• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
این محدودیت ارسالو بردارید🙏🏻

@Admin2 امکانش هست گزینه‌ی حذف برای پست‌های آرشیو شده فعال بشه؟
منظورت حرف بزن هاست؟ باز کردمشون که حذف کنید. قفل میشدند که الکی آپدیت نشن و متاسفانه سیستم جوریه که وقتی تاپیک قفل میشه دسترسی حذف برداشته میشه.

امکانش هست جواب‌های بانگ رو بشه کپی کرد؟
مگه نمیشه متن رو انتخاب کرد کپی کرد؟ متوجه نشدم دقیقا چه مشکلی داری

اقا ریاکشن گریه رو فعال کنین.
اگه شد دست دادن رو هم. 🤝
مرسی
دیگه ناراحت عملا همون گریه هستش
دست دادن چه معنی ای داره؟ موافقت؟ اگر موافقته که خب لایک هم هست.

• ناراحت
امتیازات: Iliap
نه این امکان پذیر نیستش
فرض کن من یک بانگی میدم و فلانی میاد روی بانگ من پیام میده
اون پیام فلانی رو نمیشه کپی کرد و حتی سلکت هم نمیشه کردش " با گوشیم لپتاب رو چک نکردم "

نه این امکان پذیر نیستش
اون پیام فلانی رو نمیشه کپی کرد و حتی سلکت هم نمیشه کردش " با گوشیم لپتاب رو چک نکردم "
چرا می‌شه

منظورت حرف بزن هاست؟ باز کردمشون که حذف کنید. قفل میشدند که الکی آپدیت نشن و متاسفانه سیستم جوریه که وقتی تاپیک قفل میشه دسترسی حذف برداشته میشه.

دیگه ناراحت عملا همون گریه هستش
دست دادن چه معنی ای داره؟ موافقت؟ اگر موافقته که خب لایک هم هست.
ناراحت رو حذف کنید گریه بگذارید راضی تریم

نه حرف بزن‌ها چون دو سه تا تاپیکه آدم روش میشه به مدیر بگه قفل رو باز کنه مشکل اون تاپیک‌هایی مثل صندلی داغ و شب‌نشینی ایناست که پراکنده‌ن :" من الان صد تا ارسال دارم که همه‌شون اینجوری قفلن و نمی‌تونم حذف کنم (چون فقط صد تاست و کمه نمیشه شما حذف کنید همه رو؟ :-")
پس باید دونه دونه درخواست بدی باز کنیم. گزارش بزن روی تاپیکه.

نه این امکان پذیر نیستش
عه من اینو متوجه نشده بودم تاحالا. نمیدونم چرا اینجوریه. عجیبه. کاریشم نمیتونم بکنم راستش.

ناراحت رو حذف کنید گریه بگذارید راضی تریم
🧐🧐🧐

سلام
امکان اضافه کردن گزینه نادیده گرفتن واسه تاپیکها هست؟ اگه وقت گیر یا دردسرساز نیست ممکنه اینو اوکی کنید؟ @Admin2

سلام
امکان اضافه کردن گزینه نادیده گرفتن واسه تاپیکها هست؟ اگه وقت گیر یا دردسرساز نیست ممکنه اینو اوکی کنید؟ @Admin2
فکر کنم اگه اونی که تاپیک رو زده ایگنور کنی تاپیک ایگنور میشه(بسیار کاربردی)

سلام
امکان اضافه کردن قابلیت بازی به چتروم رو اضافه
کنید دوری چیزی که مثلا دوتا کاربر بکنن
حالا می‌دونم موقعیت خوبی نیست ولی گفتم که گفته باشک

سلام
امکان اضافه کردن قابلیت بازی به چتروم رو اضافه
کنید دوری چیزی که مثلا دوتا کاربر بکنن
حالا می‌دونم موقعیت خوبی نیست ولی گفتم که گفته باشک
من اومدم بگم سایت خیلی شلوغ و کند شده میشه مثل دفعه قبل موقتا چتروم حذف شه؟

@Admin2
یه قابلیتی اینجا بود موقع پست نوشتن به اسم ذخیرۀ پیش‌نویس (یا همچین چیزی) که از چیزی که می‌نوشتی بکاپ می‌گرفت همینجا تو باکسِ نوشتن ذخیره میشد بعداً که می‌اومدی مثلاً میتونستی ادامۀ متنت رو بنویسی، اون امکانش هست دوباره فعال بشه؟

تو دارک‌ مود، رنگ لینک‌ها شبیه رنگ زمینه است
بزا ببینم. لینک. والا آبیه بد دیده نمیشه. بیشتر رنگ تگ تو چت مشکل داره.

سایت کند شده؟ من چیزی حس نکردم. اگر کند شده بهم بگید.

@Admin2
یه قابلیتی اینجا بود موقع پست نوشتن به اسم ذخیرۀ پیش‌نویس (یا همچین چیزی) که از چیزی که می‌نوشتی بکاپ می‌گرفت همینجا تو باکسِ نوشتن ذخیره میشد بعداً که می‌اومدی مثلاً میتونستی ادامۀ متنت رو بنویسی، اون امکانش هست دوباره فعال بشه؟
فعالش کردم اما گذاشتمش روی ۱۲۰ ثانیه یک بار که فشار نیاره به سرور. البته دستی میشه دکمه ذخیره رو زد.

تو دارک‌ مود، رنگ لینک‌ها شبیه رنگ زمینه است
چک میکنم اگر فرصت شد

درخواست حذف چت روم
هروقت چت روم هس یه سری از فیچرا برای بعضیا از جمله من غیرفعال میشه😕
@Admin2

فعالش کردم اما گذاشتمش روی ۱۲۰ ثانیه یک بار که فشار نیاره به سرور. البته دستی میشه دکمه ذخیره رو زد.
سلام امکانش هست سیو شدن خودکارش حذف بشه ولی دستی ذخیره کردنش بمونه؟ یا اینکه وقتی پست فرستاده میشه حذف بشه سیوش. چون الان اینجوریه که وقتی سیو شده و پست میکنی باید نوشته‌های قبلیتو پاک کنی موقع پست جدید. بعضی وقتا اینجوری میشه البته نمیدونم دقیق کی این اتفاق میوفته.

Back
بالا