• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دومی؟
نه اگه وقتی دارن تالارش رو ایجاد می‌کنن، فقط برای یه گروه کاربری خاص دسترسی بدن بقیه اگه پستی هم داده باشن بعد انتقال دیگه دسترسی ندارن
برای خود فروم هم فکر کنم تعدد موضوعات و ارسالی‌ها بهتر باشه اصلا و موندن و هاید‌شدنشون از پاک شدن بهتره
دیگه گذشت
سری بعد چشم

• دابل‌لایک
امتیازات: Raha~
این چیزهایی که مطرح می کنید تو سیستم فروم نیست مگر پلاگین داشته باشه. باید اینترنت وصل بشه سرچ کنم ببینم پلاگینی هست که اون کارو بکنه یا نه.

سلام دکتر....سایت مدام بعد از هر رفرش یا برای ورود به هر تاپیک و تغییر صفحه میزنه سایت لود نشد و باید چندبار رفرش کنم تا درست شه ... نمیدونم بقیه هم این مشکل رو دارن یا نه ولی اعصاب خورد کنه ...قابلیتی نیست رفع ش کنه ؟!...

سلام دکتر....سایت مدام بعد از هر رفرش یا برای ورود به هر تاپیک و تغییر صفحه میزنه سایت لود نشد و باید چندبار رفرش کنم تا درست شه ... نمیدونم بقیه هم این مشکل رو دارن یا نه ولی اعصاب خورد کنه ...قابلیتی نیست رفع ش کنه ؟!...
احتمالا مشکل از اینترنتت هست

مشکل موقتی بوده احتمالا. اگر بازم اونجوریه بگو.

@Admin2 امکانش هست گزینهٔ آپلود مدیا واسه انجمن‌های هنر و رسانه داشته باشیم؟
راستش خیلی نمیتونم دسترسی آپلود بدم. هم حجم سرور محدوده هم باعث میشه حجم بکاپ ها بالا بره و‌ کلا دردسره.

مشکل موقتی بوده احتمالا. اگر بازم اونجوریه بگو.
حقیقا سرعت سایت خوبه و نت م مشکلی نداره ولی برای تاپیک هایی مثل ح ب دخترونه و چت مت می‌خوام برم صفحه بعدی میزنه سایت لود نشد باید رفرش کنم ....

تازگیا پ.خ ها هم تو ارسالهامون نشون داده میشن خز نیست؟

چرا خزه:))
خیلی خوبه که همه فعالیتش رو آدم میبنه از سوتی جلو گیری کرده برای من :))
مدیر داخلی هم نمی‌بینه؟ چون دسترسی کامل به پروفایل کاربر داره قائدتا باید ببینه مگر اینکه جلوشو گرفته باشن.

کسی این باگ رو پیدا کرده که وقتی یکی از نادیده‌گرفته‌شده‌ها تو ح.ب یا چ.م (احتمالا هرجای دیگه‌ای هم) آخرین پست رو بذاره، تو صفحه‌ی اصلی تو آخرین پست‌ها نمی‌بینیمش؟

سلام اگر میشه توی تاپیک ها بالای صفحه هم گزینه تغییر صفحه رو بزارید تا برای رفتن به یک صفحه دیگه تا پایین صفحه نیاییم.
و اینکه به انگلیسی بودن حساسه
اگه فارسی عدد بزنیم نمیاره

سلام
دیشب خواب دیدم یه ری اکت به سایت اضافه شده به نام "ها؟"
همین کلمه توی یه باکس بود به عنوان ری اکت
جالب و بسیار کاربردی بود😂
پیشنهاد اصافه کردن این ری اکت به سایت

میشه لطفا یه تاپیک مخصوص کاربرای بن شده با ذکر دلیل بن و مدتش بزنید؟

سلام

پیشنهاد اصافه کردن این ری اکت به سایت
همین متعجب میشه دیگه تقریبا

میشه لطفا یه تاپیک مخصوص کاربرای بن شده با ذکر دلیل بن و مدتش بزنید؟
دلیل و مدت بن به خود کاربر بن شده نشون داده میشه و یکم هم ممکنه خصوصی باشه و نمیشه پابلیک گذاشت.

Back
بالا