مرسیی @Ta44 گذاشته بود اون جمله رو واقعا باحال بود =)))روز اول استفاده از همسو عالییییی بودددد ، خسته نباشی
عاشق بخش جمله انگیزشی روز شدم😭💞
این سری اضافش می کنم حتما :)میشه یه کاری کرد تایم تعین کنی؟
مثلا بگی یک و نیم ساعت فلان درس؟
تو صفحهی اصلی (داشبورد) اون قسمت ساعت مطالعهی امروز که تایمر رو شروع میکنی و ... برای من بهجای ساعت مطالعهی همین امروز جمع کل رو نشون میده، این رو از جایی میتونم تنظیم کنم که عدد تایمر فقط مربوط به امروز باشه یا نه؟:<کلی ممنونمم :)سلام سلاممم^^ دوباره کلی خسته نباشی و تحسین فراوان همسو*---*
یهسوال داشتمتو صفحهی اصلی (داشبورد) اون قسمت ساعت مطالعهی امروز که تایمر رو شروع میکنی و ... برای من بهجای ساعت مطالعهی همین امروز جمع کل رو نشون میده، این رو از جایی میتونم تنظیم کنم که عدد تایمر فقط مربوط به امروز باشه یا نه؟:<
متوجه شدم ممنونمممکلی ممنونمم :)
فهمیدم منظورتونو این سری حتما یه کاری می کنم تایمر ریست بشه. ولی توی روم ها فقط میزان مطالعه روز رو میندازه برای هر فرد بخش گزارش هم میشه دید. یا توی بخش تقویم :)
وای جیغ؟؟؟"،*×#<)@٪"؛@&!# باعث افتخارمهههه😭💗💗راستی شما اولین کاربر همسو هستید :)
کلییی مرسییی لطف داری خیلی :)برای بار هزارم خسته نباشییی و دمت گرممم
یه سوال ، قابلیت اینکه نشون بده تو هفته و ماه چقدر خوندی و مقایسه کنه رو هم داره؟
ممنون :)🤍سلامم :)
تاییدتون کردم ندیده بودم :)
مرسیاین مشکل به خاطر محدودیت تعداد عضوه که 50 تا رو پر کرده. امروز سعی می کنم حلش کنم

برای ما که اوکیهتوطئه ای در کاره؟
با لپتاب صفحه بالا نمیاد
با گوشی نمتونم وارد بشم

مثل اینکه نتم داغون شده بودبرای ما که اوکیه
چند دور دیگه چک کن ، با مرورگر دیگه
نشد ، یکم استراحت کن بزار بقیه بهت برسن![]()
فکر کردید.امیدها ناامید شدمثل اینکه نتم داغون شده بود
اومدمفکر کردید.