- نام مرکز سمپاد
- Frz
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
تعداد ارسالها کم نشده، صرفاً نمایش داده نمیشن.وای نههه.... از منم چیزی نمیاره.... میزنه هیچ نتیجه ای برای نمایش وجود ندارههههه
فکر کنم باگ خورده.
تعداد ارسالها کم نشده، صرفاً نمایش داده نمیشن.وای نههه.... از منم چیزی نمیاره.... میزنه هیچ نتیجه ای برای نمایش وجود ندارههههه
من الان چرا از ح. ب بن شدمارسالها سر جاشونن ولی لیست ارسالها نه. به مشکل خورده.
دکتر امکانش نیست چت روم تا برگشت سرعت عادی اینترنت برداشته شه؟!... برای من سرعت سایت خوب نیست...ری اکشن ها با تاخیر میره ....یک سری قسمت های سایت باز نمیشه مثل جملات هاید و باکس مخفی....ارسالها سر جاشونن ولی لیست ارسالها نه. به مشکل خورده.
از چه مرورگی استفاده میکنید؟دکتر امکانش نیست چت روم تا برگشت سرعت عادی اینترنت برداشته شه؟!... برای من سرعت سایت خوب نیست...ری اکشن ها با تاخیر میره ....یک سری قسمت های سایت باز نمیشه مثل جملات هاید و باکس مخفی....
کروم....با کروم لپ تاپ یک سریاش باز میشه اما با گوشی نه ...از چه مرورگی استفاده میکنید؟
با حذف چتروم مثل دفعهی قبل درست شد جعبهمخفی هاید و...؟کروم....با کروم لپ تاپ یک سریاش باز میشه اما با گوشی نه ...
اره درست شد بار قبلی ...با حذف چتروم مثل دفعهی قبل درست شد جعبهمخفی هاید و...؟
خب اگه درست شد که بنظرم بردارن بهتره.اره درست شد بار قبلی ...
کلا توی چت روم نیستم قبلا لاگ اوت کردمخب اگه درست شد که بنظرم بردارن بهتره.
ولی از توی چت روم خارج شین ببین درست میشه یا نه.
چترومو باز کنید بالا سمت چپ نوشته لاگ اوت
بزنید بعد دوباره سمپادیا رو باز کنید ببینید بازم اینجوریه یا نه
خب فکر کنم راهش همون بستن چترومهکلا توی چت روم نیستم قبلا لاگ اوت کردم

دقیقا به خاطر همین که لاگ اوت کردن براشون باز نمیشهخب اگه درست شد که بنظرم بردارن بهتره.
ولی از توی چت روم خارج شین ببین درست میشه یا نه.
چترومو باز کنید بالا سمت چپ نوشته لاگ اوت
بزنید بعد دوباره سمپادیا رو باز کنید ببینید بازم اینجوریه یا نه

چه اتفاقی افتاده؟@Admin2
بیزحمت یه توضیحی راجع به ساز و کار دیتابیس سایت میدی؟ اینکه چه کسایی به پ.خ یا تاپیکهای مخفی دسترسی دارن و این که با پاک شدن پستها دقیقا کجا میرن و آیا امکان حذف دائمیشون هست یا نه؟ کلا منظورم امنیت اطلاعات در شرایطیه که مسئله قضایی پیش بیاد.
ارسال ها سر جاشونن ولی لیست ارسالها به مشکل خورده و باید لیست بازسازی بشه اما تو شرایط فعلی ممکن نیست چون حجمش زیادهدکتر پست های ارسالیه قبلی قرار نیست برگرده ؟!🥲💔
با رفرش هم حل نمیشه؟ راستش چت باکس اینجوری داخل یک سایت خیلی چیز قابل اتکایی نیست. چون اساسا این سایت واسه چت طراحی نشده و پیغام های متوالی رو راحت هندل نمیکنه.تو چت باکس گاهی برام پیش میاد که من پیامی میفرستم برای کسی، برای خودم اون پیام نشون داده نمیشه ولی فرد مقابل پیامو دریافت میکنه.
پ.خ رو هیچکس دسترسی نداره فقط خودت فرد@Admin2
بیزحمت یه توضیحی راجع به ساز و کار دیتابیس سایت میدی؟ اینکه چه کسایی به پ.خ یا تاپیکهای مخفی دسترسی دارن و این که با پاک شدن پستها دقیقا کجا میرن و آیا امکان حذف دائمیشون هست یا نه؟ کلا منظورم امنیت اطلاعات در شرایطیه که مسئله قضایی پیش بیاد.

دفعهی قبلم همینجور شده بودهرجایی که ارسال میکنم اعم از پ.خ . بانگ . تاپیک، پیام سرور دچار اختلال شده رو میبینم ولی بعد از رفرش خود به خود ارسال میشه