• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :
    ثبت نام عضویت

مهارت آشپزی

  • شروع کننده موضوع
  • #1

farshidGCD

لنگر انداخته
ارسال‌ها
3,747
امتیاز
7,905
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
برای هر کدوم از ما اتفاق می افته که مدت زمانی توی خونه تنها باشیم، یا به هر دلیلی نیاز باشه که بتونیم یه خوراکی تهیه کنیم، حالا این نیاز وقتی به دوره دانشجویی میرسه دیگه میشه یکی از نیازهای اصلی

اینجور مواقع معمولا یا زنگ میزنیم به دوست و آشنا، یا سعی میکنیم از کتابها و اینترنت یه دستور تهیه خوراکی رو پیدا کنیم، حالا این دستور تهیه خیلی وقتا نامفهومه یا به هر دلیل دیگه، (مخصوصا واسه کسایی که تجربه اولشونه) به خراب کاری منجر میشه

در این تاپیک، مهارت مهم آشپزی آموزش داده میشه (نه در حد حرفه ای، در حد رفع نیازهای روزانه)

پس آموزش تهیه خوراکی های ساده و فوری رو اینجا قرار بدین، اسپم در اینجا = هر پستی که توش دستور تهیه ای ارائه نشده باشه یا معرفی شخصی باشه

نکاتی هست:
- آموزش از زبان خودتون باشه، نه کپی پیست مطلق (حداقلش دیگه تلخیص یافته)
- خوراکی های مورد آموزش ترجیحا در زمان کوتاه، با مواد کم و هزینه پایین تهیه بشن
- از پیچیدگی بپرهیزید! حتی طرز تهیه انواع تخم مرغ یا برنج رو هم ممکنه خیلی ها بلد نباشن
- اندازه ها رو دقیق بیان کنید، دستور تهیه سلیس و روان باشه
 

راضيه

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
368
امتیاز
131
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
تهران
رشته دانشگاه
پزشكي
پاسخ : مهارت آشپزی

خوب من يه چيز ميگم كه درست كردنش راحت باشه و همه بتونن بدرستن
يك نوع طرز تهيه ي ميگو:::
مواد لازم::: ماست تخم مرغ ميگو
3 قاشق غذاخوري ماست رو با تخم يك عدد تخم مرغ ميريزي تو يه ظرف بعدش به هم ميزني بعد ميگو هارو ميزني توش و بعد اغشته كردن ميگوها به مخلوط ماست و تخم مرغ
روغن رو ميريزي تو مايتابه و مقدار زيادي ادويه ميريزي توش نمكو ايناشو ميريزي تو روغن بعد ميگو هارو ميريزي توش سرخ ميكني ميگو زود سرخ ميشه
 

closeman

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,078
امتیاز
6,745
شهر
مشهد
دانشگاه
ازاد:-""
رشته دانشگاه
مهندسی معماری
پاسخ : مهارت آشپزی

منم یه چیزی بلدم...!
1 تخم مرغ . 1 سیب زمینی 1 سوسیس
سیب زمینی رو خلالی کنین و حالا سوسیس ها رو سرخ کنین و تخم مرغ ها رو بشکنین!
تموم شد..انقدم خوشمزه می شه...اسونم هست :)
 
ارسال‌ها
1,901
امتیاز
14,051
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392
پاسخ : مهارت آشپزی

خب هزارانــــــــــــــــــــــــــــــــهزار تا بلدم ولی یکی که خوشمزش چیکن استروگانف
1- مرغ 2- خامه 3- کره 4- قارچ 5- پیاز
مرغ رو بدون استخوان میکنیم بعد با پیاز سرخ میکنیم بعد نمک و فلفل و قارچ و... بعد آبم روش میریزیم بعد از یه 10-15 دقیقه خامه میریزیم روش و میخوریم
 

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
649
امتیاز
689
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---> بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي
پاسخ : مهارت آشپزی

ميان وعده:
طرز تهيه ي ناچوي سوپروم
چيپس را درونه ظرف ريخته پنيير پيتزا گوجه فلفل دلمه و ادويه جات را اضافه كرده(درصورته وجود كمي مرغه ريز ريز شده را به غذا مي افزاييم) و به مدت 3 دقيقه ان را در ماكروفر قرار ميدهيم تا پنيره ان اب شود
 

ninja

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
557
امتیاز
1,353
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : مهارت آشپزی

تن ماهي ، سيب زميني ، پياز
اول سيب زميني رو خلال مكعبي مي كني بعد سرخش مي كني و پيازم خورد مي كني و سرخ مي كني بعدم سيب زميني رو به پياز اضافه و روي همشون تن ماهي مي ريزي و يه قاشق الي دوتا رب گوجه اضافه مي كني و اگه خواستي يه ليمو روش فشار مي دي............
البته فكر كنم همه اينو بلدن.....
 
ارسال‌ها
3,304
امتیاز
12,635
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام
پاسخ : مهارت آشپزی

سیب زمینی + گوشت چرخ کرده + پیاز + رب
اول گوشت چرخ کرده رو میریزیم تو ماهیتابه بعد یه ذره که سرخ شد رب میریزیمٌ هم میزنیم . بع دسیب زمینی رو خلالی میکنیم میریزیم و پیازم همین طور !
:D
 

armita

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
2,204
امتیاز
686
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
‫علوم کامپیوتر‬‎
پاسخ : مهارت آشپزی

این یک غذاییه که تا حد زیادی آدم سیر می‌شه زود هم درست می‌شه !
سیب‌زمینی ها رو آبپز می‌کنیم بعد حلقه حلقه می‌کنیمشون می‌ذاریم کف ظرف بعد سوسیس رو ریز خورد می‌کنیم با فلفل دلمه‌ای و قارچ یکم سرخشون می‌کنیم با پنیر پیتزا روی سیب‌زمینی ها می‌ریزیم روش هم پنیر می‌ریزیم می‌ذاریم بپزه! (تو مایکروویو هم می‌شه ولی رو گاز ته‌دیگ خوش‌مزه‌ای درست می‌شه زیرش :D)
 

N.M

لنگر انداخته
ارسال‌ها
3,605
امتیاز
13,361
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی
پاسخ : مهارت آشپزی

این یه نوع دسره اما به شدت سیر میکنه ! :D من وقتی گشنمه از اینا درست میکنم !

مواد مورد نیاز : بستنی (بهتره معجون باشه ، اما وانیلی و اینا هم پذیرفته س !) ، شیر یا شیر کاکائو ، پسته ، بادوم ، دارچین ، موز و...

طرز تهیه :پسته و بادوم رو رنده میکنید . بعد همه ی مواد رو + موز که از قبل لهِ له شده رو می ریزید توی یه ظرف ! خوبیِ بستنی معجون اینه که

دیگه لازم نیس خودتون کلی طعم بدین به معجونتون ! :D

همین دیگه ! نوشِ جان ! ;)) :D
 

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,866
امتیاز
10,628
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن
پاسخ : مهارت آشپزی

اسمش یادم نی چیه ولی خیلی ساده سریع و خوشمزس امتحان کنید

مواد لازمبرای 2 نفر :تخم مرغ 4 عدد - پنیر متزارلا ورقه ای به مقدار لازم

تخمر غ ها رو با هم مخلوط کزده و کمی میزنیم تا یکم کف کنه بعد میریزیم تو تابه نچسب یک کم که خودشو گرفت روی سطحش پنیر متزارلا میزاریم (هرچی بیشتر خوشمزه تر) بعد نصف

خاگینه رو برمیگردونیم رو نصفه دیگش و میزاریم لبه هاش به هم بچسبن و در آخر این نصفه دایره رو از وسط نصف میکنیمهر نصفه رو میزاریم تو یه بشقاب (;
 
ارسال‌ها
3,304
امتیاز
12,635
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام
پاسخ : مهارت آشپزی

یه چیز دیگه یادم اومد !
کف ماهیتابه نون لواش میزارین جوری که دو طرفش سرخ شه .
بعد تو یه ظرف سوسیس + فلفل دلمه ای + پتیر پیتزا میریزین سرخ میکنینُ تو نون لواش میزارین .
بعد نون لواشرو مثه پیتزا میبرین !
ما بهش میگیم پیتزای خرکی ! ;))
 

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,269
امتیاز
8,908
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : مهارت آشپزی

املت که بلدبن درست کنین؟
اما ازون جایی که املت برای صبحانه صرف میشه،اگه میخواید برای ناهار به عنوان یه غذای شکم پر کن عمل کنه،علاوه بر گوجه فرنگی،یکم سوسیس ببرین بذارین با گوجه سرخ شه.
بعد با نون بخورین!
اما اگه دلتون نمیخواد سوسیس بخورین،میتونین مقدار تخم مرغ و گوجشو زیادتر کنین تا غذا زیادتر شه (میدونم به فکر هیچکدومتون نمیرسید!!) و با ماست میل کنین!!!
 

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,428
امتیاز
1,119
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : مهارت آشپزی

خیلی ها غذا جز برنج قبول نمیکنن!
برای هر نفر یک پیمونه و نیم برنج کافیه اصولا یا یک پیمونه
میشوریم، بهد داخل قابلمه میریزیم،آبی تا یک بند انگشت روش باید باشه، بعد به میزان کافی نمک زیرشو روشن میکنیم زیاد میکنیم تا آب تقریبا تموم شه، بعد شعله رو کم میکنیم و یکم روغن روش میریزیم و درش رو میبندیم تا درست شه! :D
یه چیز دیگه که من خیلی دوست دارم اینه:
پیاز داغ درست میکنیم(پیاز خورد میکنیم با روغن سرخ میکنیم)1پیاز کافیه
بعد ادویه مثله نمک فلفل زرد چوبه اویشن و هرچی دیگه که دوست داریم توش میریزیم،
گوشت 200 گرم 300 گرم بسه
گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم، خوب که پخت گوشت ها پنیر پیتزا میریزیم، بعد رو برنج میخوریم! خیلی خوبه واسه تنهایی :D
 

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
ارسال‌ها
1,720
امتیاز
3,907
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
پاسخ : مهارت آشپزی

1 عدد کنسرو خوراک لوبیا رو توی قابلمه بریزین و گرم کنین.
1 سیب زمینی متوسط رو آب پز کنین، بعد نگینی ِ درشت (!) خرد کنین و بریزین توی ظرف.
یک سوم ِ یک کاهوی شسته شده رو خرد کنین و به سیب زمینی اضافه کنین.
1 هویج شسته شده و پوست کنده (!) رو رنده کنین توی ظرفی که سیب زمینی و کاهو توش هست.
2 پر کالباس رو خرد کنین و به مواد اضافه کنین.
اگه نخود فرنگی دوست دارین، میتونین یک سوم یه کنسرو نخود فرنگی رو هم بهش اضافه کنین.
بعد 4 قاشق غذا خوری سس مایونز روی مواد بریزین و هم بزنین.
آخرش هم لوبیا ی گرم شده رو بهش اضافه کنین و هم بزنین.
شد سالاد لوبیا ! :D
نکته : سیب زمینی نباید موقع پخت له بشه. وقتی که پخت هم یه کم صبر کنین تا خنک بشه بعد خرد کنین!
این جا باید اضافه کنم، اگه یه کم حوصله و وقت بیشتری دارین: قبل از این که لوبیا رو اضافه کنین، آبش رو جدا کنین، دونه هاش رو بریزین. آب لوبیا رو با آبلیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنین بعد بریزین رو سالاد. بعد هم سالاد ُ بذارین توی یخچال که خنک بشه، یکی دو ساعت .

نصف سوسیس ( یا به همون اندازه گوشت چرخ کرده نیم پز) و نصف فلفل دلمه ای رو خرد کنین. نصف پیاز رو خلال کنین و بهش اضافه کنین.
این مواد رو با شعله ملایم و یه کم روغن سرخ کنین.
نون لواش بردارین و به تیکه های مساوی ببرین ( دو برابر کف دستتون اندازه خوبیه) بعد مواد پخته شده + پنیر پیتزا رو بریزین روش و لوله کنین.
بعد توی تابه سرخ کنین.
شد پیتزا لقمه ! :D
 

president

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
99
امتیاز
260
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بیرجند
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : مهارت آشپزی

یه غذای خیلی راحت فقط کافیه یه تن ماهی رو که از قبل جوشوندین رو وسط یه بشقاب خالی کنین بعد یه کم سیب زمینی سرخ کنین البته از خلال هم می تونین استفاده کنین وباهاش قاطی کنین.دور وبرش هم حتما ازنخودفرنگی وکاهو سبزیجات مختلف(بستگی به علایق خودتون داره)استفاده کنین حتما هم در اخر بهش ابلیمو اضافه کنین. بفرمایین سالاد ماهی اماده است.نوش جان........دیدین به همین سادگی وبه همین خوشمزگی.....
 

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,163
امتیاز
1,749
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد
پاسخ : مهارت آشپزی

اول توی تابه یکم روغن بریزید زیرشو روشن کنید
بعد از 30 ثانیه-1 دقیقه که یکمممم روغن داغ شد یک همبرگر اماده که از قبل خریدید بزارید توی تابه
وقتی یکم مونده بود صرخ شه اون وریش کنید
وقتی یکمممم مونده بود اونورشم کاملآ صرخ شه یک لایه پنیر همبرگر بذارید توی تابه همبرگرتونم بذارید روش و صبر تا پنیر هم بپذه
همزمان با این یک تخم مرغم سرخ کنید
بعد تخم مرغو بزارید توی نون همبرگرم روششش با مخلفات هرچی دوست دارید میل کنید :D
 

مـــــــریم

کاربر فوق‌فعال
ارسال‌ها
116
امتیاز
935
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
مشهد
دانشگاه
دانشگاه تهران 8-> (ینی میشه؟)
رشته دانشگاه
پزشکی ایشالا 8->
پاسخ : مهارت آشپزی

من اینجا دستور تهیه ی یک نوع ساندویچ خوشمزه رو که با ساندویچ میکر درست میشه نوشتم!!! :D
مواد لازم برای 4 نفر(البته اگه پر خور نباشن!! :D) :
نان تست...........................1 بسته
کالباس مرغ و قارچ.................20 برگ
قارچ ورقه ای شده(خام)........200 گرم
پنیر موزارلا...................دقیق نمیدونم :D
سس قرمز...................به میزان لازم
کره..................................50 گرم
و بالاخره طرز تهیه (; :
یک طرف همه ی نون ها رو کره می مالیم. بعد طرف دیگه ی همه ی آن ها رو سس می مالیم و 1 برگ کالباس میذاریم...روی کالباس ها 1 ردیف قارچ ورقه شده و روی قارچ ها هم پنیر موزارلا میریزیم....بعد از اون هم یک ورق کالباس روی پنیر ها میذاریم و یک نان که یک طرفش آغشته به سس و طرف دیگه ی آن کره مالیده شده...حالا ساندویچ ها آمادست...فقط کافیه آن ها رو در ساندویچ ساز (ساندویچ میکر) بذارید!!! :D :D :D

به همین سادگی ... به همین خوشمزگی ...
 

Madmazel Fairy Tale

کاربر حرفه‌ای
ارسال‌ها
522
امتیاز
1,892
نام مرکز سمپاد
فرزانـ/̵͇̿̿/'̿'̿̿̿ ̿ ̿̿ ½
شهر
Minsk
دانشگاه
BSMU
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : مهارت آشپزی

سوال هم میشه پرسید؟ خیلی ذهنم درگیره :D

این شربت آبلیمو هس... خب ؟ :-" کسی میدونه دقیقاً آبُ شکرُ آبلیمو رو باید تا چه حد باهم مخلوط کنیم تا یه چیزی درست درمون در بیاد خیر سرش؟ :-??

نه ترش بشه نه شیرین نه آبکی ـآ :-"
 

شقایق س.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
1,112
امتیاز
5,954
نام مرکز سمپاد
فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک
شهر
زابل - کرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فردوسي مشهد
رشته دانشگاه
مترجمي زبان فرانسه
پاسخ : مهارت آشپزی

عزیزان، من اولین غذایی که تنهایی تو عمرم درست کردم آداناکباب ترکی بود. :D(اولین غذا رو کیف کن!!! ;)))
اینم مواد لازمش:
1-گوشت چرخ کرده.به میزان لازم!(خوب آخه بستگی داره واسه چن نفر بخواین!)
2-پیاز رنده شده.1عددمتوسط
3-فلفل دلمه ای ریز خرد یا رنده شده.2عدد
4-نمک فلفل و زرد چوبه به میزان لازم ;;)
این دیگه مثل شامی درست میشه وساده ست،من فقط اینو میدونم که بعد از این غذا که تنها درستش کردم دیگه تو عمرم تنهایی غذا درست نکردم :D
بد نشده بود ها!متوجه شدم که نه علاقه ای به آشپزی دارم ونه استعدادشو... :))
درست کنید خوشمزست!
 

Sepidd

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
ارسال‌ها
220
امتیاز
3,104
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
ژنتيك.
پاسخ : مهارت آشپزی

به نقل از Madmazel Fairy Tale :
سوال هم میشه پرسید؟ خیلی ذهنم درگیره :D

این شربت آبلیمو هس... خب ؟ :-" کسی میدونه دقیقاً آبُ شکرُ آبلیمو رو باید تا چه حد باهم مخلوط کنیم تا یه چیزی درست درمون در بیاد خیر سرش؟ :-??

نه ترش بشه نه شیرین نه آبکی ـآ :-"
خب دختر خوب باید به یه حد متعادل تو ظرف بریزی زمانی که داری هم میزنیش هی به چشیش
 
بالا