• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

  • شروع کننده موضوع max
  • تاریخ شروع

هولدن

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
909
امتیاز
13,091
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
بعد از دستور پرینت count+=1 بزارم؟ اندیساش همچنان مثل همه
دوتا چیز چشم منو گرفته ،
۱:متود .index از صفر شروع می‌کنه ، ولی خروجی تو باید از یک شروع بشه ، پس همه ایندکس هارو قبل پرینت کردن باید به اضافه یک بکنی
۲:تو خط هفتم کل پاراگراف رو تبدیل ب یه لیست از جمله ها میکنی ، بعد تو تک تک اون جملات دنبال کلمه شاخص میگردی، تو جمله اول همه چی خوب کار می‌کنه ، ولی وقتی ب جمله دوم میرسیم ،خروجی متود .index دوباره از صفر شروع می‌کنه به شمردن و این باعث میشه خروجیت تو جمله های دوم ب بعد اشتباه بشه
یه راهش اینه هربار ک کلمه شاخص رو پیدا کردی +۱ + تعداد کلمات جملات قبلی کنی
ولی نظر من اینه کلا از ایندکس استفاده نکنی ، تو آخرین for یه متغیر count بزار و هربار یکی بهش اضافه کنم ، اونوقت ایندکس هرکدوم از کلماتت برابر با متغیر count میشه
 

[email protected]

⁦(⊙_◎)⁩
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
855
امتیاز
20,000
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

[email protected]

⁦(⊙_◎)⁩
عضو مدیران انجمن
ارسال‌ها
855
امتیاز
20,000
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
خوارزمی
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
فقط یه چیزی:-" شرط اینکه اگر هیچی نبود None چاپ شه باید کجا بزارم؟
میشه قبل از for تو خط ۱۲ یه متغیر بولیین با مقدار اولیه فالس تعریف کنی بعد تو if خط ۱۵ مقدار اون متغیر رو true کنی
اونوقت اگه هیچی نبود اون متغیر برابر فالس میمونه و اگه بود ، true میشه
آخر سر یه if بزار ک اگه اون متغیر فالس بود -> پرینت کن none
 

sara.slm

کاربر جدید
ارسال‌ها
1
امتیاز
4
نام مرکز سمپاد
فرزانگان (1)
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
2003
سلام
برای مرحله نیمه نهایی برنامه نویسی پایا یک برنامه نویس c++ ( خیلی هم وارد نباشه مشکلی نیست سوالات سخت نیستن ) میخوایم . لطفا راهنماییم کنید
 

ArianAM

کاربر جدید
ارسال‌ها
3
امتیاز
1
نام مرکز سمپاد
میرزا کوچک خوان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1403
پاسخ : پرسش و پاسخ پیرامون برنامه نویسی

پیشنهاد می کنم برو اول pascal یاد بگیر چون خیلی سادس بعد c و بعد هم بهترین زبان برنامه نویسی C#!
این همه کتاب تو خیابون ریخته یکیشو بخر
پایتون که راحت تره
ولی با پایتون کار کنی تنبل میشی مثل من
چون خیلی اسونه و دیگه برای زبان های مثل c# php js تنبل بازی در میاری اول برو با c# کار کن هم خیلی کاربردیه هم اسون تر از c و c++ هست
_____
من خودم از کتاب هیچی یاد نگرفتم برو یوتیوب چنل freecodecamp یا برو سایت toplearn اول c# شرو کن بعد که راه افتادی برو زبان های دیگه اگه برای طراحی وب می خوای به این ترتیب پیش برو
1-c#
2-html
3-css
4-js
5-asp یا php
asp در واقع همون کد نویسی c# برای وب هست یکم تحقیق کن می فهمی ولی php کلا یه زبان جداست
 

Lushato

مـتــواری ِ ثانــی
ارسال‌ها
1,465
امتیاز
12,713
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
‌تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
یه سیستم مقایسه ای سال تولد و سن میخوام کارکنم...بعد کد محاسبه سن رو دارم ، فقط میخوام بعدش مقایسه کنه...چیکارش کنم؟ .-. پایتون هم هست...
 

ArianAM

کاربر جدید
ارسال‌ها
3
امتیاز
1
نام مرکز سمپاد
میرزا کوچک خوان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1403
یه سیستم مقایسه ای سال تولد و سن میخوام کارکنم...بعد کد محاسبه سن رو دارم ، فقط میخوام بعدش مقایسه کنه...چیکارش کنم؟ .-. پایتون هم هست...
اگه یکم واضح تر توضیح بدی شاید بتونم بنویسمش
 

Lushato

مـتــواری ِ ثانــی
ارسال‌ها
1,465
امتیاز
12,713
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
‌تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
اگه یکم واضح تر توضیح بدی شاید بتونم بنویسمش
ببین میخوام اول دوبار از طرف تاریخ دقیق تولد بگیره و سنش رو محاسبه کنه و نمایش بده ،، این به کنار
بعد از این میخوام بیاد این دوتا سن رو مقایسه کنه و بگه کدوم فرد بزرگتره
 

hesam.kh

حرکات خاموش , نتایج بلند
ارسال‌ها
93
امتیاز
2,236
نام مرکز سمپاد
علامه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
علم و (:
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
ببین میخوام اول دوبار از طرف تاریخ دقیق تولد بگیره و سنش رو محاسبه کنه و نمایش بده ،، این به کنار
بعد از این میخوام بیاد این دوتا سن رو مقایسه کنه و بگه کدوم فرد بزرگتره
سلام عرض شد این کد و الان نوشتم یه نگاه بنداز حتما کمکت میکنه !
لینک دانلود((:
 

ArianAM

کاربر جدید
ارسال‌ها
3
امتیاز
1
نام مرکز سمپاد
میرزا کوچک خوان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1403

الینا:)

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
455
امتیاز
3,867
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بابل
سال فارغ التحصیلی
1400
img-20220715-wa0007_cq44.jpg

تازه برنامه نویسی رو شروع کردم و چیز زیادی نمیدونم="
تو این برنامه، قراره کامپیوتر انقدر عدد حدس بزنه تا اینکه به عددی که من اول بهش دادم برسه، اگه عدده کوچیکتر بود باید یه عدد بزرگتر حدس بزنه و اگه بزرگتر بود، یه عدد کوچیکتر، ولی خب هر بار دیگه از اون داده های قبلی استفاده نمیکنه و مثلا یه بار اول فهمید باید زیر ۵۰ بگه، و خب حدس میزنه و ایندفعه میفهمه باید بالای ۳۰ بگه ولی یادش نمیمونه که باید زیر ۵۰ بگه و ممکنه بالاتر از ۵۰ بگه، نمیشه کار کرد که یادش نره؟ حس میکنم خیلی پیچیده گفتم:'(
 
ارسال‌ها
794
امتیاز
11,187
نام مرکز سمپاد
چهارراه لشگر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
img-20220715-wa0007_cq44.jpg

تازه برنامه نویسی رو شروع کردم و چیز زیادی نمیدونم="
تو این برنامه، قراره کامپیوتر انقدر عدد حدس بزنه تا اینکه به عددی که من اول بهش دادم برسه، اگه عدده کوچیکتر بود باید یه عدد بزرگتر حدس بزنه و اگه بزرگتر بود، یه عدد کوچیکتر، ولی خب هر بار دیگه از اون داده های قبلی استفاده نمیکنه و مثلا یه بار اول فهمید باید زیر ۵۰ بگه، و خب حدس میزنه و ایندفعه میفهمه باید بالای ۳۰ بگه ولی یادش نمیمونه که باید زیر ۵۰ بگه و ممکنه بالاتر از ۵۰ بگه، نمیشه کار کرد که یادش نره؟ حس میکنم خیلی پیچیده گفتم:'(
برای اینکار نیاز داری دو تا متغیر دیگه به نامهای min و max تعریف کنی و اول برنامه میزان min رو یک بذاری و max رو 100
و وقتی حدس از جواب بزرگتر بود، حدس رو توی مکس میریزی. و وقتی کوچکتر بود حدس رو تو مین میریزی.
اون دو بار صدازدن رندومت هم تغییر میکنه و خودت درستش کن. (;
 

Nimbus

لنگر انداخته
ارسال‌ها
2,961
امتیاز
9,667
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
92
مدال المپیاد
فیزیک
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
فیزیک
برای اینکار نیاز داری دو تا متغیر دیگه به نامهای min و max تعریف کنی و اول برنامه میزان min رو یک بذاری و max رو 100
و وقتی حدس از جواب بزرگتر بود، حدس رو توی مکس میریزی. و وقتی کوچکتر بود حدس رو تو مین میریزی.
اون دو بار صدازدن رندومت هم تغییر میکنه و خودت درستش کن. (;

با تابع بازگشتی باحال تره ولی.
 

الینا:)

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
455
امتیاز
3,867
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بابل
سال فارغ التحصیلی
1400
برای اینکار نیاز داری دو تا متغیر دیگه به نامهای min و max تعریف کنی و اول برنامه میزان min رو یک بذاری و max رو 100
و وقتی حدس از جواب بزرگتر بود، حدس رو توی مکس میریزی. و وقتی کوچکتر بود حدس رو تو مین میریزی
فکر کنم فهمیدم مرسییییی❤❤❤❤

اون دو بار صدازدن رندومت هم تغییر میکنه و خودت درستش کن. (;
متوجه نشدم کجا رو میگید:'(
با تابع بازگشتی باحال تره ولی.
هنوز یاد نگرفتمش×_×
 
ارسال‌ها
794
امتیاز
11,187
نام مرکز سمپاد
چهارراه لشگر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
متوجه نشدم کجا رو میگید:'(
اون دو تا خطی که داری به حدست مقدار میدی. نخواستم کامل توضیح بدم چون حس کردم بهتره خودتم کمک کنی تو درست کردنش تا یاد بگیری.
بازم مشکلی بود بپرس حتما. تو پ.خ هم میتونی فرقی نداره.
 
ارسال‌ها
256
امتیاز
3,438
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1404
111_iku9.png


11_7g9j.png

سلام وقتتون بخیر
این الان مشکلش چیه که هربار ارور میده و قرمز نشون میده یکی از این حروف رو؟
 

الینا:)

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
455
امتیاز
3,867
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بابل
سال فارغ التحصیلی
1400
پایتون دو رو نمیدونم ولی اگه ۳ هست، بعد if و عبارتی که جلوش مینویس، دو نقطه = : میادش^^ بعدش اون جواب شرطش باید اندازه ترجیحا ۴ تا فاصله بیای جلو و بنویسی که اگه اون دو نقطه رو بزار خودش میاد جلو*-* بعد elif ها هم باید دو نقطه بزاری و جواب شرطشون هم مثل if باید ترجیحا ۴ فاصله بیای جلو و بنویسی که اگه دو نقطه بزاری احتمالا خودش بیاد جلو^^
 
بالا