• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وای نههه.... از منم چیزی نمیاره.... میزنه هیچ نتیجه ای برای نمایش وجود ندارههههه
تعداد ارسال‌ها کم نشده، صرفاً نمایش داده نمی‌شن.
فکر کنم باگ خورده.

ارسالها سر جاشونن ولی لیست ارسالها نه. به مشکل خورده.
دکتر امکانش نیست چت روم تا برگشت سرعت عادی اینترنت برداشته شه؟!... برای من سرعت سایت خوب نیست...ری اکشن ها با تاخیر میره ....یک سری قسمت های سایت باز نمیشه مثل جملات هاید و باکس مخفی....

دکتر امکانش نیست چت روم تا برگشت سرعت عادی اینترنت برداشته شه؟!... برای من سرعت سایت خوب نیست...ری اکشن ها با تاخیر میره ....یک سری قسمت های سایت باز نمیشه مثل جملات هاید و باکس مخفی....
از چه مرورگی استفاده می‌کنید؟

• لایک
امتیازات: Mojo
  • لایک
اره درست شد بار قبلی ...
خب اگه درست شد که بنظرم بردارن بهتره.
ولی از توی چت روم خارج شین ببین درست می‌شه یا نه.

چترومو باز کنید بالا سمت چپ نوشته لاگ اوت
بزنید بعد دوباره سمپادیا رو باز کنید ببینید بازم اینجوریه یا نه

کلا توی چت روم نیستم قبلا لاگ اوت کردم

• لایک

دقیقا به خاطر همین که لاگ اوت کردن براشون باز نمیشه
یه مدت منم لاگ اوت کرده بودم و برام باز نمیشد

• لایک
دکتر پست های ارسالیه قبلی قرار نیست برگرده ؟!🥲💔

تو چت باکس گاهی برام پیش میاد که من پیامی میفرستم برای کسی، برای خودم اون پیام نشون داده نمیشه ولی فرد مقابل پیامو دریافت می‌کنه.

• لایک
امتیازات: Frog
@Admin2
بی‌زحمت یه توضیحی راجع به ساز و کار دیتابیس سایت میدی؟ اینکه چه کسایی به پ.خ یا تاپیک‌های مخفی دسترسی دارن و این که با پاک شدن پست‌ها دقیقا کجا میرن و آیا امکان حذف دائمیشون هست یا نه؟ کلا منظورم امنیت اطلاعات در شرایطیه که مسئله قضایی پیش بیاد.

@Admin2
بی‌زحمت یه توضیحی راجع به ساز و کار دیتابیس سایت میدی؟ اینکه چه کسایی به پ.خ یا تاپیک‌های مخفی دسترسی دارن و این که با پاک شدن پست‌ها دقیقا کجا میرن و آیا امکان حذف دائمیشون هست یا نه؟ کلا منظورم امنیت اطلاعات در شرایطیه که مسئله قضایی پیش بیاد.
چه اتفاقی افتاده؟

دکتر پست های ارسالیه قبلی قرار نیست برگرده ؟!🥲💔
ارسال ها سر جاشونن ولی لیست ارسالها به مشکل خورده و باید لیست بازسازی بشه اما تو شرایط فعلی ممکن نیست چون حجمش زیاده

تو چت باکس گاهی برام پیش میاد که من پیامی میفرستم برای کسی، برای خودم اون پیام نشون داده نمیشه ولی فرد مقابل پیامو دریافت می‌کنه.
با رفرش هم حل نمیشه؟ راستش چت باکس اینجوری داخل یک سایت خیلی چیز قابل اتکایی نیست. چون اساسا این سایت واسه چت طراحی نشده و پیغام های متوالی رو راحت هندل نمیکنه.

@Admin2
پ.خ رو هیچکس دسترسی نداره فقط خودت فرد
تاپیک مخفی رو من نمیدونم منظورت چیه ولی یک سری تاپیک ها توی انجمن هایی هستند که همه بهشون دسترسی ندارند و برخی کاربران باید به درجه فعال برسن تا بتونن ببینن.
پست هایی که حذف میشن هم کامل حذف نمیشن و ادمین ها بهشون دسترسی دارند و دلیل حذف رو میبینن. دلیلش اینه که بتونیم برگردونیم اگر چیزی اشتباه پاک شده. اما هر چند وقت یک بار همه‌شون به طور کامل حذف میشن تا دیتابیس سبک بشه.

هرجایی که ارسال میکنم اعم از پ.خ . بانگ . تاپیک، پیام سرور دچار اختلال شده رو میبینم ولی بعد از رفرش خود به خود ارسال میشه

هرجایی که ارسال میکنم اعم از پ.خ . بانگ . تاپیک، پیام سرور دچار اختلال شده رو میبینم ولی بعد از رفرش خود به خود ارسال میشه
دفعه‌ی قبلم همینجور شده بود

به دلیل مشکل در قسمتی از دیتابیس سایت کل هیستوری ارسال ها پاک شده. البته ارسال ها سرجاشونن ولی فهرستش پاک شده. بازسازی این فهرست هم کار سختیه و فعلا ممکن نیست. باید یک تایم خلوت از سایت باشه.

اروری که میدید به خاطر همون بود و الان ارور نیست.

Back
بالا