بازی مورد علاقه شما چیه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Alireza
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
pes 2018

رندوم اومده همه درگیرشن

عجب یکم غیر عادیه ولی خوب هر کس سلیقه ای داره ولی در کل تو دوتا2 خیلی جدید تر و کاملتر کردن دوتا رو انتظار میره مردم دیگه دوتا رو ول کنند... نمیدونم چرا بعضیا دوتا براشون جذاب تره
خب نظرم عوض شده دوتا 2 بهتره :-"
اون موقعم واسه این میگفتم دوتا بهتره که آنلاین بازی کردنش راحت تر بود :)) یه گارنا میخواست یه وارکرافت :))

جنگ‌های صلیبی و tomb raider :)
هر دوتاش عالیه
GTA جاموند:)

بازی هایی که لذت بردم ازشون زیادن ولی بخوام رتبه یک بدم برای The Witcher 3: Wild Hunt هست! :دی
در ادامه هم؛ دوتا Deus Ex، Tomb Raider، Middle Earth ـهای اخیر، سری Gears Of War و سری Halo و همچنین سری Dark Souls و سری The Elder Scrolls و For Honor. الان هم اگر چیزی بازی کنم Kingdom Come: Deliverance هست.
Dota 2 رو هم که خب هرچند 1700 ساعت بازی کردم اما چون بازی سمی و سرطان زایی هست در این لیست جای نمیگیره :دی

سُک سُک
بازی کامپیوتری هم bloodborne

بهترین بازی به نظرم رد دد ریدمپشن 2 خیلییییی باحاله

بین این همه بازی من هنوز پپسی من و کراَش رو که مال پلی استیشن یک بود از همه بیشتر دوست دارم
رتبه ۲ هم‌تعلق میگیره به هرکول ایکس باکس
2cars
2048
swipe brick breaker
Rush
بقیشون به درد نمیخوره، روحت جر میخوره

من قبلن بازی های زیادی رو امتحان میکردم تا اینکه دوتا رو یاد گرفتم

صفحاتِ اولیه ی تاپیک رو که میخونم متوجه میشم نسلِ قبل چقدر گیمر[تر] بودن :))

+من کلا معتقدم کسی که با PS4 و ایکس باکس و کامپیوترِ سیستم قوی پا به عرصه ی گیمینگ گذاشته رو باید با اصطلاحِ "نوبِ سگ" شناخت تا ابد :)) آدم تو سختیا رشد میکنه آقا این سوسول بازیا چیه :)) من هنوز یادم نرفته چند سال قبل سیستمم با کارت گرافیک 256مگ، ساده ترین بازیارو هم چقدر با دردسر بالا میاورد :))
3-از سری Assassin's Creed اولین نسخه ای که بازی کردم، Assassin's Creed 2 بود و خب همون رو به عنوان بازی مورد علاقه ـم میشناسم از این سری :)) (بعدها Brotherhood و 3 و 1 و Black Flag رو هم تجربه کردم که هیچ کدوم به اندازه ی اتزیو آدیتوره ی 2 Assassin's Creed واسم ماندگار نشد.)
4-من در کل بازی های پلتفرمر خیلی دوست دارم. مثالِ بارزش Owlboy و Ori که واقعا محشرن. البته استودیو Playdead هم دو تا بازیِ خفن داره که هر کدوم بی نهایت واسه من جذابن! Limbo و Inside.
5-از سری بازی های Farcry هم نسخه ی سومش رو خیلی دوست دارم.
6-دنیای Gta San Andreas هم که نیازی به معرفی نداره :))
7-بازی Mafia خیلی قدیمی ـه ولی واقعا خوبه! با همون گرافیکِ ساده ـش خیلی حرفا واسه گفتن داره :))
8-از سری Stronghold، نسخه ی Legends.
9-دوگانه ی Prototype گیم پلی و داستانِ خاصی نداشت، ولی از جهتِ گرافیک و اکشن واقعا قوی و ارزشمنده به نظرم :-"

total war. سری بازهای استراتژیک جالبیه.

به شدت چشم انتظار the last of us part 2 و the avengers هستم:D

Back
بالا