• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

مهارت آشپزی

speed

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
524
امتیاز
3,082
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
میاندوآب
دانشگاه
تبریز
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : مهارت آشپزی

بنده ید طولانیی در پختن انواع املت دارم B-)
و به آشپزی هم علاقه ی فراوان :D
املتی که با دو تا تخم مرغ بتونی شکم 5 نفرو سیر کنی :
خیلی معمولی املت رو میپزی فقط وقتی شعله رو روشن کردی
روی ماهیتابه رو میپوشونی بقیه مراحل عادیه دیگه :D
آی پف میکنه هاااااااااا
 

جوجه سمپادی

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
463
امتیاز
1,572
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
دندان پزشکی
پاسخ : مهارت آشپزی

من یه غذای دانشجویی یادمیدم کههم خیلی ساده اس هم سریع آماده میشه.این غذابه خصوص براپسراخیلی عالیه
شمااول بایدسیب زمینی روبریزیدتومولینکس تالهه له بشه بعدمیریزیتوماهیتابه بعدتخم مرغ هم میزنیدومیریزیدروش بعدازاون نمک وفلفل سیاه وفلفل دلمه ای بهش اضافه میکنیددرآخرم روش پنیرپیتذامیریزید.بهتره ماهیتابتون دوطرفه باشه تاراحت بتونیدجابجاکنید.
اینم دستورپخت پیتذای تخم مرغ وسیب زمینی.
 

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,717
امتیاز
8,599
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : مهارت آشپزی

به نقل از جوجه سمپادی :
من یه غذای دانشجویی یادمیدم کههم خیلی ساده اس هم سریع آماده میشه.این غذابه خصوص براپسراخیلی عالیه
شمااول بایدسیب زمینی روبریزیدتومولینکس تالهه له بشه بعدمیریزیتوماهیتابه بعدتخم مرغ هم میزنیدومیریزیدروش بعدازاون نمک وفلفل سیاه وفلفل دلمه ای بهش اضافه میکنیددرآخرم روش پنیرپیتذامیریزید.بهتره ماهیتابتون دوطرفه باشه تاراحت بتونیدجابجاکنید.
اینم دستورپخت پیتذای تخم مرغ وسیب زمینی.
اگه به اين تركيب كمي سوسيس و قارچ اضافه كنين خيلي خوب ميشه! :)
 

Parinaz.

پری‌ناز
ارسال‌ها
1,932
امتیاز
9,953
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس
پاسخ : مهارت آشپزی


ورقه بادمجون:
مواد لازم: بامجون به میزان لازم :D
تخم مرغ به تعداد لازم:-"
بادمجونو ورقه ورقه میبرین و نمک میزنین و توی تابه سرخ میکنین؛ بعد تخم مرغا رو روش میشکنین ... اگه میخواین پف کنه باید درشو بذارین.

میرزا قاسمی:
مواد لازم: بادمجون کبابی، گوجه فرنگی، سیر تازه، تخم مرغ، نمک، فلفل!
بادمجون باید کباب شده باشه اگه دانشجو هستین میتونین قبل از رفتن به خوابگاه به مامان بگین براتون بادمجون کبابی کنه و بادمجونِ یخ زده ببرین :D
اول بادمجونو میریزیم تو تابه تا سرخ شه، در ضمن باید کاملا لهیده(!) شه.
گوجه رو پوست میگیریم(اگه اول بذارینش تو آب جوش راحت تره) بعد خرد میکنیم و میریزیم تو همون تابه کنار بادمجون ولی با هم قاطیشون نمیکنیم.
سیر رو ریز میکنیم و میریزیم تو تابه تا سرخ شه(اینم نباید قاطی شه)
وقتی همه ی مواد پخت، محتویات تابه رو هم میزنیم و با توجه به مقدارش یک یا چند تا تخم مرغ توش میشکنیم و هم میزنیم تا سفت شه.
نوع دیگه شم اینه که اول میریزیم تو ظرف؛ بعد تخم مرغا رو جداجدا نیمرو میکنیم و روی هر ظرف یکی میذاریم.
نمک و فلفل هم یادتون نره :-"
بعد از مدتی به این نتیجه رسیدم که واقعا امکانش هست کسی بلد نباشه:-"
 

Sepidd

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
220
امتیاز
3,104
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
ژنتيك.
پاسخ : مهارت آشپزی

سلام
غذایی که من میخوام دستورشو بدم خیلی آسون هست ;))
املت سیب زمینی و سوسیس:
ابتدا سوسیس و سیب زمینی رو مکعبی خورد میکنیم .
توی ماهیتابه روغن میریزیم میذاریم رو گاز تا روغن داغ شه
بعد سیب زمینی رو میریزیم توش نمک و فلفلم به مقدار لازم میزنیم اگه دوست داریم سیب زمینی زدر ترشه یکم زردچوبه یا آب زعفران بهش میزنیم.....فقط یکم ها
بعد که یکم سیب زمینی رو تف دادیم سوسیس رو اضافه میکنیم و در ماهیتابه رو میذاریم تا سیب زمینی بپزه و سوسیسم هم بپزه هم کمی سرخ شه
در آخر تخم مرغ رو توی یه کاسه میریزیم و با چنگال هم میزنیم تا زرده و سفیده مخلوط شه
دوست داشتین یکم رب گوجه هم اضافه کنین بد نمیشه
بعد تخم مرغ رو روی سیب زمینی و سوسیسمون میریزیم و در رو دوباره میذاریم سه الی چهار دقیقه که گذشت گازو خاموش میکنیم چون تخم مرغ زود میسوزه
در ماهیتابه رو تا ۶-۸ دقیقهبر نمیداریم تا تخم مرغ یکم بهتر سفت شه
خب...غذای شما آمادس ....بفرمائید سرو کنید B-) B-)
 

ben

کاربر فعال
ارسال‌ها
20
امتیاز
95
نام مرکز سمپاد
هاشمي نژاد 2
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
دارو سازی
پاسخ : مهارت آشپزی

ناگت مرغ یا ماهی:
مواد لازم: فیله مرغ یا ماهی- زرده تخم مرغ- آرد سفید- پودر سوخاری
دستور پخت: فیله مرغو اول یو آرد سفید می غلتونیم بعد اونو میاندازیم تو زرده تخم مرغ بعدم تو پودر سوخاری بعد تو ماعیتابه سرخ می کنیم.
 

hamidreza96

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
513
امتیاز
5,056
نام مرکز سمپاد
× هاشمی نژاد II
شهر
× مشهد
مدال المپیاد
× نوچ ، جوونیام میخواستم برم شیمی پشیمون شدم
دانشگاه
× هرجا خدا بخواد
پاسخ : مهارت آشپزی

منم تازگیا یاد گرفتم راحت و پاکیزه ، بدون درد و خونریزی برنج گرم کنم :D
 

ben

کاربر فعال
ارسال‌ها
20
امتیاز
95
نام مرکز سمپاد
هاشمي نژاد 2
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
دارو سازی
پاسخ : مهارت آشپزی

یه چندتا ابتکار باحال زدم تو نیمرو درست کردن:1- به جای رب یا گوجه از سس گوجه استفاده کنید خیلی خوش مزه میشه.
2-روغن رو بریزید تو تابه و بذاری خوب داغ داغ شه بهد تخم مرغ رو بشکنید و (خونسرد باشید چون تابه آتش خواهد گرفت)زیر گاز رو سریع خاموش کنید.فقط دقت کنید اگه بالای گازتون هود قرار داره هرگز این کارو انجام ندید
یک دسر خوشمزه و بی دردسر: دنت شکلاتی
 

Sisyphus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
736
امتیاز
16,201
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
رشته دانشگاه
دامپزشکی
پاسخ : مهارت آشپزی

من سوسیس سیب زمینی درست میکنم از بچه های اینجا هم یاد گرفتم بهش آبلیمو بزنم..عالی میشه ;;)
 

ArtmisSoR

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
292
امتیاز
3,446
نام مرکز سمپاد
فرزانگان‎امین
شهر
Isf
دانشگاه
پلی‌پیکنیک
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر
پاسخ : مهارت آشپزی

یه نوع صبحانه هست که من خیلی دوستش دارم و تاحالا نپختم ولی دیدم چطور میپزن :D

به میزان دلخواه آرد و بریزید توی تابه/قابلمه/هرچی بذارید سرخ شه_همواره بهم بزنیدش چون استعداد چسبیدن به کف ظرف رو داره!
بعد از این که آرد کمی تغییر رنگ داد به مقدار مناسب شیر بهش اضافه کنید و طوری هم بزنید که یکنواخت شه.
نوکته: تا زمانی که سرد نشده میل شه. اگه سرد شد دیگه برگشت ناپذیره :)
 

mehrdad74

کاربر فعال
ارسال‌ها
61
امتیاز
316
نام مرکز سمپاد
helli 4
شهر
tehran
پاسخ : مهارت آشپزی

میخوام حقیقتو بگم ولی میدونم ک خیلیا باور نمیکنن!!!!واقعا راست میگم!!!!
من حتی بلد نیستم چایی درس کنم!!!!!!
ی روز ک تو خونه تنها بودم،سر ظهر زنگیدم ب مامانم ک بپرسم ناهار باید چیکار کنم؟!گف پنیر هم نداریم ک نون پنیر بخوری،برو ساندویچ بخر!!!منم ک ازرو اون دندم بلند شده بودم گفتم حال بیرون رفتن ندارم!!!!گف پس باید تخم مرغ درس کنی ولی دو ساعت داشت طرز کارشو بم میگف یعنی چقد نمک بزنمو چقد روغر بریزم!!!
خلاصه من ب گفته مامان ی ظرف گذاشتم وسط ظرفشویی تا اگه تخم مرغه موقع شکستن تو ظرف نریخت ب جایی گند نزنه!!!!دو بار امتحان کردم تا بالاخره سومین تخم مرغ ریخت توظرف)بماند ک حدود ده دقیقه شکستن هرکدوم طول میکشید(
تخم مرغو از ظرف تو ماهی تابه ریختمو زیرشو روشن کردم!!!!
دوساعت کنار گاز وایساده بودم و هی با قاشق ب تخم مرغه میزدم ولی شل بود!!!!
یهو دیدم یه ریع گذشته و هنوز شله!!!!!ترسیدمو زیرشو خاموش کردم ولی چشمتون روز بد نبینه!!!
یهو تا خاموش کردم تخم مرغه شروع کرد ب سیاه شدن!!!!!!ناهار عزیزمو سوزونده بودم!!!!!!
 

cristiano

thisisajjad
ارسال‌ها
650
امتیاز
4,374
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
پاسخ : مهارت آشپزی

منم فقط نیمرو و املت و کباب و ساندویچو حلوا یاد دارم.راستی برنج یادم رفت.
چون حلوا خیلی دوس دارم اونو میگم::::
اول ته ظرفو روغنی میکنیو بعد آردو روش سرخ میکنی.بعدش آب و شکر رو گلاب و زعفرون رو بهش اضافی میکنی و صبر میکنی تا درس شه ولی باید هم بزنی که ته نگیره.
راستی بعد سرخ شدن آرد بزار یکم سرد شه.
برو تو کف که یه پسر اینا رو بلده!!!!!!!!!!!!!! !!!!
 

m-hadi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
664
امتیاز
660
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
13
مدال المپیاد
نداریم کلن :دی
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
پاسخ : مهارت آشپزی

منم دست پختم بد نیست و کلا غذا درست کردن رو دوست دارم :D
بیشتر شیرینی اینا ولی اگه حوصله داشته باشم غذا هم درست میکنم :D نون برنجی هام تو خونواده معروفه :D ایشالا یه دفعه میام طرز تهیشو توضیح میدم :D
 

ayda

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
87
امتیاز
1,430
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز.زنجان.تهران.ارومیه.ازمیر.آنکارا :))
رشته دانشگاه
معماری
پاسخ : مهارت آشپزی

این غذای بسیار ساده رو حتما امتحان کنید!
فلفل دلمه ای رو خورد کنید بعد سرخش کنیدو با ماست و سیر میل کنید (; یه بار امتحان کنید فقط!
 

mohaddeseh ti

❄️mohi
ارسال‌ها
102
امتیاز
357
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
اینستاگرام
پاسخ : مهارت آشپزی

خوب ماکارانی ابدایی خودم :D
مواد لازم :)
1.یه بسته نودل
2.پنیر پیتزا یا گدا(گدا خوش مزه تره =P~)
3.قارچ
5.دل بخواهی گوشت چرخکرده یا سوسیس
طرز تهیه نودل و میزاریم تو آب جوش بقیه مواد لازم بهغیر از پنیرو تو تابه سرخ میکنیم...
بهد نودل و ابشو میگیریم میریزیم تو همون تابه...بعد یه خورده به هم میزنیم..
در آخر پنیرو میریزیم دوباره به هم میزنیم(کم)
بعد این که پنیر آب شد حاضره :D
نوش جان =P~
 

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,717
امتیاز
8,599
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : مهارت آشپزی

یه غذای آسونو خوشمزه که امروز خودم مجبور شدم واسه افطار خودم درست کنم میرزاقاسمیه!
اول بادمجونو میذارین رو گاز کبابش میکنین. البته من فقط همینجوری شعله گازو روشن کردمو گذاشتمش رو شعله تا پوستش جزغاله شد :-" بعد پوستشو میکنین (خیلیم راحت کنده میشه!) بعد میریزینش تو مخلوط کن با یکم سیر! اگرم امکانات نبود میتونین به جای میکس کردن بکوبینش! بعدش یه پیازو سرخ کنین یکم بعد گوجرو رنده/له/میکس و کلن جوری که دیگه گرد نباشه میکنین و میریزینش تو پیازا! یکم صبر میکنین گوجه پخته شه و بعدشم بادمجونو میریزین توش و باز یکم صبر میکنین و در آخر هم تخم مرغ میشکنین توش و همش میزنین! غذای شمالی ما آمادس! :D با ریحون به شدت توصیه میشه! :D

+مهارتم تو آشپزی اینقدرا بالا نیس! :)) تو یه رستوران خورده بودم خوشم اومده بود امروز که تنها بودمو و فرصت مانور داشتم دستورشو از اینترنت گرفتم و درستش کردم! :))

×ایلیا:بدون تخم مرغش هم توصیه میشه آقا :D
 

کوزت

کوزت
ارسال‌ها
1,651
امتیاز
7,346
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
پاسخ : مهارت آشپزی

خیلی آسون و خوشمزه

بنیه سیب

چند تا سیب درشت بردارین و پوست کنین به حالت افقی ورق ورق کنین قسمت وسطش که دونه هاشه در بیارین
توی خاک قند غلت بدین سیباتونو
بعد توی خمیر بنیه بغلتونین و توی روغن داغ سرخ کنین
بعد بذارین روغن اضافی ازش خارج شه و خنک شه
وقتی سرد شد یه ورق سیبو بردیرین روش کرم پاتیسیر بمالین و یه ورق سیب دیگه روش بذارین
وقتی همه ورقه ها رو جفت جفت کردین توی ظرف بچینید و میل کنین



خمیر بنیه Beignet
یک پیمانه آرد

سه عدد تخم مرغ

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن مایع

یک قاشق مربا خوری جوش شیرین یا بیکینگ پودر


جوش شیرین رو توی شیر حل کنین و بعد تخم مرغ ها رو بشکنید توش و هم بزنین . بعد هم آرد و روغن رو بریزید و هم بزنید تا صاف و بدون گلوله بشه.غلظت این خمیر اندازه ی ماسته





کرم پاتیسیرPatissier
نشاسته : 1 قاشق غذاخوری

آرد ذرت : 1 قاشق غذاخوری

شیر: 1 پیمانه و نیم

زرده تخم مرغ : 1 عدد

شکر : 4 تا 5 قاشق غذاخوری


شکر،آرد و نشاسته را با کمی از شیر مخلوط میکنیم تا مواد داخل شیر حل شن بعد بقیه شیر را کم کم اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا غلیظ بشن ، زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مثه کرم لطیفی درآد
 

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,858
امتیاز
8,753
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز
پاسخ : مهارت آشپزی

سیب زمینی رو رنده کنید با قارچ سرخ کنید خواستین سس هم بزنید بخورید خیلی هم خوشمزه عس.
نکته اش همین رنده عس.سیب زمینی رنده شده سرخ کنید. :د
پ.ن: منتها موقع سرخ کردن خیلی باید حواستون جمع باشه چون قشنگ میچسبه به هم دیگه اوضاعی میشه :)) مواظب باشید نه چسبن بهم. :د
 

فات

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,467
امتیاز
5,380
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
اقتصاد نظری
پاسخ : مهارت آشپزی

هروخ مامانتون قرمه سبزی درست کرد و موند برای شب،و شما چون ظهرش قرمه سبزی خورده بودین و حالتون از خوردن قرمه یبزی در اون لحظه بِهَم میخورد،فقط کافیه توش ماست بریزین.از خوده قرمه سبزی خوشمزه تر میشه لامصب :|
×ایلیا:این جاش تو تاپیک غذاهای ابداعی خلاقیت بیشتر تا اینجا :-" خلاصه مِن بعد رعایت کنیدو این صوبتا!
×فات: خیلیَم غذای جدیدیه :-"
 

ریحان خاتون

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
198
امتیاز
906
نام مرکز سمپاد
استعدادهای درخشان فرزانگان
دانشگاه
بیرجند
رشته دانشگاه
علوم ازمایشگاهی
پاسخ : مهارت آشپزی

فک نکنم داشته باشم
 
بالا