منظورت حرف بزن هاست؟ باز کردمشون که حذف کنید. قفل میشدند که الکی آپدیت نشن و متاسفانه سیستم جوریه که وقتی تاپیک قفل میشه دسترسی حذف برداشته میشه.@Admin2 امکانش هست گزینهی حذف برای پستهای آرشیو شده فعال بشه؟
مگه نمیشه متن رو انتخاب کرد کپی کرد؟ متوجه نشدم دقیقا چه مشکلی داریامکانش هست جوابهای بانگ رو بشه کپی کرد؟
دیگه ناراحت عملا همون گریه هستشاقا ریاکشن گریه رو فعال کنین.
اگه شد دست دادن رو هم. 🤝
مرسی
نه این امکان پذیر نیستشمگه نمیشه متن رو انتخاب کرد کپی کرد؟ متوجه نشدم دقیقا چه مشکلی داری
چرا میشهنه این امکان پذیر نیستش
فرض کن من یک بانگی میدم و فلانی میاد روی بانگ من پیام میده
اون پیام فلانی رو نمیشه کپی کرد و حتی سلکت هم نمیشه کردش " با گوشیم لپتاب رو چک نکردم "
ناراحت رو حذف کنید گریه بگذارید راضی تریممنظورت حرف بزن هاست؟ باز کردمشون که حذف کنید. قفل میشدند که الکی آپدیت نشن و متاسفانه سیستم جوریه که وقتی تاپیک قفل میشه دسترسی حذف برداشته میشه.
مگه نمیشه متن رو انتخاب کرد کپی کرد؟ متوجه نشدم دقیقا چه مشکلی داری
دیگه ناراحت عملا همون گریه هستش
دست دادن چه معنی ای داره؟ موافقت؟ اگر موافقته که خب لایک هم هست.
پس باید دونه دونه درخواست بدی باز کنیم. گزارش بزن روی تاپیکه.نه حرف بزنها چون دو سه تا تاپیکه آدم روش میشه به مدیر بگه قفل رو باز کنه مشکل اون تاپیکهایی مثل صندلی داغ و شبنشینی ایناست که پراکندهن :" من الان صد تا ارسال دارم که همهشون اینجوری قفلن و نمیتونم حذف کنم (چون فقط صد تاست و کمه نمیشه شما حذف کنید همه رو؟)
عه من اینو متوجه نشده بودم تاحالا. نمیدونم چرا اینجوریه. عجیبه. کاریشم نمیتونم بکنم راستش.نه این امکان پذیر نیستش
فرض کن من یک بانگی میدم و فلانی میاد روی بانگ من پیام میده
اون پیام فلانی رو نمیشه کپی کرد و حتی سلکت هم نمیشه کردش " با گوشیم لپتاب رو چک نکردم "
🧐🧐🧐ناراحت رو حذف کنید گریه بگذارید راضی تریم
اندازه اشون فرق داره😭😭دیگه ناراحت عملا همون گریه هستش
فکر کنم اگه اونی که تاپیک رو زده ایگنور کنی تاپیک ایگنور میشه(بسیار کاربردی)سلام
امکان اضافه کردن گزینه نادیده گرفتن واسه تاپیکها هست؟ اگه وقت گیر یا دردسرساز نیست ممکنه اینو اوکی کنید؟ @Admin2
من اومدم بگم سایت خیلی شلوغ و کند شده میشه مثل دفعه قبل موقتا چتروم حذف شه؟سلام
امکان اضافه کردن قابلیت بازی به چتروم رو اضافه
کنید دوری چیزی که مثلا دوتا کاربر بکنن
حالا میدونم موقعیت خوبی نیست ولی گفتم که گفته باشک
بزا ببینم. لینک. والا آبیه بد دیده نمیشه. بیشتر رنگ تگ تو چت مشکل داره.تو دارک مود، رنگ لینکها شبیه رنگ زمینه است
فعالش کردم اما گذاشتمش روی ۱۲۰ ثانیه یک بار که فشار نیاره به سرور. البته دستی میشه دکمه ذخیره رو زد.@Admin2
یه قابلیتی اینجا بود موقع پست نوشتن به اسم ذخیرۀ پیشنویس (یا همچین چیزی) که از چیزی که مینوشتی بکاپ میگرفت همینجا تو باکسِ نوشتن ذخیره میشد بعداً که میاومدی مثلاً میتونستی ادامۀ متنت رو بنویسی، اون امکانش هست دوباره فعال بشه؟
چک میکنم اگر فرصت شدتو دارک مود، رنگ لینکها شبیه رنگ زمینه است
سلام امکانش هست سیو شدن خودکارش حذف بشه ولی دستی ذخیره کردنش بمونه؟ یا اینکه وقتی پست فرستاده میشه حذف بشه سیوش. چون الان اینجوریه که وقتی سیو شده و پست میکنی باید نوشتههای قبلیتو پاک کنی موقع پست جدید. بعضی وقتا اینجوری میشه البته نمیدونم دقیق کی این اتفاق میوفته.فعالش کردم اما گذاشتمش روی ۱۲۰ ثانیه یک بار که فشار نیاره به سرور. البته دستی میشه دکمه ذخیره رو زد.