• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دارو؛ داروخانه - melina03

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع melina03
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
داروسازی با بانو ملینا😎😍

پ.ن=لطفا به عنوان اسپم پاک نشه میخوام یه چیزی یادگاری بمونه😭😭
@پوریا دیدی تلاش هامون نتیجه داد?

خیلی خالیه
داستان های امروزو بگم:))
اول اینکه واسه چهارشنبه سوری برین ویال اب‌ مقطر بگیرین، خوب می‌ترکن.
نرمال‌ترین چیزی که دکتر یادم میده:

ضربه‌ای شدید بر پیکر بی‌جانم:
screenshot_20260518_113020_gallery_mi11.jpg

پ.ن. یواپلود فرمت heic رو ساپورت نمی‌کنه
از عکس اسکرین گرفتم تا شد
دو ساعته دارم زور می‌زنم
عاااااا
غم‌ با من زاده شده
منو رها نمی‌کنهههه

دو تا دکتر داره داروخونه
یکیشون ۲ متر قد و ۱۰۰ و اندی کیلو وزنه
جلوش با ۱۷۰ قد و ۵۵ کیلو وزن احساس فسقلیت می‌کنم.
اوایل یکم معذب و ترسان بودم:(
ولی خب کم‌کم که گذشت دیدم راست میگن هیکل گنده قلب مهربون.
اخه گودووووو

ملینا اسم تاپیک رو درست کن

یسوال داشتم؛ همیشه میرم داروخونه این برام سوال میشه دقیقا کی کیه

الزامی داره پرسنل داروخانه حتما تحصیلات خاصی داشته باشن؟ چون دیدم میپرسن ازم دستورشو بلدی یا نه

و اینکه دکتر داروخانه بزنه چیکارا میکنه توش

ملینا اسم تاپیک رو درست کن

یسوال داشتم؛ همیشه میرم داروخونه این برام سوال میشه دقیقا کی کیه

الزامی داره پرسنل داروخانه حتما تحصیلات خاصی داشته باشن؟ چون دیدم میپرسن ازم دستورشو بلدی یا نه

و اینکه دکتر داروخانه بزنه چیکارا میکنه توش
اسمو درست می‌کنم حالا
یکم دلقک بازی که عیب نداره:(

کی کیه که از دور خیلی قابل تشخیص نیست
وقتی خب یه صندوق دار داریم، تکنسین و دکتر داروخونه.

جز دکتر بقیه تحصیلات خاصی لازم ندارن. خوندن نوشتن کار با سیستم و این چیزا
تکنسین یا دوره می‌بینه یا تو خود داروخونه چیزای مورد نیازو یاد می‌گیره.

دکتر داروخونه بزنه پول درمیاره:))
منظورتو متوجه نمیشم
نقش دقیق دکتر رو می‌خوای؟ یا روند داروخونه زدن؟

نقش دقیق دکتر رو می‌خوای؟ یا روند داروخونه زدن؟
یعنی پروانه داروخانه زدن رو فقط به کسی میدن که داروسازی خونده باشه و خیلی کار دارویی نداره بیشتر تجارته؟

بعد این دارویی که امروز نوشتی اصلا برای چی میخورن؟ جدی به کنکور که ربطی نداره؟

یعنی پروانه داروخانه زدن رو فقط به کسی میدن که داروسازی خونده باشه و خیلی کار دارویی نداره بیشتر تجارته؟

اِهم اِهم
فعلا اینجوریه ولی بخشنامه های اخیر اومده که میشه غیر داروساز هم موسس باشه ولی داستان زیاد داره بطور کلی فعلا اره
کُن کوُر یا همون بیزوپرولول اسم اصلی اشه خونده میشه یه سری گیرنده سیستم عصبیه رو قلب هست که رو اونا تاثیر میذاره واسه کاهش ضربان قلب ناشی از استرس و فشار خون و بطور کلی مشکلات قلبی مثل هارت فیلر و اینا میتونه کاربرد داشته باشه (یه چی مثل پروپرانولول ولی انتخابیت خیلی بالا روی قلب و خیلی از پروپرانولول بهتره بطور کلی )
اسم تجاری هم ربطی به کاربرد نداره معمولا دیگه اینطوری شده :"

آخرین ویرایش:

من یه دوره ای خیلی عاشق داروسازی و داروخونه زدن و اینا بودم ولی یکی از فامیلامون بهم گفت که امتیاز داروخونه گرفتن کار خیلی سختیه و پارتی میخواد و برای سرپا کردنش هم کلی پول نیاز داره ، بنابراین یه سریا با امتیاز داروساز هارو میخرن و برا خودشون داروخونه میسازن و پول پارو میکنن یه دکتر هم استخدام میکنن یه پولی هم به اون میدن

اِهم اِهم
فعلا اینجوریه ولی بخشنامه های اخیر اومده که میشه غیر داروساز هم موسس باشه ولی داستان زیاد داره بطور کلی فعلا اره
کُن کوُر یا همون بیزوپرولول اسم اصلی اشه خونده میشه یه سری گیرنده سیستم عصبیه رو قلب هست که رو اونا تاثیر میذاره واسه کاهش ضربان قلب ناشی از استرس و فشار خون و بطور کلی مشکلات قلبی مثل هارت فیلر و اینا میتونه کاربرد داشته باشه (یه چی مثل پروپرانولول ولی انتخابیت خیلی بالا روی قلب و خیلی از پروپرانولول بهتره بطور کلی )
اسم تجاری هم ربطی به کاربرد نداره معمولا دیگه اینطوری شده :"
تاپیک منهههه
نشون نده بیشتر از من بلدی قلبم می‌شکنهههه:))

من یه دوره ای خیلی عاشق داروسازی و داروخونه زدن و اینا بودم ولی یکی از فامیلامون بهم گفت که امتیاز داروخونه گرفتن کار خیلی سختیه و پارتی میخواد و برای سرپا کردنش هم کلی پول نیاز داره ، بنابراین یه سریا با امتیاز داروساز هارو میخرن و برا خودشون داروخونه میسازن و پول پارو میکنن یه دکتر هم استخدام میکنن یه پولی هم به اون میدن
تا شب اگه صالح نگفت میام جواب میدم:))

نمیدونم تو این تاپیک ارسال اسپمه یا نه ولی اگر هست ببخشید

در حال حاضر تاسیس داروخونه، آزمایشگاه، کلینیک و… اکثرشون رو سرمایه گذار انجام میده که هیچ ربطی از لحاظ تحصیلی ندارن صرفا با پولشون کار میکنن و با اجاره مدرک پروانه تاسیس میگیرن

ما یکی از همسایه هامون همینطور داروخانه زدن و شریکی با یه دکتری کار میکردن تا اینکه دکتر پولدار شد و گفت دیگه باهاتون ادامه نمیدم و خودش داروخانه زد

ما یکی از همسایه هامون همینطور داروخانه زدن و شریکی با یه دکتری کار میکردن تا اینکه دکتر پولدار شد و گفت دیگه باهاتون ادامه نمیدم و خودش داروخانه زد
به هر حال اسم دکتر لازمه برای داروخونه زدن.
سرمایه می‌تونه از کس دیگه ای باشه

غم‌ با من زاده شده
منو رها نمی‌کنهههه
سینا دستور داد تاپیکو علمی کنیم
خب

داروی کنکور(concor، از مرض شرکته وضع نوشتم فارسیش:)))
ماده موثره بیزوپرولول همی‌فومارات
شرکت اکتوورکو
انتاگونیست بتا ادرنرژیک
بسیاار تخصصی بر گیرنده بتا۱
ضربان قلب و فشار خون رو کاهش میده.

عااام فکر کنم بسه دیگه.

این امتیاز داروخونه خیلی سخته و فلان و بیسار واسه کلان شهراست.
سرمایه هم اره به نسبت واقعا سرمایه خوبی می‌خواد. مکانش باید توی حاشیه خیابون باشه تا به چشم بیاد، غالبا اطراف ساختمون پزشکان که خودش قیمتشو می‌بره بالا+ گرفتن یه مقدار خوبی دارو+ قرارداد با بیمه‌ها و پروانه و ...
اون تیکه دومشم گفتن بچه‌ها دیگه.
باید دکتری باشه که داروخونه به اسمش باشه، جدیدا یه کارایی دارن می‌کنن ولی خب خودشونم نمی‌دونن و صدای صنفم دراومده‌.

Back
بالا