• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همسو | باشد که درس بخوانیم :)

@Oracle بالای چند ساعت امتیاز داره؟ :))

@Oracle بالای چند ساعت امتیاز داره؟ :))
برای گرفتن امتیاز باید جزو سه نفر اول (کل سایت نه روم ها :) ) باشی. که توی لیدر برد صفحه اول هست. البته هنوز فعلا امتیازا حساب نمیشن. ایشالا از شنبه که مطمئن شدیم باگ همه تایمرا و اینا رفع شد :)

فعلا ثبت نام توی سایت دیگه نیازی به تایید ما نداره. هر کسی که خواست می تونه ثبت نام کنه :) و از اونجایی که تنها جایی که برنامه معرفی شده همین سایته ممنون میشم شما هم به دوستاتون و ... معرفیش کنید. خیلی ممنون :)

این باگ تایمرش حل شه من دیگه هیچی نمی‌خوام😭
(من روزی یه دفعه:)

در مورد این بگم که اگه ساعت مطالعه تون صفر باشه یک امتیاز منفی خواهید گرفت :) (خود من هر روز :(( )
الس با منفی ۸۵۸۸۷۹۹۵ امتیاز در صدرِ قعر جدول.✨️✨️✨️✨️

واییییییییییییی چههه گیگیییییللیلییییهههههه خیلی بامزستتتتت

مدیرجان میشه منم تایید کنینن؟؟؟ اصن چجوری باید بیام توی رومممم( اینجانب از همه چی ده روز عقبه 😭 😭 😭 😂)

واییییییییییییی چههه گیگیییییللیلییییهههههه خیلی بامزستتتتت
مرسیی =‌))

مدیرجان میشه منم تایید کنینن؟؟؟ اصن چجوری باید بیام توی رومممم( اینجانب از همه چی ده روز عقبه 😭 😭 😭 😂)
دیگه کاربر جدید نیاز به تایید نداره ثبت نام کنید وارد میشید بعد از بخش روم ها سمپادیا رو پیدا کنید اینم رمزش :
SampadiaRoom123

• دابل‌لایک
امتیازات: Le'o
مرسیی =‌))

دیگه کاربر جدید نیاز به تایید نداره ثبت نام کنید وارد میشید بعد از بخش روم ها سمپادیا رو پیدا کنید اینم رمزش :
مرسییییییییییی خیلییی ذوقی ذوقیی شدممممم 😭 😭 😭 😂 😂 😂 😂

دو ساعت آینده همسو در حال آپدیت شدن و رفع باگه پس احتمالا تایمر در این مدت یه سری ایراداتی داشته باشه. پیشاپیش معذرت می خوام :)

همینجا به رقیب ها بگم که من پرت شدم بیرون ، وارد هم نمیشه ، فکر نکنین بیخیال شدم

همینجا به رقیب ها بگم که من پرت شدم بیرون ، وارد هم نمیشه ، فکر نکنین بیخیال شدم
آره تا دو ساعت آینده این مشکلات هست. باگ نیست دارم آپدیت می کنم.

برنامه آپدیت شد. یه سری قابلیت اضافه شده و یه سری از مشکلات هم حل شده :) (از جمله مشکل دستکاری توی تایمر که چند باری توسط یه سری از کاربرا اتفاق افتاد!) ولی فعلا مشکلات زیادی هست. شمارش تایمر (اون چیزی که به شما نشون میده) مشکل داره ولی در نهایت اون چیزی که در روم خواهد انداخت درسته و مشکلی پیش نخواهد اومد از نظر امتیازات و ... اگه بعد از استارت زدن تایمر از برنامه خارج بشید، آفلاین بشید و ... همچنان تایمر به کار خود ادامه خواهد داد (تا زمانی که استپ بزنید :) )
ایشالا تا شنبه بخش عمده باگا رفع میشن و قابل استفاده خواهد :)

این نسخه مثل اینکه باگ چت روم داشت و چون بخش مهمیه فعلا همون نسخه دیروزی رو آوردم بالا. تا این مشکل حل بشه

Back
بالا