مشکل اول: نزدیک یه ماهه تقریبا هر روز روزی حداقل یکبار خون دماغ میشم! قبلا بیش دکتر رفتم(نه متخصص گوش حلق وبینی...) گفته چیزی نیست هرشب توی دماغت رو با ویتامین A چرب کن خوب میشی. یه هفته ـس این کار رو میکنم هیچ فرقی نکرده. تو این چند سال یهو دو ماه این شکلی میشم بعد خوب میشم، دقت نکردم فصلیه یا نه... ولی خیلی عذابم میده. نمیدونم چیکار کنم الآن هم که متخصص گوش و حلق و بینی ها نیستن. دوستم گفت این مشکل رو داشته پماد تترا سایکلین 3 درصد میزنه اوکی شده. من هم اون رو گرفتم میخوام یه مدت بزنم. شما راهکاری دیگه ای ندارید؟
مشکل دوم: اینکه نزدیک یه ماهه یه چیزی شبیه سرماخوردگی دارم خوب نمیشه! یعنی دکتر گفت ویروسه دارو هم تجویز کرد مصرف کردم خوب نشدم! آبریزش بینی، گلودرد، سرفه های گاهی خشک گاهی خلطی، سردرد گاهی وقتا و نفس نفس زدن... احتمالش هست حساسیت فصلی باشه؟ چون پارسال هم گرفتم 3 ماه طول کشید پدرم دراومد امسال اون شکلی باشه با نصف تواناییم به مصاف کنکور میرم!(که بیش از حد کم میشه

)
[SIZE=78%]من شبیه اینو تو مشاوره ی کنکور 94 دادم ولی الآن که دقت میکنم میبینم خیلی فرقی نکرد اوضاعم...[/SIZE]
[/size][SIZE=78%]مشکل سوم:[/SIZE]
[/size][SIZE=78%]بی دفتی های وحشتناک زیادی تو حل تست دارم. یعنی مثلا تست ریاضی بخوام با سرعت استاندارد یا غیر استاندارد حل کنم از هر 20 تا حداقل 6-7 تاش سوتیه! سوتی محاسباتی، درست نخوندن، گیج زدن تازه عدم ارتباط دانسته با سوال رو حساب نکردم! تو زیست، فیزیک، عربی و همه چی خیلی زیاده! یه سری گفتن به خاطر اینه که تو خونه حواست پرت میشه تمرکزت پایینه ولی الآن اردوی عید مدرسه هستیم قشنگ فضا درسی و ساکت بااز هم همون مشکل بی دقتی های وحشتناک رو دارم! نمیدونم به خاطر عدم تمرکزه یا چی...[/SIZE]
[/size]
[/size][SIZE=78%]خب ببخشید طومار شد[/SIZE] 
برای هر مشکلی پیشنهاد داشتید ممنون میشم در اشتراک بگذارید لازم نیست 3 تاش رو راهنمایی کنید یه دفعه باهم
ممنون