من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : من چه مشکلی دارم ؟!

به نقل از H.D :
واسه ی آدمی ک تموم بدنش از والیبال و وسطی بازی کردن روز سیزده بدر ( بعد از حدود یک ماه بی تحرکی و نشستن و بخور و بخواب والکی مثلاً درس خوندن) کوفته شده و دولادولا راه میره از کمردرد چ توصیه ای دارین. |: :د
کیسه آب گرم یا حوله گرم خیلی خوبه

به نقل از آیدا ;) :
خب بیشتر عفونت ها در بدن می تونه بی اشتهایی رو ایجاد کنه مثل سرما خوردگی و آنفولانزا و یا بیماری های دیگه.
مصرف بعضی از دارو ها می تونه باعث بی اشتهایی بشه.
افسردگی هم هست البته..
خب؛چ بکنم؟دکتر برم ینی؟ 8-|
نه افسردگی ندارم خداروشکر :D

به نقل از ناهیـــــــد :
یه چن وقتیه اصن میلم به غذا نمیکشه؛در حدی که صبحانه و شام هیچی نمیخورم؛ناهارم دو سه قاشق.میان وعده هم شاید یکم میوه.عاشق هم نشدم :D مشکل از چی میتونه باشه و راحلتون؛با تشکر. :D

پيشنهاد من :D شربت سانستول هستش :x
من از بچگي ميخوردم تا الان که هنوز ميخورم :D گشنه میشی در حدي که هلاکي :))
مکمل ب کمپلکسم خوبه (البته من امپولشو ميزدم )

يکي ديگم مامانم گرفته برام شربت زينک پلاسه الان رفتم نگاه کردم تو يخچال
عکس يه خانم خوشملي روشه ! اونم اشتهامو باز ميکنه

من خيلي کم اشتها بودم از بچگي آخه :( و همینطور بد قرص :( قرص نميخورم زياد :(

به نقل از ناهیـــــــد :
خب؛چ بکنم؟دکتر برم ینی؟ 8-|
نه افسردگی ندارم خداروشکر :D
پیشنهادم اینه که اول پیش یه دکتر عمومی برین بعد اگه لازم بود پیش دکترای دیگه

سلام. یه مدتیه روی بینیم و بیشتر روی پاهام چیزایی مثل خال ریز هستن که وقتی کمی تلاش می کنی میتونی برشون داری. مشکل چیه؟

چند وقته خیلی ضعیف شدم. توی 5-6 روز هم 7 کیلو کم کردم یهو، جدیدا هم خیلی زود عصبی میشم. :/
دست وپامم تا به یه جا میخورن زخم میشن فوری. :‎|
مشکل خاصی هس؟

به نقل از Samaneh.T :
سلام. یه مدتیه روی بینیم و بیشتر روی پاهام چیزایی مثل خال ریز هستن که وقتی کمی تلاش می کنی میتونی برشون داری. مشکل چیه؟
احتمالا منافذ بسته شده بوستت هستن، دست کاری نکن .
به جاش با شوینده مناسب پوستتو بشور مثلا شوینده سنیره،یا از اسکراب استفاده کن.

مشكل من جدیدا که به کنکور نزدیک شدم اینه که ;;).. موقع نفس کشیدن احساس تنگیه نفس میکنم :-<و باید نفس عمیق بکشم :-s.. و کمی در قفسه سینه احساس درد دارم :( گاهی .. به نطرم برای استرسه کنکوره 8-^.. راه حل لطفا \:D/..

من خیلی زود خسته میشم اصلا زیاد نمیتونم فعالیت کنم اگر 10 دقیقه فعالیت داشته باشم باید 60 دقیقه بخوابم ، حالتی مث ضعف نمیدونم اما یه حس بدی هست در مفاصل در مچ دستها وانگشتهای دست هام پیدا کردم وهمچنین زانو ومچ پا ،به هیچ عنوان نمیتونم بیشتر از 5دقیقه روی پا بایستم چون سر 5 دقیقه چپه میشم، تایم خوابمم بهم ریخته .بشدت هم غده ی تیروئیدم اذیت میگه حس یک گردو رو دارم که داره خفم میکنه من چه مشکلی دارم؟؟
دکتر هم رفتم برای آزمایش نوشته که هنوز ندادم

اینجا جوابی داده میشه اصلا؟!
خب ۲عدد مشکل هست که نمیدونم چیه :
1.گاها یکسیری نقاط کاتوره ای نورانی میبینم که حرکت میکنن!وجود خارجی ندارن قطعا . گاهی کم ان و سرعتشون پایینه ، گاهی خیلی تند رد میشن از جلوی چشمم. عموما هم سردرد های شدیدی میگیرم و این نقاط نورانی کاتوره ای ایجاد میشن ...
2. گاهی که یکم عصبی میشم ، کلا تنگی نفس و ضربان شدید قلب میگیرم ، بعد از چند دقیقه یکی از دست هام ( دست چپ ) سر(صر؟!) میشه و انگشتام رو هم نمیتونم تکون بدم . بعد گاهی اینجا حالم خوب میشه وبرمیگردم به حالت قبل ، گاهیم انگار مثل خواب رفتن ، یه نیمساعتی از حال میرم ، یعنی چشام کلا سیاه میبینه و اتفاقات اطرافمو نمیفهمم!اما بیدارم یعنی چشام بسته نمیسه به گفته دوستان!
۴بار به این مرحله رسیده که ۲بارو یسری قرص آرام بخش خوروندن بهم!!

+ اصلا مهم نیست چمه!صرفا دوستان یک چیزی تجویز کنن که برای ۲ماهی اینا قط شه یا کمتر شه .

به نقل از Suspicious Girl :
چند وقته خیلی ضعیف شدم. توی 5-6 روز هم 7 کیلو کم کردم یهو، جدیدا هم خیلی زود عصبی میشم. :/
دست وپامم تا به یه جا میخورن زخم میشن فوری. :‎|
مشکل خاصی هس؟
خب دقیقا کم شدن یهویی وزن و کج خلقی و عصبانی شدن سریع و نازک شدن پوست از عوامل پرکاری تیرویید هست

به نقل از آیدا ;) :
خب دقیقا کم شدن یهویی وزن و کج خلقی و عصبانی شدن سریع و نازک شدن پوست از عوامل پرکاری تیرویید هست

خب آخه همین چند ماه پیش آزمایش دادم، مشکلی نبود. :/

به نقل از ღ♥3Ta1e6♥ღ :
مشكل من جدیدا که به کنکور نزدیک شدم اینه که ;;).. موقع نفس کشیدن احساس تنگیه نفس میکنم :-<و باید نفس عمیق بکشم :-s.. و کمی در قفسه سینه احساس درد دارم :( گاهی .. به نطرم برای استرسه کنکوره 8-^.. راه حل لطفا \:D/..
استرس های یهویی ممکنه مسببش باشه ینی حتی ممکنه استرست داءمی نباشه. منم خودم تو عید اینطوری بودم تنها راهش حفظ آرامشه و اینکه اصلن به نفس تنگیت فکر نکنی.میتونی به درونپزشکم مراجعه کنی اگه شدیدتر شد اما جز قرص کار دیگه ای نمیتونه برات کنه

چند روزیه هی سرم گیج میره.یعنی مثلا وقتی دارم راه میرم، یهو چشمام تار می‌بینن،بعد انگار دارم می‌افتم،یعنی اگر ادامه بدم راه رفتن رو،می‌افتم.گیج شدنم طولانی نیست.ولی هی اتفاق می‌افته.وقتی هم نشسته باشم گاهی بازم احساس گیج شدن می‌کنم،یعنی انگار همه‌چیز آروم حرکت می‌کنه جلو چشمم.کلا چند روزم هست که می‌گن خیلی صورتم بی‌رنگ شده.و خودم هم خیلی احساس خستگی دارم.که با خوابیدن هم رفع نشده.
بعد این الان چیه؟ :د

به نقل از مِهرانه :
چند روزیه هی سرم گیج میره.یعنی مثلا وقتی دارم راه میرم، یهو چشمام تار می‌بینن،بعد انگار دارم می‌افتم،یعنی اگر ادامه بدم راه رفتن رو،می‌افتم.گیج شدنم طولانی نیست.ولی هی اتفاق می‌افته.وقتی هم نشسته باشم گاهی بازم احساس گیج شدن می‌کنم،یعنی انگار همه‌چیز آروم حرکت می‌کنه جلو چشمم.کلا چند روزم هست که می‌گن خیلی صورتم بی‌رنگ شده.و خودم هم خیلی احساس خستگی دارم.که با خوابیدن هم رفع نشده.
بعد این الان چیه؟ :د
کم خونی،خستگی،کمبود ویتامین،کمبود اکسیژن و .... دلایلش زیاده بهتره به پزشک مراجعه کنی و چک آپ بشی تا دلیل اصلیش معلوم بشه

سلام دوستان...این روزای نزدیک کنکور اشتهام کم شده بطوری که از میانه غذا به بعد حالت تهوع بهم دست میده و نمیتونم بخورم...من کلن ادمیم که غذا خوردنم طول میکشه و این ایام تشدید شده...این طبیعیه یا نه؟؟؟

به نقل از Ali.N :
سلام دوستان...این روزای نزدیک کنکور اشتهام کم شده بطوری که از میانه غذا به بعد حالت تهوع بهم دست میده و نمیتونم بخورم...من کلن ادمیم که غذا خوردنم طول میکشه و این ایام تشدید شده...این طبیعیه یا نه؟؟؟
خب کنکور نزدیکه و این بی اشتهایی ها بخاطر استرس و فشار طبیعیه ولی بهتره برای تقویت خودتون و برای این که بتونین درس بخونین با وجود بی اشتهایی هم مقدار غدای لازمو بخورین

* بهتر بود تو تاپیکی بی اشتهایی/کم اشتهایی مطرح میشد البته...

• لایک
امتیازات: Ali.N

قلبم روزی یکی دوبار درد خفیف داره :-ss :-ss چیکار کنم؟؟ :(

سلام من یه حجم عظیمی استرس تحمل کردم اول همه ی عضله هام درد میکرد الان فقط بازوی چپم درد میکنه، دو شب هم هست نمیذاره بخوابم :دی
سکته کردم ؟ :/

به نقل از saye17 :
قلبم روزی یکی دوبار درد خفیف داره :-ss :-ss چیکار کنم؟؟ :(
نترس برو متخصص ، یه تست بده،
دردت چند ثانیه طول میکشه?

Back
بالا