پاسخ : سمپادیا - شعور
به نقل از مـهمّد بذرکار :
کاملا مشخص ه که کی چه پستی رو لایک کرده.
اگه فرصت بدین و وقت پیدا کنم، بعد از کارای ضروری تر، می تونیم نمایش بدیم کیا به اون پست رای دادن و چه رایی دادن ... حتی میشه توی پروفایل مثه آخرین ارسال ها نشونش داد ... table کاملی داره تقریبا
آخه می دونید ، می ترسم مسخره بازی بشه . بچه بازی درآرن آدما ( چیزی که درصدش خیلی تو فروم زیاده ) مثلا برن ببینن کیا بهشون منفی دادن ، اینا هم برن بی دلیل به اونا منفی بدن . کلا به نظرم کار خوبی نیست .
به نقل از مدیریت :
به نظر شما چرا یک نفر باید بره اکانت جدید بسازه برای خودش تا به پست های خودش امتیاز مثبت بده؟
یه همچین آدمی وجود خارجی داره یعنی ؟؟؟
به نقل از فائزه موحدیان فر :
همين؟!! بي محتوا كه پاك ميشه
خب اين يعني اتلاف انرژي مگه نميگي بي محتواست
به نقل از GCD - VAMPIRE :
اتلاف انرژی به همراه تضییع حق دیگران
من هنوز با این دو تا نقل قولی که گذاشتم این آخر ، مشکلات عدیده دارم .
آخه حق کی ضایع می شه ؟ فک کردی مثلا من اگه بخوام برم یه مطلب علمی بخونم ، این تاپیک داره جلوی منو می گیره می گه تو رو خدا نرو ؟ معلومه که این طور نیست . مثلا این پستای اخیری که توی گفت و شنود حذف شدن ، چه دلیلی واسه حذف شدنشون وجود داشت ؟ آقای shadow! نوشته بودند که به خاطر این که حق مطالب علمی ضایع نشه . در صورتی که اشتباهه . مثل اینه که شما بگید چون من هیچ استعدادی ندارم ، بقیه هم استعدادشون رو بروز ندن که یه وقت به من کم توجهی نشه . این طرز تفکر کاملا اشتباهه . ایجاد انگیزه مسئولیت کساییه که تاپیک علمی می زنن و کسایی که در اون رابطه فعالیت می کنن ( مسئول های انجمن ها ، اعضای شورا های مربوطه و ... ) و این رو هم باید در نظر گرفت که :
به نقل از Pegior :
من چند وقت پیش یه نظر سنجی گذاشتم!
وقتی از 64 تا 51 نفر وا3 تفریح میان 28 نفر وا3 کسب علم 4 نفر وا3 تبلیغات 5 نفر وا3 اسپم دهی و 10 نفر وا3 دوست یابی ( استغفرالله!) میان!
( هر کس 2 تا حق انتخاب داشت!)
خوب دیگه چه انتظاریه؟!
اینم لینکش :
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,26763.0.html
و این چه معنی ای داره ؟ غیر اینه که یه سری آدم هستن که واقعا از گشتن توی سایت لذت می برن ؟ و این رو هم در نظر بگیرین که مسخره س اگه فکر کنیم که قراره این جا یه سری آدم باشن که توی زمینه های علمی کار کنن فقط . فکر می کنم که هیچ کسی این جا نیست این جوری . حتی من خودم به عنوان نمونه ، چند تا از ناظما و مدیرای انجمن ها و ... دیدم که این تاپیک ها رو دوست داشتن . این تاپیک ها جنبه علافی نداره .
مثلا من یه آدمیم که خیلی خیلی هر دقیقه تو انجمن هوشم . ولی وقتی می بینم که اون جا تاپیک جدید نداره یا فقط تاپیکایی داره که جوابشون رو نمی دونم ، مثلا می رم سراغ عکس . عکسم که قرار شد اسپم ندیم ، پس به مطالب مثبت می دم . بعد که خیلی دیگه خسته شدم از مثبت دادم ، میام مثلا گفت و شنود .
و به نظرم کار اشباهی نیست . فکر کنم که هر کسی حق داره در مورد کاری که می خواد بکنه و شیوه ای که می خواد وقت بگذرونه ، تصمیم بگیره . علاوه بر این که فکر می کنم بستن تاپیک هایی که خیلی پر بازدیده ، نتیجه ای به جز کم شدن اعضای فعال سایت و رو آوردن اون ها به سایت های مشابه نداره . به نظرم با بستن این تاپیک ها ، هرگز نمی تونین هیچ کسی رو که الآن صلاح دیده که بیاد توی یه تاپیک رو بفرستید تاپیک دیگه .