• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سؤالات و مشکلات در استفاده از سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
تو سایت این امکان هست که تاپیک خاصی رو آدم برای خودش بوک مارک یا سیو کنه که وقتی میره پایین لازم نباشه هی دنبالش گشت؟
چون سرچ سایت مدتی هست برای من کار نمیکنه

تو سایت این امکان هست که تاپیک خاصی رو آدم برای خودش بوک مارک یا سیو کنه که وقتی میره پایین لازم نباشه هی دنبالش گشت؟
چون سرچ سایت مدتی هست برای من کار نمیکنه
بالا سمت چپ هر پست، علامت بوک مارک داره میتونی بزنی ذخیره کنی

سایت با اینترنت همراه‌اول بالا نمیاد و ۵۰۴ می‌ده، ایده‌ای دارید؟

سایت با اینترنت همراه‌اول بالا نمیاد و ۵۰۴ می‌ده، ایده‌ای دارید؟
یه سری آیپی هارو آروان داره بهشون جواب نمی‌ده. آیپی رو عوض کن (نیازی نیست اپراتور رو عوض کنی، بقیه اپراتور ها هم آیپی هاشون همینطوره)

سایت با همراه اول جواب میده ولی با آسیاتک و رایتل خطای ۵۰۴ میده

موقعی که آدرس جدید سایت رو تو کروم میزنم میگه اتصال شما امن نیست و مثلث خطر و این حرفا. کسی میدونه چطور میشه غیرفعالش کرد؟ فقط با فایرفاکس بی دردسر میاره.

موقعی که آدرس جدید سایت رو تو کروم میزنم میگه اتصال شما امن نیست و مثلث خطر و این حرفا. کسی میدونه چطور میشه غیرفعالش کرد؟ فقط با فایرفاکس بی دردسر میاره.
نه ببین اونو غیرفعال هم بتونی بکنی به معنی این نیست که امن هست حالا! در واقع تو با فایرفاکستم داری بدونی ssl میای و فقط اون مرورگر بهت اعلان نمیکنه.

شما هم سری میاید پرت میشید بیرون باید دوباره لاگین کنید؟

چرا دیگه لاگین میکنیم سیو نمیشه، هرسری باید پسورد بزنم =(

فقط با آدرس www دار و http دار استفاده کنید. وقتی www نداشته باشه لاگین نمیمونه. Https هم درست کار نمیکنه.

فقط با آدرس www دار و http دار استفاده کنید. وقتی www نداشته باشه لاگین نمیمونه. Https هم درست کار نمیکنه.
سلام مشکل چیه؟
سایت فقط از طریق لینک جدید و ایرانسل برام میاد بالا

سلام
کسی میدونه آیا امکانش هست که پیام های سایت رو روی گوشی به صورت نوتیفیکیشن دریافت کرد؟

سلام
کسی میدونه آیا امکانش هست که پیام های سایت رو روی گوشی به صورت نوتیفیکیشن دریافت کرد؟
یادمه قبلا میشد برای من شاید در حد یکسال پیش؟!...نمیدونم دستم کجا خورد دیگه برام نمیاد این اپشن ...

سلام
نوتیف مرورگر میشد ولی الان نمیشه از کار افتاده به خاطر قطعی اینترنت فک کنم

چطور میشه کاربری که اکانتمون رو دنبال می‌کنه ریمو کنیم که دنبالمون نکنه؟

Back
بالا