• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ماه عسل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohsenbarzegar
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ماه عسل

به نقل از Radikal :
از کسانی که بدبختی دیگران را دیده و بر حال خود شکر می‌کنند ، حالم به هم می‌خورد !

_ فیودور داستایفسکی _
اینچیزی که شما میگی ربطی به موضوع بحث ما نداره!
این دید غلط شما رو میرسونه که به ادمایی که امروز اومده بودن برنامه میگین بدبخت!بدبختی از تعریف شما نداشتن قیافست!
من نه کسی رو بدبخت میدونم و نه خودم رو خوشبخت و اگر هم خدا رو شکر میکنم بابت بدبختی دیگران نیست بابت نعمت هایی که به من و خیلیها عطا کرده و قدرش رو نمیدونیم! :)
پیشنهاد میکنم تا وقتی به عمق مطلب و حرفی از بزرگان رو درک نکردین استفادش نکنین چون اون بزرگ رو هم میبرین زیر سوال! :)

به نقل از Gisu :
این دید غلط شما رو میرسونه که به ادمایی که امروز اومده بودن برنامه میگین بدبخت!بدبختی از تعریف شما نداشتن قیافست!
من نه کسی رو بدبخت میدونم و نه خودم رو خوشبخت و اگر هم خدا رو شکر میکنم بابت بدبختی دیگران نیست بابت نعمت هایی که به من و خیلیها عطا کرده و قدرش رو نمیدونیم! :)
پیشنهاد میکنم تا وقتی به عمق مطلب و حرفی از بزرگان رو درک نکردین استفادش نکنین چون اون بزرگ رو هم میبرین زیر سوال! :)
منطقا حرفش درسته خب گیسو.تو اسم بدبخت رو بردار ب جاش بذار"کسی ک یکسری نعمت را ندارد"بالاخره آیا کسی ک اون نعمتو نداره خوشحاله از اینکه نداردش؟بله یسری میگن خدا اگه ی در رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه برای تک تک بنده هاش.درست اما تو اون موضع خوشحال نیست مسلما..
حالا سوال من اینه ک آیا تو شکر نمیکنی و یادت نمیفته ک خدایا شکرت ک ب گیسو پا و دست سالم دادی؟..
پس عملا میرسیم دقیقا ب همون حرفی ک رادیکال نقل کرد

به نقل از پوریا عابدی :
منطقا حرفش درسته خب گیسو.تو اسم بدبخت رو بردار ب جاش بذار"کسی ک یکسری نعمت را ندارد"بالاخره آیا کسی ک اون نعمتو نداره خوشحاله از اینکه نداردش؟بله یسری میگن خدا اگه ی در رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه برای تک تک بنده هاش.درست اما تو اون موضع خوشحال نیست مسلما..
حالا سوال من اینه ک آیا تو شکر نمیکنی و یادت نمیفته ک خدایا شکرت ک ب گیسو پا و دست سالم دادی؟..
به نقل از پوریا عابدی :
نه درست نیست...حال این بزرگی که این جمله رو گفته از شکرگذارانی بهم میخوره که از دیدن بدبختی و نداشته های دیگران لذت ببره!و خدا رو شکر میکنن بابت اینکه خودشون اون نعمت رو دارن و بقیه ندارن و مثلا بعد شکر کردنشون میگن ها ها شما ها که ندارین! :)
منظور جملات رو خوب درک کنین لطفا!
مثلا شما خودت وقتی میگی خدایا شکرت که به من پدر و مادر دادی منظورت چیه؟منظورت اینه که بابت داشتنشون خدا رو سپاس میگی نه که دیگه بگی خدایا مرسی که به من دادی و به بقیه ندادی،خوب کردی به اونا ندادی دمت گرم خدا جون!!!این شکرگذاری نیست
فلسفه ی شکرگذاری رو لطفا نبرین زیر سوال :)

به نقل از Gisu :
نه درست نیست...حال این بزرگی که این جمله رو گفته از شکرگذارانی بهم میخوره که از دیدن بدبختی و نداشته های دیگران لذت ببره!و خدا رو شکر میکنن بابت اینکه خودشون اون نعمت رو دارن و بقیه ندارن و مثلا بعد شکر کردنشون میگن ها ها شما ها که ندارین! :)
منظور جملات رو خوب درک کنین لطفا!
مثلا شما خودت وقتی میگی خدایا شکرت که به من پدر و مادر دادی منظورت چیه؟منظورت اینه که بابت داشتنشون خدا رو سپاس میگی نه که دیگه بگی خدایا مرسی که به من دادی و به بقیه ندادی،خوب کردی به اونا ندادی دمت گرم خدا جون!!!این شکرگذاری نیست
فلسفه ی شکرگذاری رو لطفا نبرین زیر سوال :)
آهان یعنی ب نظرت رادیکال مقصودش این بود ک ما از نداشتن بقیه خوشحال میشیم؟فکر نکنم ب گمانم اونم همین منظوری رو داشت ک تو گفتی..
منتها بحث من چیز دیگه ایه.مسلما پسندیده تره اگه من بدون دیدن کسانی ک ایکس رو ندارن ب اینکه ایکس رو دارم پی ببرم و از خدای خود تشکر کنم.ب از دید من معنای این جمله از زبان داستایوسکی اینه..
در هر حال بنده نظرمو گفتم.این برنامه بسیار بیشتر از اینکه هزینه و وقت رو صرف اشاعه ی معروف کنه در جامعه داره ب ریا میپردازه..میتونید ببینید اینور اونور رو تا بفهمید عام مردم دیگه چقدر خسته شدن از سوژه پردازی های وقت و بی وقت شخص علیخانی..

پیشنهاد میکنم تا وقتی به عمق مطلب و حرفی از بزرگان رو درک نکردین استفادش نکنین چون اون بزرگ رو هم میبرین زیر سوال!

من برنامه امروز رو ندیدم اصلاً

اما میدونم که در برنامه افرادی رو میاره که کمبود هایی دارند حالا چه جسمی چه خانوادگی و... بعد آخر برنامه یک خدایا شکرت میگه و تمام!!!

من اتفاقاً عمق این مطلب رو درک کردم و به همین دلیل این جا ذکرش کردم چون خیلی شبیه به این برنامه بود اگر ایشون واقعاً دلش برای این افراد میسوزه و میخواد که کمکشون کنه میتونه به جای هزینه هنگفتی که بابت ضبط و اجرای برنامه میشه هزینه رو به افراد نیازمند بده
یا صرف ادارات تحقیقاتی اعضای مصنوعی بدن کنه! :-؟

به طور کلی آوردن این افراد در تلویزیون و نشون دادن ضعف هاشون و حرف زدن از ضعف هاشون خیلی پیامد های بدی داره به نظرم!
هم برای خود اون افراد هم برای افرادی که شاید به نوعی مشکلی مشابه داشته باشند یا...

برای فردی که دست یا پا نداره یا چهره زیبایی نداره بهترین راه حل اینه که در جامعه به صورت یک انسان کامل دیده بشه نه این که انگشت نما باشه و تفاوت رفتاری خودش با دیگران رو احساس کنه

کاملا موافقم.احسان علیخانی اتفاقا داره اونا رو تحقیر میکنه با این کار..داره حس ترحم ملت رو بر می انگیزه نه حس نیکوکاریشون رو..
برای من بسیار عجیبه ک اونا حاضر میشن اصلا بیان تو برنامه :|

به نقل از Radikal :
من برنامه امروز رو ندیدم اصلاً

اما میدونم که در برنامه افرادی رو میاره که کمبود هایی دارند حالا چه جسمی چه خانوادگی و... بعد آخر برنامه یک خدایا شکرت میگه و تمام!!!

من اتفاقاً عمق این مطلب رو درک کردم و به همین دلیل این جا ذکرش کردم چون خیلی شبیه به این برنامه بود اگر ایشون واقعاً دلش برای این افراد میسوزه و میخواد که کمکشون کنه میتونه به جای هزینه هنگفتی که بابت ضبط و اجرای برنامه میشه هزینه رو به افراد نیازمند بده
یا صرف ادارات تحقیقاتی اعضای مصنوعی بدن کنه! :-؟

به طور کلی آوردن این افراد در تلویزیون و نشون دادن ضعف هاشون و حرف زدن از ضعف هاشون خیلی پیامد های بدی داره به نظرم!
هم برای خود اون افراد هم برای افرادی که شاید به نوعی مشکلی مشابه داشته باشند یا...

برای فردی که دست یا پا نداره یا چهره زیبایی نداره بهترین راه حل اینه که در جامعه به صورت یک انسان کامل دیده بشه نه این که انگشت نما باشه و تفاوت رفتاری خودش با دیگران رو احساس کنه
ببین تا یه حدی باهات موافقم. واسه همین با یه سری برنامه‌هاشون مشکل دارم کاملا.
ولی به نظرم بعضی از برنامه‌ها خوبن واقعا. از این نظر که هدفشون ترویج خوبیه. آقا تو می‌بینی که یه نفر رفته یه بچه‌ای رو به سرپرستی قبول کرده و داره از خوبی‌هاش می‌گه. خب؟ از خودت بدت می‌آد و می‌بینی که امکان مالیش رو داری و شاید بری هی بچه رو به سرپرستی بپذیری(در ساده‌ترین حالت)
به نظر من این بد نیست که با نشون دادن خوبی های یه عده تو ذهن یه سری دیگه بندازن خوبی کردن رو.

یا مثلا یه برنامه‌ی چند سال پیشش این بود که چند تا خانم را آورده بودند که غسال بودن دیا به زبون خودمون مرده‌شور. اگر واسه‌ی تو اینجور نیست واسه‌ی خیلی ‌ها تو جامعه این آدم‌ها منفورن. و نمی‌تونن بپذیرنشون. هدف برنامه از آوردن این خانمها نشون دادن این بود که اینهام آدمن! مثل همه!‌مهربونن! این شغلشونه و بالاخره یه نفر باید این کار رو انجام بده! و به آدما نشون می‌ده که بدی از خودشونه. یهقسمت از قصه‌های مجید به کارگردانی آقای پوراحمد همین بود که مجید تو انشاش می‌نوشت که مرده‌شورها مفیدترین افراد جامعه هستند و به خاطرش کتک می‌خورد...در این حد دید بد داشتند به مرده شور...
ولی شخصا برنامه‌هایی رو که به بچه‌ها مربوطه و توش خود بچه رو می‌آرن اصلا نمی‌پسندم و به نظرم می‌تونه تو روحیه ی بچه تاثیر بذاره در بزرگی و عزت نفسش رو زیر سوال ببره. کاش فقط سرپرستش رو می‌آوردن که دیگه بحث ترحم نباشه.

بذارین از حق نگذرم حالا ک مهسا گفت..
یادتونه اون بار سید مهدی رحمتی و علی بیرانوند و غلامرضا عنایتی رو آوردن؟من کلا نمیبینم ماه عسل اون روز خونه ی مادر برزگم افطار دعوت بودیم دیدم..
واقعا خوب بود اون برنامه.چرا؟
داشت میپرسید علیخانی ک شما چ سختی هایی رو رد کردین تا الان ب اینجا رسیدین تو فوتبال کشور و فکرش رو هم میکردین یا نه و..
عالییییی بود
حالا چرا بقیه رو میگم بده؟
کسی ک پا نداره با تلاش نمیتونه پا در بیاره :|اما کسی ک اوضاع مالی بد داره مثل اون فوتبالیستا میتونه زندگیش رو سر و سامون ببخشه..
فکر کنم رسوندم حرفمو

من اینجوری درباره ماه عسل فکر میکنم:
برنامه ي ماه عسل چيست !؟

برنامه ايست جهت معرفي انواع بدبختي ها؛ گرفتاري ها و امراض مختلف مردم، با نشان دادن مصداق هايي از آن !!
هدف : ارسال انرژي منفي به ملت !
نتيجه: از شما بدبخت تر هم هست پس به بدبختي خودتون راضي باشيد!

نه از این برنامه و نه احسان علیخانی خوشم نمیاد، چون مهموناشو تحقیر میکنه...و واقعا برام عجیبه که یه عده حاضر میشن بیان اونجا و این احسان علیخانی "خود نیکوکار پندار" و "خود شاخ پندار" تحقیرشون کنه!

اصن فکر میکنم باید جلوی برنامش گرفته شه...یعنی تا این حد...

خب من فکر میکنم اگه آدمای موفق رو بیارن خیلی بهتره، این احسان علیخانی هم نباشه...

اینجانب غلط کردم
;D

Back
بالا