• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ماه عسل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohsenbarzegar
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ماه عسل

بابک بزرگه خوب بود مامانشم خوب بود :-"

چه برنامه ای دم افطارپخش شه به نظرتون مفیده؟چه ویژگی هایی داشته باشه؟سوژه های ماه عسل کیا باشن که مفیدبه نظربرسه؟اصن از برنامه ی زمان افطار چه توقعی دارید؟چندتاازبرنامه های صداوسیما هستن که جذابن وارزش نگاه کردن دارن؟فک کنم اگه رواینا بحث کنیم بهتر به نتیجه برسیم معلومه ماه عسل ایرادم داره شاید امسال از خیلی اوقات دیگه بیشتر اما فک نمیکنم همش بدبختیارونشون بده.بنظرم سعی میکنه انسانیتی که توماه رمضون دنبالشیم رو به رخ بکشه ویادآوری کنه توفیلما نیس.سعی میکنه نه اینکه همجا موفق باشه.خیلی جاها شده جایی واسه اینکه خیلیا کمک خیرینو جمع کنن حتی گاهی آدم حس میکنه این همه حرف زدن که آخرش بگن آرزوم اینه یه خونه ازخودم داشته باشم.این برنامه اشکال زیاده داره اما این اشکالا اونقدهستن که برنامه تعطیل شه واگه این اتفاق بیفته چی بجاش پخش بشه؟

بنده ادله مو آوردم تو پستای قبلی
صرفا اینکه ترحم و برانگیختن این حس هرگز..هرگز انسانیت نیست

من جای اون خانومه بودم، همون شب اول میمردم. تازه فهمیدم چقدر کوچیک و بدم .

اصن چی واسه اون مَرده موند؟!

ماه عسل امشب صرفاً به خاطر داستان خوبش و معجزه ای که این خانومه توی زندگیش لمس کرده بود ، عــالی بود×همین.

اگر درباره ی طمعکاری و حماقت محضش حرف میزد مفیدتر از شرح تک تک دعاهاش با ذکر ساعت نبود؟ :-? جدّاً؟!
حتی یه کلمه نگفت تقصیر خودم بود که به اون وضعیت گرفتار شدم؛ دیگه آدم که همه چی رو رو حسابِ قضا و قدر نمیذاره؛ خدا به آدم عقل داده، شکرگذاریش اینه که فکر کنی دیگه؟ حداقل یکم درباره ی این قضیه حرف میزد که شاید چهار نفر که تو وضعیت مشابهی ان عبرت بگیرن و با ساده لوحی و بی فکری خودشونو تو دردسر نندازن!

به قول داداشم که یهو آخر برنامه گفت:عظمت و ابهت خدا رو داشتین؟!! ;D
معجزه یعنی همین به قرآن :)
فقط من درد کمرم بیشتر شده...خداییش این یه قسمتش خیلی سخته :))

با شدتی ک این خانومه از تاریکی میترسیده وقتی گوشیش خاموش شد باید سکته هه رو میزده واقعا هیچ توجیهی غیر از لطف خدا و معجزه نداره!!!
اما واقعا عقل نداشته عاخه تو این دوره زمونه کی میگه بیا من بهت ۲میلیارد ناقابل بدم؟ی ذره عقلم چیز خوبیه والا ب خدا ;D

وای 8-| اصن تصورشم سخته :-< اون همه روز ؟تو چاه :|

اگه من بودم اونقد جیغ میزدم که همون روز اول میمردم :-"

یاد مستندای من و تو افتادم !

+به نظرتون واقعا اون حسای معنوی میاد سراغ آدم ؟اصن مغز کار میکنه در این حد که آدم یاد شعب ابی طالب بیفته 8-| ؟

فهمیدم فقط من نیستم که وقتی میرم تو پذیرایی باید یه پیش‌مرگ با خودم ببرم،اول اون چراغا رو روشن کنه بعد من برم. :د

نمیشد این آقاهه مجری والیبال اون تبلیغای رایتل کوفتی رو نمی‌گفت تا اون خانومه یکم بیشتر راجع به اون شبای باحال وحشتناک‌ش حرف می‌زد!؟

Back
بالا