- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- هعب
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
(((((ملینا و دارو و داروخونه و این چیزا خلاصه
آخرین ویرایش:
(((((
غم با من زاده شدهضربهای شدید بر پیکر بیجانم:
![]()
پ.ن. یواپلود فرمت heic رو ساپورت نمیکنه
از عکس اسکرین گرفتم تا شد
دو ساعته دارم زور میزنم
عاااااا

اسمو درست میکنم حالاملینا اسم تاپیک رو درست کن
یسوال داشتم؛ همیشه میرم داروخونه این برام سوال میشه دقیقا کی کیه
الزامی داره پرسنل داروخانه حتما تحصیلات خاصی داشته باشن؟ چون دیدم میپرسن ازم دستورشو بلدی یا نه
و اینکه دکتر داروخانه بزنه چیکارا میکنه توش

یعنی پروانه داروخانه زدن رو فقط به کسی میدن که داروسازی خونده باشه و خیلی کار دارویی نداره بیشتر تجارته؟نقش دقیق دکتر رو میخوای؟ یا روند داروخونه زدن؟
اِهم اِهمیعنی پروانه داروخانه زدن رو فقط به کسی میدن که داروسازی خونده باشه و خیلی کار دارویی نداره بیشتر تجارته؟
بعد این دارویی که امروز نوشتی اصلا برای چی میخورن؟ جدی به کنکور که ربطی نداره؟

من یه دوره ای خیلی عاشق داروسازی و داروخونه زدن و اینا بودم ولی یکی از فامیلامون بهم گفت که امتیاز داروخونه گرفتن کار خیلی سختیه و پارتی میخواد و برای سرپا کردنش هم کلی پول نیاز داره ، بنابراین یه سریا با امتیاز داروساز هارو میخرن و برا خودشون داروخونه میسازن و پول پارو میکنن یه دکتر هم استخدام میکنن یه پولی هم به اون میدنیعنی پروانه داروخانه زدن رو فقط به کسی میدن که داروسازی خونده باشه و خیلی کار دارویی نداره بیشتر تجارته؟
بعد این دارویی که امروز نوشتی اصلا برای چی میخورن؟ جدی به کنکور که ربطی نداره؟
تاپیک منههههاِهم اِهم
فعلا اینجوریه ولی بخشنامه های اخیر اومده که میشه غیر داروساز هم موسس باشه ولی داستان زیاد داره بطور کلی فعلا اره
کُن کوُر یا همون بیزوپرولول اسم اصلی اشه خونده میشه یه سری گیرنده سیستم عصبیه رو قلب هست که رو اونا تاثیر میذاره واسه کاهش ضربان قلب ناشی از استرس و فشار خون و بطور کلی مشکلات قلبی مثل هارت فیلر و اینا میتونه کاربرد داشته باشه (یه چی مثل پروپرانولول ولی انتخابیت خیلی بالا روی قلب و خیلی از پروپرانولول بهتره بطور کلی )
اسم تجاری هم ربطی به کاربرد نداره معمولا دیگه اینطوری شده :"

تا شب اگه صالح نگفت میام جواب میدممن یه دوره ای خیلی عاشق داروسازی و داروخونه زدن و اینا بودم ولی یکی از فامیلامون بهم گفت که امتیاز داروخونه گرفتن کار خیلی سختیه و پارتی میخواد و برای سرپا کردنش هم کلی پول نیاز داره ، بنابراین یه سریا با امتیاز داروساز هارو میخرن و برا خودشون داروخونه میسازن و پول پارو میکنن یه دکتر هم استخدام میکنن یه پولی هم به اون میدن

نمیدونم تو این تاپیک ارسال اسپمه یا نه ولی اگر هست ببخشیدیعنی پروانه داروخانه زدن رو فقط به کسی میدن که داروسازی خونده باشه و خیلی کار دارویی نداره بیشتر تجارته؟
نه دیگه شما بفرمایین خانوم دکترتا شب اگه صالح نگفت میام جواب میدم![]()
درس پس میدیم🤝نه دیگه شما بفرمایین خانوم دکتر
یاد میگیریم :"
ما یکی از همسایه هامون همینطور داروخانه زدن و شریکی با یه دکتری کار میکردن تا اینکه دکتر پولدار شد و گفت دیگه باهاتون ادامه نمیدم و خودش داروخانه زدمن یه دوره ای خیلی عاشق داروسازی و داروخونه زدن و اینا بودم ولی یکی از فامیلامون بهم گفت که امتیاز داروخونه گرفتن کار خیلی سختیه و پارتی میخواد و برای سرپا کردنش هم کلی پول نیاز داره ، بنابراین یه سریا با امتیاز داروساز هارو میخرن و برا خودشون داروخونه میسازن و پول پارو میکنن یه دکتر هم استخدام میکنن یه پولی هم به اون میدن
به هر حال اسم دکتر لازمه برای داروخونه زدن.ما یکی از همسایه هامون همینطور داروخانه زدن و شریکی با یه دکتری کار میکردن تا اینکه دکتر پولدار شد و گفت دیگه باهاتون ادامه نمیدم و خودش داروخانه زد
اره سرمایه از اونا بود پروانه از دکتربه هر حال اسم دکتر لازمه برای داروخونه زدن.
سرمایه میتونه از کس دیگه ای باشه
سینا دستور داد تاپیکو علمی کنیمغم با من زاده شده
منو رها نمیکنهههه
)این امتیاز داروخونه خیلی سخته و فلان و بیسار واسه کلان شهراست.من یه دوره ای خیلی عاشق داروسازی و داروخونه زدن و اینا بودم ولی یکی از فامیلامون بهم گفت که امتیاز داروخونه گرفتن کار خیلی سختیه و پارتی میخواد و برای سرپا کردنش هم کلی پول نیاز داره ، بنابراین یه سریا با امتیاز داروساز هارو میخرن و برا خودشون داروخونه میسازن و پول پارو میکنن یه دکتر هم استخدام میکنن یه پولی هم به اون میدن