المپیاد مشاوره المپیاد زیست با اعضا

اول کدوما رو بخونم

• رای‌دهندگان
    52
تورو جان هرکس دوست داری نزا غ عضو سایت شه=) این عضو شه هی زنجیره وار ادامه پیدا میکنه میم و ج و کاف و اینا هم عضو میشن-_-
نه نه اصلا!:)):)):)):))
بابا غ رو میخوایم چیکار اینی که میخوام بگم بیاد به سوالای بچه ها ج بده خیلییم خوب و بی حاشییس.. کس دیگه ای رم با خودش نمییاره....دونت ووری:))

نه نه اصلا!:)):)):)):))
بابا غ رو میخوایم چیکار اینی که میخوام بگم بیاد به سوالای بچه ها ج بده خیلییم خوب و بی حاشییس.. کس دیگه ای رم با خودش نمییاره....دونت ووری:))
کدوم سایت ؟!
بگین ما هم بیایم رفع اشکال

آخرین ویرایش:
سلام @Farshad79
یه سوال .. برای اینکه مطالب کمپبل بیشتر تو ذهن بمونه یا حالا نیاز به تثبیتش کمتر بشه نظری دارین ایا؟
خوشحال میشم بگید

سلام @Farshad79
یه سوال .. برای اینکه مطالب کمپبل بیشتر تو ذهن بمونه یا حالا نیاز به تثبیتش کمتر بشه نظری دارین ایا؟
خوشحال میشم بگید
خلاصه نویسی کن ؛اصلا سعی نکن حفظش کنی .اگه نهایتا بتونی ارتباط برقرار کنی بین مطالب مختلفش میتونی کامل مفهومی یادش بگیری

خلاصه نویسی کن ؛اصلا سعی نکن حفظش کنی .اگه نهایتا بتونی ارتباط برقرار کنی بین مطالب مختلفش میتونی کامل مفهومی یادش بگیری
خلاصه نویسی می کنم .. ولی مثلا اسما سخت یادم می مونه ...

خدا میدونه که چقدر من از اطلاعات پراکنده ی دوستان توی این تاپیک استفاده کردم:)

یادش به خیر!:)

راستی عزیزان، کسی سایتی مربوط به المپیاد زیست شناسی میشناسه توی خصوصی بهم معرفی کنه...ممنون میشم از لطفتون

کجا مشاوره بگیرم ؟یا با کی مشاوره بگیرم که هم هزینه ش مناسب باشه هم این که خوب برنامه بده؟

عاقا یک سوال.چون کشیدنش یکم سخته به کتاب کمپبل یک صفحه ی 70 ارجاء تون میدم.شما شکل این صفحه قسمت b سمت راست رو نگاه کنید.بعد فرض کنید که ما قرینه ی این شکل رو داشته باشیم.اونوقت میتونیم بگیم که این در واقع انانتیومر همون مولکولس؟اگر اینجوری باشه میتونیم بگیم که سیس ترانس ها هم انانتیومرن؟یا انانتیومر فقط برای یک کربن نا متقارنه؟؟
سیس و ترانس ضربدری می خورن یکیش ، اون یکی هردوش شیفته ی ور
و تو حق داری ک از کنار اینه بزاری نه از بالا.. بخاطر همین انانتیومر نیستند

یه سوال
اگه کسی رشته اش ریاضی باشه میتونه بره المپ زیست؟
چرا نتونه هیچ محدودیتی مربوط با رشته دبیرستان وجود نداره
ولی مثلا تاثیر مدال المپیاد زیست برای کنکور تجربی بیشتر از ریاضیه

نه نمیتونه
تنها المپیاد مشترک فقط المپیاد شیمی
سهمیه اش مال کنکور تجربی و در کنکور ریاضی تاثیری نداره

طبق این مطلب محدویت رشته ی دبیرستان برای شرکت در المپیاد وجود نداره ( به جز المپیاد جغرافیا )
دانش آموزان هر دو پایه ی دهم و یازدهم می توانند در المپیاد رشته های زیست شناسی ، نجوم و اختر فیزیک ، کامپیوتر ، جغرافیا ، سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی شرکت کنند.

آخرین ویرایش:
در المپیاد فیزیک، ریاضی، نجوم و اختر فیزیک فقط دانش‌آموزانی که رشته دبیرستانی آنها ریاضی است حق شرکت دارند. همچنین در المپیاد شیمی دانش‌آموزان رشته‌های ریاضی، تجربی و در المپیاد نجوم و اخترفیزیک نیز تنها دانش آموزان ریاضی فیزیک ومعاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان با بیان اینکه برای شرکت در المپیاد زیست شناسی نیز تنها دانش‌آموزان رشته تجربی وگفت: رشته ادبیات برای همه گروه‌ها آزاد است و دانش‌آموزان همه رشته‌های ریاضی فیزیک، تجربی، کاردانش و انسانی می‌توانند در آن شرکت کنند.

خو مثلا نمیشه رشته دبیرستان ریاضی باشه بعد المپ زیستم شرکت کنم و بعدشم کنکور تجربی بدم؟
wtf وات د فاز
اگر واقعا به تجربی وزیست شناسی علاقه داری چرا میخوای خودتو تو حسابان وفیزیک و الکترو دینامیک و هندسه خسته کنی ،
انگاری من عاشق فیزیک هستم بیام تجربی دروس نچسب (برا من نچسبن ) زمین شناسی و زیست رو بخونم ؟؟///////

Back
بالا