• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همسو | باشد که درس بخوانیم :)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Oracle
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    ypt درس همسو

Oracle

مهمان
سلام سلام امیدوارم که حال همگی اگه خوب هم نیست رو به خوبی باشه :) با توجه به نیاز اکثر کاربرا و دانش آموزا به یه محیطی مثل ypt که متاسفانه فعلا قابل دسترسی نیست و نمونه های مشابه هم آنچنان کارایی ندارن تصمیم گرفتم یه همچین محیطی رو (طبیعتا با کمک ای آی!) راه اندازی کنم. خیلی جاهاشو مثل نقش های کاربران و مدیریت گزارش ها و ... رو از همین سایت الهام گرفتم (حتی اسمشو هم از امضای @hastiN برداشتم :)) ) خلاصه که... اینم از همسو :)
f454057__1.png

q443564__2.png

l15583__3.png

e318248__4.png

j796507__8.png

m145546__10.png

n348712__11.png

چنل تلگرام برای اطلاع از تغییرات و ... : Hamsoo_app

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
لطفا یه جوری باشه که نیاز نباشه برای هربار تایمر زدن نت داشته باشیم
مرسیییی بازم خیلی خفن شدههه

تایماز اجی دستت درد نکنه^^

آقا بنازم عجب چیزیه:))

اینترفیسش رو از جایی الهام گرفتی؟
@Oracle

اقا جدا دمت گرم
خیلی خفنی تایماز گوگولی

سلام سلام امیدوارم که حال همگی اگه خوب هم نیست رو به خوبی باشه :) با توجه به نیاز اکثر کاربرا و دانش آموزا به یه محیطی مثل ypt که متاسفانه فعلا قابل دسترسی نیست و نمونه های مشابه هم آنچنان کارایی ندارن تصمیم گرفتم یه همچین محیطی رو (طبیعتا با کمک ای آی!) راه اندازی کنم. خیلی جاهاشو مثل نقش های کاربران و مدیریت گزارش ها و ... رو از همین سایت الهام گرفتم (حتی اسمشو هم از امضای @hastiN برداشتم :)) ) خلاصه که... اینم از همسو که احتمالا نهایتا تا دو روز دیگه دیپلوی میشه و قابل استفاده خواهد بود :)
f454057__1.png

q443564__2.png

l15583__3.png

e318248__4.png

j796507__8.png

m145546__10.png

n348712__11.png

اگه عکسا براتون لود نشدن روشون کلیک کنید و اوپن این نیو تب بزنید باز میشن احتمالا :)
من که مشتاقانه منتظر استفاده ازش هستم

سلام سلام امیدوارم که حال همگی اگه خوب هم نیست رو به خوبی باشه :) با توجه به نیاز اکثر کاربرا و دانش آموزا به یه محیطی مثل ypt که متاسفانه فعلا قابل دسترسی نیست و نمونه های مشابه هم آنچنان کارایی ندارن تصمیم گرفتم یه همچین محیطی رو (طبیعتا با کمک ای آی!) راه اندازی کنم. خیلی جاهاشو مثل نقش های کاربران و مدیریت گزارش ها و ... رو از همین سایت الهام گرفتم (حتی اسمشو هم از امضای @hastiN برداشتم :)) ) خلاصه که... اینم از همسو که احتمالا نهایتا تا دو روز دیگه دیپلوی میشه و قابل استفاده خواهد بود :)
f454057__1.png

q443564__2.png

l15583__3.png

e318248__4.png

j796507__8.png

m145546__10.png

n348712__11.png

اگه عکسا براتون لود نشدن روشون کلیک کنید و اوپن این نیو تب بزنید باز میشن احتمالا :)
واییی ماشالا چه توانمندیی
لحظه شماری واسه استفاده از سایت :))

اگه میتونی کاری کنی سریعتر بیاد ، کاری کن سریعتر بیاد :(( :))

اره میخوایمممم :((

برای آپدیت بازی هام اینقدر ذوق نداشتم که الان برای همسو دارم😭😭

:((

20 تا کاربر عضو شدن که تاییدشون کردم. لطفا منتظر باشید تا روم بزنم از بخش جستوجوی روم می تونید جوین بشید :)
من رو هم تایید کن(حس میکنم ۲۰ تا یعنی محدودیت)

Back
بالا