- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
این چیزهایی که مطرح می کنید تو سیستم فروم نیست مگر پلاگین داشته باشه. باید اینترنت وصل بشه سرچ کنم ببینم پلاگینی هست که اون کارو بکنه یا نه.
ستاره ها بعد قرمز زرد میشن در واقع ارتقا یافتین نه برعکس(راستش یه ستاره قرمزم بهخاطرش پرید💘)
احتمالا مشکل از اینترنتت هستسلام دکتر....سایت مدام بعد از هر رفرش یا برای ورود به هر تاپیک و تغییر صفحه میزنه سایت لود نشد و باید چندبار رفرش کنم تا درست شه ... نمیدونم بقیه هم این مشکل رو دارن یا نه ولی اعصاب خورد کنه ...قابلیتی نیست رفع ش کنه ؟!...
مشکل موقتی بوده احتمالا. اگر بازم اونجوریه بگو.سلام دکتر....سایت مدام بعد از هر رفرش یا برای ورود به هر تاپیک و تغییر صفحه میزنه سایت لود نشد و باید چندبار رفرش کنم تا درست شه ... نمیدونم بقیه هم این مشکل رو دارن یا نه ولی اعصاب خورد کنه ...قابلیتی نیست رفع ش کنه ؟!...
راستش خیلی نمیتونم دسترسی آپلود بدم. هم حجم سرور محدوده هم باعث میشه حجم بکاپ ها بالا بره و کلا دردسره.@Admin2 امکانش هست گزینهٔ آپلود مدیا واسه انجمنهای هنر و رسانه داشته باشیم؟
حقیقا سرعت سایت خوبه و نت م مشکلی نداره ولی برای تاپیک هایی مثل ح ب دخترونه و چت مت میخوام برم صفحه بعدی میزنه سایت لود نشد باید رفرش کنم ....مشکل موقتی بوده احتمالا. اگر بازم اونجوریه بگو.
خودتون فقط میتونید ببینیدتازگیا پ.خ ها هم تو ارسالهامون نشون داده میشن خز نیست؟
چرا خزهباشه ولی بازم خزه

مدیر داخلی هم نمیبینه؟ چون دسترسی کامل به پروفایل کاربر داره قائدتا باید ببینه مگر اینکه جلوشو گرفته باشن.چرا خزه
خیلی خوبه که همه فعالیتش رو آدم میبنه از سوتی جلو گیری کرده برای من![]()
هیچکس نمیبینهمدیر داخلی هم نمیبینه؟ چون دسترسی کامل به پروفایل کاربر داره قائدتا باید ببینه مگر اینکه جلوشو گرفته باشن.
و اینکه به انگلیسی بودن حساسهسلام اگر میشه توی تاپیک ها بالای صفحه هم گزینه تغییر صفحه رو بزارید تا برای رفتن به یک صفحه دیگه تا پایین صفحه نیاییم.
پیشنهاد اصافه کردن این ری اکت به سایتدیشب خواب دیدم یه ری اکت به سایت اضافه شده به نام "ها؟"
همین کلمه توی یه باکس بود به عنوان ری اکت
جالب و بسیار کاربردی بود😂
همین متعجب میشه دیگه تقریباسلام
پیشنهاد اصافه کردن این ری اکت به سایت
دلیل و مدت بن به خود کاربر بن شده نشون داده میشه و یکم هم ممکنه خصوصی باشه و نمیشه پابلیک گذاشت.میشه لطفا یه تاپیک مخصوص کاربرای بن شده با ذکر دلیل بن و مدتش بزنید؟
اضافه شد.سلام
لطفارو اضافه کنید🙏🤝
خیلییی ممنونمماضافه شد.