۵ سال دیگه ارشدمو گرفتمبچهی @Admin2 تازه به دنیا اومده
دهه هشتادیا جز پیرای سایت شدن:)
من ۲۷ سالم شده😵💫
@آدنوزین مهاجرت کرده و @MohamaD.Z رفته سر کار و @Leo داره تخصص میخونه و @Ss_Zahra هم ازدواج کرده :)
دیدم توی این اکیپ تگ شدم اصلا یادم نبود همچین اکیپی هم بوده...5 سال بعد @Artin... یه تاپیک میتینگ زده و من و @Hecate اولین اعلام حضورکننده ها هستیم
بعد عسل میگه حوصله شما گودو هارا ندارم و @sara-s و @SinaSabetifard و @برفــــ هم میگن میایم @hadiso هم که دیگه اصلا نمیاد سایت و اونموقع در بلاد کفر مشغول علم آموزی هست صرفا شاید ویدیوکال کنیم باهاش
و وقتی دور هم جمع شدیم انقدر حرف برای گفتن داریم و انقدر کارهای مهم تر که راجبشون غر بزنیم که حتی یاد دوران کنکور هم نمیوفتیم . حالا شاید منم یه بستنی مهمون کردم همه رو
.
این خوش بینانه ترین حالت ممکنی بود که تصور کردم

برام جالبه چقدر شادی جزو مهم ترین چیزاییه که مطرحش میکنم، چیه این تلاش برای احساس خوب و شاد بودن و مگه چیزی جز چهار ماده مترشح از مغز خودمن؟:)4 سال از پزشکی رو گذروندم و شاد تر ترم
) و پسر بهتری برای مامان و بابام هستم . تجربه های جدید زیادی که تو ذهنمه رو امتحان میکنم و مطمینم تو خیلیاش قراره شکست بخورم و نا امید بشم ولی پشیمون نه . آدم شجاع تریم و دیگه از ترس مواجهه با شکست انفعال برام انتخاب نیست.