• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

مهارت آشپزی

پرنیان.ک

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
2,272
امتیاز
47,370
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
خرم آباد
سال فارغ التحصیلی
94
حالا بیا آگاهم کن که اگر توش خیلی شل باشه دلیلش چی میتونه باشه :))
یا تخم مرغتو زیاد زدی یا سیب زمینی یا پیاز یا سبزی ای که اضافه کردی آب انداخته و اینکه خود جوش شیرین و بیکینگ پودر در حالت طبیعی یه کم شل میکنه قضیه رو :))
حالا به نظرم آرد اضافه کن به موادش یه کم تا از شلی خارج شه.
 

maleck :)

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,442
امتیاز
31,658
نام مرکز سمپاد
شهید بابایی
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
دانشگاه گیلان
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

maleck :)

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,442
امتیاز
31,658
نام مرکز سمپاد
شهید بابایی
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
دانشگاه گیلان
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
پاسخ : مهارت آشپزی

میتونین تن ماهی رو داخل تابه سرخ کنید و داخلش یک یادوتا تخم مرغ بشکونید !!
این غذا با گوجه و خیارشور بی نظیـــره !! : )
و درحال حاضر بوش فضای استدیو رو پر کرده :-" :))
تن ماهی باید تو کنسروش حداقل بیست دیقه جوش بخوره. تو تابه سرخ کردن ریسک خطرش رو کم نمیکنه.
میتونید اول جوش بیارید بعد بریزید تو تابه :D
 

NaHaL01

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
258
امتیاز
2,071
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 4
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1399
دانشگاه
علوم‌پزشکی تهران
تلگرام
ارسال‌ها
1,684
امتیاز
19,912
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
فقط شیمی ولا غیر!!!
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

a.khakpour77

گُم‌دَرسَر!!!
ارسال‌ها
1,402
امتیاز
17,199
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 5 تهران
شهر
فرز 1 بندرعباس/فرز 5 تهران
سال فارغ التحصیلی
1396
مدال المپیاد
مدال که نه...اما سه تا مرحله یک دارم...
دو تا ادبی، ی زیست...
دانشگاه
علوم‌پزشکی تهران
رشته دانشگاه
ژنتیک
دارم لازانیا درست می کنم گفتم این تاپیک رو هم به روز کنم :D
مشاهده پیوست 912
ی ثنا داریم شاه نداره،
دستپختی داره بیا و ببین! :))
<D=<D=

IMG_20190814_191959_473.JPG


اینم نیمروی‌ عاطی‌پز :))
دیگه ب بزرگی خودتون ببخشید
همه مثل ثنا خانوم هنرمند نیستن...

ب.ن: عاقا از این ب بعد عکس نیمروهامو اینجا میذارم!!! کم‌کم متوجه میشید ک هیچ دو نیمروی درست شده توسط اینجانب شبیه هم نیستن :))
مامانم بیشتر از ۲۰ ساله نیمرو ک درست میکنه، عین همن و خوشمزه، اونوقت مال من هربار ی شکله و گاهی خ خوشمزه و گاهی...:eek::)):D
 
آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:

mim.mim.ghaf

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
222
امتیاز
1,074
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتى
شهر
یه شهر کوچیک
سال فارغ التحصیلی
1400
رشته دانشگاه
داروسازی

a.khakpour77

گُم‌دَرسَر!!!
ارسال‌ها
1,402
امتیاز
17,199
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 5 تهران
شهر
فرز 1 بندرعباس/فرز 5 تهران
سال فارغ التحصیلی
1396
مدال المپیاد
مدال که نه...اما سه تا مرحله یک دارم...
دو تا ادبی، ی زیست...
دانشگاه
علوم‌پزشکی تهران
رشته دانشگاه
ژنتیک
چه جوری پنیر پیتزا رو برشته میکنین؟ خواهرم هم بلده ولی من هیچ وقت نتونستم. عمری در حسرتشم:(
برشته کردنو نمیدونم،
ولی ی فوت آشپزی میگم برای کش اومدن خمیر پیتزا!!! :))
باید قبل این ک پیتزا یا لازانیا رو بذاری توو فر، با آب‌پاش ی کم(کم، ن زیاد!!!) آب بپاشی روش...
اینو از من داشته باش...
 
ارسال‌ها
1,684
امتیاز
19,912
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
فقط شیمی ولا غیر!!!
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی
چه جوری پنیر پیتزا رو برشته میکنین؟ خواهرم هم بلده ولی من هیچ وقت نتونستم. عمری در حسرتشم:(
نکته اش یه مقدار زرده تخم مرغ هست + روغن که در اواسط حرارت دیدن پنیر باید روش و همین طور اطراف لازانیا با قلمو آشپزی یا با پشت قاشق پخش بشه
دماش هم مهمه که اول روی ۱۸۰ باشه بعدش یه مدت کوتاه یهو روی ۲۲۰ ۲۴۰ ببری و نگاه کنی تا رنگ عوض بشه
و البته رستوران دار ها یه شعله ساز مستقیم گازی دارن که هم برای برشته کردن پنیر و هم کارامل و حتی روی کیک استفاده می کنن
 

reyhaneh24

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
446
امتیاز
8,635
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سمنان
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
دو تا برنز کارآفرینی
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
روانشناسی
اینم دسر فرانسوی ریحان پز:-"
 

mim.mim.ghaf

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
222
امتیاز
1,074
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتى
شهر
یه شهر کوچیک
سال فارغ التحصیلی
1400
رشته دانشگاه
داروسازی
اغا مگه کوکو جوش شیرین میخواد؟:T55
کلا جوش شیرین چیز زیاد خوبی نیست. ضرر داره. ولی بعضیا میزنن. ما که نه بیکینگ پودر میزنیم نه جوش شیرین. خیلی هم خوشمزه و گاهی به طرز خیلی باحالی ترد و کریسپی میشه بدون هیچ کدومشون.
 

mohad_z

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
2,394
امتیاز
22,767
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سه
شهر
طـــهـران
سال فارغ التحصیلی
95
رشته دانشگاه
زیست فناوری/ ژنتیک
بیا ته‌دیگ ماکارانیاتو رو کن، همه رو زخمی کن :))
@.::MoJi::.

اسپم در اینجا = هر پستی که توش دستور تهیه ای ارائه نشده باشه یا معرفی شخصی باشه

نکاتی هست:
- آموزش از زبان خودتون باشه، نه کپی پیست مطلق (حداقلش دیگه تلخیص یافته)
- خوراکی های مورد آموزش ترجیحا در زمان کوتاه، با مواد کم و هزینه پایین تهیه بشن
- از پیچیدگی بپرهیزید! حتی طرز تهیه انواع تخم مرغ یا برنج رو هم ممکنه خیلی ها بلد نباشن
- اندازه ها رو دقیق بیان کنید، دستور تهیه سلیس و روان باشه
این نقل قول رو بخونید و بیایید اسپم ندیم ;;)
 

الینا:)

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
506
امتیاز
4,673
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بابل
سال فارغ التحصیلی
1400
آقا یه غذا می گم دانشجویی ولی خوشمزه اصن اتگشتاتونو می خورین:) (سریع و راحت هم هست)
مواد لازم:
پیاز (الزامی)
سیب زمینی (الزامی)
گوجه (الزامی)
گوشت چرخ کرده (در صورت گیاه خوار بودن اختیاری)
سینه مرغ (اختیاری)
نخود فرنگی (اختیاری)
فلفل دلمه ای (اختیاری)
قارچ (اختیاری)
نمک
فلفل
زردچوبه
آب لیمو (ترجیحا الزامی)
دستور تهیه:
1-ابتدا پیاز را تفت داده
2- سپس گوشت چرخ کرده را تفت می دهیم (اگه گوشت چرخ کردتون فریزری هس باید همزمان که تفت می دین تیکه هاشو جدا کنین و گرنه میشه قلقلی=/)
3-اگه سینه مرغ آب پز شده هس آخر کار بریزین اگه آب پز شده نیس با گوشت چرخ کرده حتما تفتش بدین تا بوش گرفته شه (اگه گیاه خوارین از این مراحل فقط پیازشو انجام بدین)
4-حالا سیب زمینی رو به صورتی که می خواین سیب زمینی سرخ کرده درس کنین ریز می کنین و میریزین تو قابلمه
5-گوجه رو هم نگینی ریز کنین بریزین تو قابلمه
6-هر مواد اختیاری دیگه رو که می خواین بهش اضافه می کنین
7- و مهم ترین بخش قضیه توش به مقداری که یک چهارم تا یک سوم مواد رو بپوشونه آب میرزین
8-بعد ادویه ها رو اضافه می کنین و سر قابلمه رو می بندین تا خوب بپزه
9-وقتی همه ی مواد خوب پختن بهش آب لیمو رو اضافه میکنین و سپس نوش جان می کنین (مراقب انگشتاتون باشین)
 

Hananamdar

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
93
امتیاز
341
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ناحيه ١ تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1398
مدال المپیاد
المپياد نانو مدال نقره
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
تجربى
من كه كلا گند ميزنم...ولى واقعا واقعا تو پخت كيك و شيرينى عاليم...مافين،كلوچه،كيك،كيك فنجونى...يه حسى كه شيرينى پختن به آدم ميده آشپزى نميده...حداقل براى من كه اينجوريه...:T4:T4
 
ارسال‌ها
1,819
امتیاز
34,298
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
2020
مک اند چیز (((= : مواد لازم
سینه مرغ ؛ پیاز ؛ سیر ؛ پاپریکا ؛ نمک ؛ فلفل؛ پودر سیر ؛ خامه؛ شیر پر چرب؛ پنیر پیتزا پر چرب ؛ ماکارونی رشته ای یا پاستا فرق نداره ؛ قارچ . دستور پخت : سینه مرغ رو به قطعات با شکل دلخواه برش میدهیم.مکعبی یا رشته ای هیچ فرقی ندارن فقط یک اندازه باشن قطعات . بعد بیاین پیاز ها رم خرد کنین. پیاز ها رو سرخ کنین ادویه رو بزنین بهش بعد قارچ خرد شده و سیر نگینی رو اضافه کنین بش و سرخ کنین (نکته این که کمی آبلیمو بچکونید رو قارچ که سیاه نشه). دقت کنین خوب سرخ بشن اینا آبدار باشن کار خراب میشه . یکم روغن اضافه کنین. یکمااااا.چون روغن قبلی جذب پیاز و سیر شده . مرغ ها رو تفت بدیم یه حالت سرخ شده ای که گرفت و خام بودنش رو از دست داد خامه و شیر و( اگه دوست دارین ازین پنیر خامه ای ها) به مرغ اضافه کنین . کمی آب (نصف لیوان) بریزین توش و در ماهیتابه رو بذارین خوب بپزه مرغ حالا رشته های ماکارونی یا پاستا باید بریزین تو آب جوشی که قبلا بش نمک و روغن اضافه نمودید ( مقدار رشته ها رو با نسبت با مقدار سس تون بریزین) بعد آبکش کنین بریزین تو ماهیتابه کمی میکس کنین بذارین دم بکشه ۱۰_۱۵ دیقه . بعدش که دم کشید و نرم شد پنیر پیتزا ( اصل کاریه زیاد باشه ^_^) رو بریزین توش و بذارین آب شه خیلی خوبه
 

zeynabgol

به گِلِ انجمن نِشَسته
ارسال‌ها
3,745
امتیاز
40,359
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مواد لازم:
سیب زمینی
پنیر
ذغال

ذغال(یا فر) رو روشن کنین تا داغ بشه، سیب زمینی رو یخرده چرب کنین و پنیرا رو بریزین روش و دورش وریقه آلومینیوم و بزارینش همونجایی که داغ کردین ذغال یا فر. پنیراش که آب شد بخورینش!
 
بالا