• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ماه عسل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohsenbarzegar
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ماه عسل

فرزندان من دعوا نکنین. :))

mah_asal.png

یا خدا! با سرعتی که این داستانو تعریف میکرد، امشبم کلّ تایم برنامه رو میگیره. :-"

شاید طرف خصومتی داشته باهاشون،حسادتی چیزی.
یعنی امروزم زنه میاد 8-^ بازم بیاد قصه‌ش منو یجوری می‌کنه،حس میکنم من جای زنه‌م.

زنه آبروی شهرمونو برد قشنگ ;D

هی میگفت از لحاظ تفریحی فقیره!!!

صدای جویدن چی میومده?:/

بوی چی بوده؟؟؟ :(

• لایک
امتیازات: fteh

آروم صحبت میکرد اما تمام حسو به ببینده منتقل کرد.من از تمام برنامه هایی که دیدم قضیه کاپیتان و شهریار+ برنامه امروز و دیروز رو پسندیدم =((

تصور تمام صحنه هایی که ازش صحبت کرد خیلی خیلی سخت بود.ترس میگیره آدمو.
در آخر باید بگم خیلی قشنگ بود دستشون مرسی

به نقل از پری ناز :
اگر درباره ی طمعکاری و حماقت محضش حرف میزد مفیدتر از شرح تک تک دعاهاش با ذکر ساعت نبود؟ :-? جدّاً؟!
حتی یه کلمه نگفت تقصیر خودم بود که به اون وضعیت گرفتار شدم؛ دیگه آدم که همه چی رو رو حسابِ قضا و قدر نمیذاره؛ خدا به آدم عقل داده، شکرگذاریش اینه که فکر کنی دیگه؟ حداقل یکم درباره ی این قضیه حرف میزد که شاید چهار نفر که تو وضعیت مشابهی ان عبرت بگیرن و با ساده لوحی و بی فکری خودشونو تو دردسر نندازن!
زود قضاوت کردی جونم.
1-یه خانوم بود؛و باید از تمام احساساتش میگفت،از تک تک شب ها.
2-علیخانی اونوسطا ازش پرسید و اعترافم کرد.(چاه غفلتو طمعو...)

به نقل از bitabs :
کارگره چرا اینارو انداخت تو چاه اصن؟؟؟؟چ مشکلی داشت؟؟
به نظر من یا یه کینه ای از این خانومه و شوهرش به دل داشته و یا مشکل از جاهایی مانند سادیسم مازوخیسم نشئات(شایدم نشئت ;))) میگیره.....

به نقل از bitabs :
بوی چی بوده؟؟؟ :(
به نقل از four :
صدای جویدن چی میومده?:/
بابا بيچاره شوهرش اون طرف تر 4 روز پيش جون داده بوده ها! در نظر بگيريد ديگه! تجزيه ميشه خب!
+
اصن گذشته از بحث گرسنگي و تشنگي و اسيب ديدگي بدنش ،7 روز موندن با يه جنازه توي عمق 25 متري خيلي كار سختيه .

Back
بالا