• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

5 سال دیگه تو سمپادیا چه خبره؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع کوزت
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بعد بزرگترای دیگه اینجا مزدوج شدن ان شاء الله:)) مثلا: @NEURAE و @مار و @maleck :) و @Kda1998 و @f-1391 اینا بعد میام میبینم ذوق میکنم :))
بچه ها کم‌کاری کردن فک کنم، فقط @الهه ن با نام کاربری NEURAE اسبق درست بود، از کیمیا و فائزه خبری ندارم.
یگانه که مهاجرت کرده، پیمان هم که هستیم درخدمتش.
دیگه اینکه یه سریام مهاجرت کردن اونموقع مثلا: @س__ارا و @شانا
سارا مهاجرت کرد ولی از @شانا خبری ندارم.
@حمیده احتمالا مامان شده *___* بعد لباسای گوگولی واسه جوجش میدوزه عکس میذاره دل کاربرارو آب میکنه و یه سریام مثل الان ما غبطه میخورن که ای بابا نگا چقد همه چیش دوس داشتنیه
بلههههه.

۵ سال دیگه ۲۴ ساله هستم و همچنان سمپادیا بهترین پلتفرم هستش برام.
دایره ارتباطاتم گسترده تر شده.
احتمالا ازدواج/ نامزد کردم
در کنار درس هم مهارت جدید یاد گرفتم و هم سرکار میرم.

۵ سال دیگه میشه ۲۱ سالم ، احتمالا دانشگاه مشهد پزشکی یا دندون بخونم (از کجا معلوم شایدم یه دفعه تصمیم گرفته باشم انسانی بخونم!)
دیلی تلگرامم احتمالا رنگ و لعاب بیشتری داشته باشه چون از غول کنکور گذر کردم😂
دلم میخواد تا اون موقع یه ساز یاد گرفته باشم و همینطور دماغم رو عمل کنم ، احتمالا رابطه احساسی هم تو اون سن نداشته باشم ، دلم میخواد اون موقع هنوز هم با درختی دوست باشم
راجب دوستام : احتمالا غزل داره اقتصاد میخونه و هنوز هم تو چنلش راجب مسائل فمنیستی مینویسه
آرمیتا کنکور داره و حسابی درگیره
تا اون موقع احتمالا دیگه با عسل دوست نباشم:)
آلما یه diva واقعی شده
و نازنین هم ازدواج کرده باشه

و اینجا ، بنظرم تغییر خاصی نمیکنه ، محتوای ح.ب ها فقط یکم عوض میشن و بازم باهمدیگه سر چیزای مختلف دعوا میکنن و تا اون موقع کلی میتینگ خفن برگزار کرده باشن:)

اواخر ۱۴۰۴ [سال کذایی] ~ اواخر ۱۴۰۹

~~~~~~~~~
سال ۲۰۲۵، شاید تا ۵ سال بعد یه خستگی نسبی از شبکه‌های اجتماعی فراگیر شد و دوباره فروم و وبلاگ جون گرفتند اقبال عمومی سمپادیا هم بیشتر شد!

من که اگه نمیرم هستم، احساس می‌کنم تا سه سال دیگه می‌میرم. :-?
بعد اگه زنده باشم دارم طرحم رو می‌گذرونم، همزمان هم یا آماده رزیدنتی می‌شم یا دارم برای کنکور ریاضی می‌خونم!
بعد میام سایت، همچنان تاپیک پشتیبانی کنکوری‌ها هم هست استفاده می‌کنم.
هستی خانوم هم همچنان فعال ه، بچه‌های کاربرای قدیمی که الان متأهل‌اند هم دو سه ساله هستند، ایلیا هم هنوز تو سایت ه، انجمن‌های سیاسی و اعتقادی هم پربارند، یه‌جورایی هم جو شبیه جو پیش از انقلاب ه، یا براندازی ه یا اصلاح‌طلبی و کلاً جو کشور متشنج ه،
انصافاً آقای مطهری بچه‌ی یکی دو ساله داره.

~ کاش می‌شد برگشت عقب، به گذشته‌ها ...
خب، طرحم ۲۰۲۵ تموم شده. دارم آماده‌ی رزیدنتی می‌شم.
جو هم شبیه قبل انقلاب ه و براندازی ه. 😅😂
فراگیر شدن فروم هم به خاطر تعطیلی اینترنت ه :‌))

- وضعیت جنگی کشور خیلی سختش کرده. اگر کشورم وضعیت فرهنگی و سیاسی خوبی داشت، میتونستم بگم ۵ سال دیگه متخصص (احتمالا داخلی) هستم و برای فلو آماده می‌شدم. ولی چون پلن رزیدنتی ایران خیلی مطلوب نیست، احتمالا ۵ سال دیگه هنوز رزیدنتم (و اگه ایران باشم قطعا دانشگاه تهران و کمپلکس امام خمینی (با نام جدیدی:‌)) ) درس می‌خونم) و احتمالا دارم داخلی می‌خونم و با خوندن سسیل لذت می‌برم و عشق می‌کنم و فیزیوپاتولوژی رو هم هی مرور می‌کنم. قطعا بچه ندارم، ولی شاید گربه داشتم 🐈🐱
و اگه پلن خوب پیش جز انگلیسی حداقل یه زبان دیگه هم برام اوکی شده. :‌))

@panah به نظرم دانشجوی دکترا می‌شه و احتمالا متاهل هم‌بشه
@galeger قطعا متاهل شده و شاید ثابت کلینیک کار می‌کنه
@zeynabgol به نظرم مجرده و داره داستان می‌نویسه. حدسم هم اینه که احتمالا روحیاتش تغییر کرده باشه.
@Sep @amir78 @Leo احتمالا رزیدنت شدند.
@پرنیان.ک اگر اوضاع کشور بهبود پیدا کنه، به نظرم مجدد دانشجو می‌شه و چه بسا مادر هم شده باشه
@حمیده آبجی/داداش نرگس خانم رو داره و احتمالا مزون پررونقش هم به راهه
@پوریا @حُسام @maleck :) احتمالا زیاد تا اونموقع ازدواج می‌کنند!

ی حسی عجیبی بهم میگ قرار نباشم یکی دوسال و بعد پنج سال دوباره برگردم:/
پنج سال دیگه این موقع‌‌ها در آستانه‌ی سی سالگیم و سخت مشغول زندگی کردن.
فکر می‌کنم خوشحال‌ترم و زندگی بهم آسون‌تر می‌گیره نسبت به این روزا...
ممکنه یه پارتنر خوب داشته باشم و به ازدواجم فکر کنم اون روزا
هر جا که باشم، می‌دونم پنج سال بعد خیلی دورتر از جایی که الان وایستادم، هستم:)
و مطمئنم به یاد ندارم پنج سال قبل یه همچین چیزی نوشتم :دی

پنج سال دیگه سی و یک ساله‌ خواهم بود.

طبق الگویی که در چند سال اخیر دیدم احتمالا یک آدم کاملا متفاوت خواهم بود و همین پیش‌بینی آینده رو همیشه برای من خیلی سخت می‌کنه، حتی در مورد شخص خودم و آدمی که قراره باشم.

پنج سال دیگه احتمالا بیشتر کارهایی که دوست دارم رو می‌کنم و شاید از سفرهایی که میرم و چیزهایی که یاد گرفتم بیام و براتون بگم. خیلی بیشتر از این کار خواهم کرد و احتمالا (امیدوارم) تا اون موقع خونه‌ی خودم رو داشته باشم.

اینو مینویسم که ۵ سال دیگه (عمرا یادم بمونه) بیام ببینم چی شده
۵ سال دیگه ۲۴ سالم شده و اینترنم. یه سال از پزشکیم مونده و هنوزم دوست دارم رزیدنت جراحی عمومی یا نوروسرجری بشم. شایدم نظرم عوض شده باشه و رفته باشم سمت چشم و پوست. دوست ندارم به گزینه استریت نشدن و طرح رفتن فک کنم فعلا😂
سرم شلوغه ولی هنوز میام اینجا
ازدواج نکردم ولی تو رابطه عاطفی هستم
دوباره ساز زدن رو از سر گرفتم حالا یا ویولن یا یه چیز دیگه. شایدم حتی آواز
آلمانی رو به جاهای خوبی رسوندم مثلا B2
امیدوارم به یه سطحی از استقلال مالی هم رسیده باشم حالا چجوریش رو نمیدونم😂
داداشم هم سمپادی شده و ایشالا مقاومت کردم و آدرس اینجا رو بهش ندادم هنوز
هنوزم با ب. ارتباط دارم و گاهی بهش سر میزنم
عمه رفته از ایران. دلارام یه خواهر یا برادر دیگه هم داره یا قراره داشته باشه
دوستیم با م. هنوز ادامه داره و اون دانشجوی ارشد برق شریفه و شاید ازدواجم کرده باشه. هنوز در شرف رفتن نیست ولی هنوزم میخواد بره
با بچه های ریاضی فرز۲ دیگه در ارتباط نیستم. تجربی هم همینطور. شاید سارا رو ببینم گاهی تو دانشگاه

حجاب دیگه اجباری نیست. وضعیت اقتصادی دیگه انقد بد نیست. نت فیلتر نیست. ایران تحریم نیست و خامنه‌ای۲ هم راس کشور نیست.

در مورد سایتم هنوز هست. شاید یکم خلوت شده باشه چون مثل الان نت ملی نیست ولی هنوز هست. منم کاربر خاک انجمن خورده شدم

۱۴۰۴/۱۲/۲۴

پنج سال دیگه سی ساله‌ها و بالاتر رو بن دائم می‌کنن.
من هم از اون دنیا بهتون می‌خندم 😏

از صبح تا حالا هی تو ذهنم می‌گذشت که چطوری میتونم وقتی در حال حاضر حتی مطمئن نیستم نتیجه‌ی این جنگ چی میشه و آیا اصلا زنده می‌مونم که بخوام راجع به آینده فکر کنم، اینجا چیزی بنویسم. اما بالاخره یه چیزی میشه... من می‌نویسم:

راجع به خودم. دوس ندارم به این زودیا بچه‌دار بشم. امیدوارم که تا پنج سال دیگه این اتفاق نیفتاده باشه.
خیلی جدی‌تر می‌خوام به دکتری فکر کنم، قبل از خوندن برا آزمونش باید سعی کنم سابقه‌ی پژوهشیمو پیشرفت بدم چون الان احتمال قبولی تو آزمونش رو میدم اما احتمال قبولی تو مصاحبه رو خیر.
موسیقی امیدوارم میون مشغله‌های زندگیم گم نشه و بمونه.
همیشه دوست داشتم کارای جدید یاد بگیرم و امتحان کرنم، مثلا یه سال یهو رفتم دوره‌ی ناخن‌کاری! امیدوارم تا پنج سال دیگه هم یکی دوتا کار جدیدو پیگیری کرده باشم.
امیدوارم شرایط جوری باشه که نسبت به ۵ سال اخیر سفرهای بیشتری رفته باشم.
درآمد؟رو به افزایش باشه به هر طریقی. لزومی نداره حتما شغل دوم ثابت داشته باشم اما دوس دارم اگه بشه خودم یه کاری راه انداخته باشم تا اونموقع.

همه چی واقعا به شرایط کشور بستگی داره...

بچه‌های سایت:

@الهه ن : من حدس می‌زنم تخصص گرفته باشه تا اونموقع
@maleck :) : حدس پنج سال پیشم که درست از آب درنیومد، امیدوارم تا ۵ سال دیگه واقعا گردن‌گیرشو درست کرده باشه.
@حُسام : نمی‌دونم چرا، ولی حس میکنم قرار یه آدم مهم و معروفی توی آموزش ادبیات کشور بشه
@mahta.e : احتمالا ازدواج کرده و حالش با پارتنرش خیلی خوبه.
@حمیده : رونق کارش چندین برابر شده، هر چند میدونم همین الانم وقت سر خاروندن نداره. اما ممکنه ۵ سال دیگه فقط ناظر باشه و کلی آدم زیر دستش کار کنن.
@Flying_girl : یا ازدواج میکنه یا مهاجرت... شایدم هر دو!

پنج سال دیگه، ارشدم هم تموم شده و احتمالا دکتری رو توی رشته ای که دوست دارم[مخابرات کوانتوم] شروع کردم، مهاجرت کردم و دوست های جدیدی دارم.

۵ سال دیگه ۲۴ سالمه. چقدر ترسناک.
لیسانسم رو با معدل الف گرفتم و برای ارشد اپلای کردم یه جای دیگه. ایتالیا. شایدم پول نداشتم و همین‌جا موندم و دانشجوی ارشد بودم کی می‌دونه :‌))) البته می‌خوام اینجا بنویسم که تونستم مهاجرت کنم تا اتفاق بیفته :‌))) هنوز نمی‌دونم می‌خوام برای ارشد چی بخونم. هوش مصنوعی یا امنیت؟ امیدوارم انتخابم هرچی که هست ۵ سال دیگه ازش راضی باشم. تا ۵ سال دیگه حداقل یه مقاله ISI نوشتم برای موارد بالا بهش احتیاج دارم.
اون‌موقع یه درآمد ثابتی دارم؛ هرچند کم. و مطمئنم این‌ور اون‌ور صورتم فیلر زدم و شاید یکی دوتا عمل جراحی هم انجام داده باشم. ولی بازم شاید با خودم در صلح قرار گرفتم و قیافه‌م رو پذیرفتم اینم کی می‌دونه :‌)))
ازدواج که مطمئنم نکردم ولی یه رابطه طولانی و آروم دارم که اگه نداشته باشم خیلی لوزریه نتونم تا ۵ سال اخلاقایی که باعث میشه نتونم بیشتر از ۲ هفته تو یه رابطه بمونم رو ترک کنم.
انگلیسی رو تمومش کردم دیگه. ایتالیایی رو هم و یه مدرکی از کالج آشپزی/شیرینی‌پزی هم گرفتم. یه مدرک آرایشگری هم گرفتم واقعا از این‌کارا خوشم میاد :‌))))
دیگه همینا چیز بیشتری به ذهنم نمی‌رسه.

حدود دو سال پیش من یه متنی نوشتم، اما به اندازه‌ی کافی ریزجزییات نداره، پس:
۵ سال دیگه، ۲۴ ساله هستم، احتمالاً فوق لیسانس گرفتم، شاید آزمون کانون هم داده باشم، اما محتمل‌تر اینه که همون حقوق بین‌الملل رو تا دکترا ادامه بدم و برای حقوق هاروارد اپلای کنم، پس احتمالاً اون زمان یا اپلای کرده‌م یا دارم اپلای می‌کنم.
دوست دارم المپیاد دانشجویی شرکت کنم، اگه خوش شانس بوده باشم مدال خواهم داشت.
احتمالاً درس خواهم داد، مرتبط با رشته‌م و یا اینکه دارم کارهای شبیه بهش مثل دستیاری استاد و ...انجام می‌دم.
محتمله که تا اون زمان علاوه بر انگلیسی، فرانسه رو فول کرده باشم، و شاید زبان‌های دیگه که دوست‌شون داشتم و رهاشون کردم رو ادامه داده باشم.
اون زمان ازدواج نکرده‌م، اما هنوز به کراش زدن‌های سریالی‌م ادامه خواهم داد.😂
با چیزی که از خودم برمیاد ورزش رو جدیِ جدی ادامه می‌دم، یا اینکه یه هنر مثل موسیقی رو خیلی تازه شروع کرده‌م.
شاید هیچکدوم نشه، اما عمیقاً امیدوارم، از تهِ قلبم امید دارم که برای فاطمه‌ی فردا، امروز، جایِ درستی ایستاده باشم.

پنج سال دیگه
هنوز توی دهه سوم زندگی ام
شاید اینجا فعال باشم ح.ب بنویسم
قطعا دوست های جدیدی پیدا کردم
میتونم توی میتینگ شرکت کنم
همین دیگه

بذار ببینم
اول خودم:
۵ سال دیگه بیشتر مدت پزشکی عمومیم رو گذروندم، یه ساز رو به برنامه ام اضافه کردم و ورزش رو جدی گرفتم، درباره یه شغل پارت تایم مطمئن نیستم معلم زبان؟ مشاور؟ شایدم یه کار بهتر، دقیق نمیدونم.
۵ سال دیگه یه چیز ارزشمند رو احتمال خیلی زیاد از دست دادم، یجورایی خودم دلم میخواد از دست بدم ولی دوره ای بوده که برام ارزش بیشتری داشته lol
۵ سال دیگه این موقع تازه ۲۳ سالم شده، چقدر جوون:" مطمئنم بالاخره خودم رو همونطور که میپسندم کتابی کردم و اکثر تایمای خالیم رو کتاب میخونم، شاید هم خودم رو بیشتر دوست داشتم، آره احتمالا.
@شیطان رجیم کاراش رو کمیک کرده و کنار دانشجویی داره ازین راه برای خودش اسم و رسم درست میکنه
@melina03 حتی موفق تر شده و بعدی نمونده که توش خفن نباشه
@Sariii_m مهاجرت کرده و هر هفته ۲_۳ بار با هم کال میریم و حرف میزنیم:"، یا دانشجوی خفن همینجا هست و با هم کلی بیرون میریم:"

سال دوم دانشگاهم. امیدوارم هنوز تو سایت باشم. خیلی ها از سایت رفتن و اعضای سایت کلن عوض شدن.

بچه‌ی @Admin2 تازه به دنیا اومده :دی
دهه هشتادیا جز پیرای سایت شدن:)
من ۲۷ سالم شده😵‍💫
@آدنوزین مهاجرت کرده و @MohamaD.Z رفته سر کار و @Leo داره تخصص میخونه و @Ss_Zahra هم ازدواج کرده :)

@zeynabgol داره خاطرات بیمارستان رو برامون تعریف میکنه، کلاس عربیش رو تموم کرده، شاید نامزد کرده، هنوز داستان مینویسه و میم درست میکنه، تو کنکور به کاربرای جدید کمک میکنه و جز قدیمیا شده:))، عکسای آشپزی و سفراشو اینجا میذاره، خواهرش بزرگ شده، یه هنر یاد گرفته، ...

Back
بالا