• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همسو | باشد که درس بخوانیم :)

Oracle

Last seen a long time ago
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
SHM
شهر
TBZ
سال فارغ التحصیلی
1407
سلام سلام امیدوارم که حال همگی اگه خوب هم نیست رو به خوبی باشه :) با توجه به نیاز اکثر کاربرا و دانش آموزا به یه محیطی مثل ypt که متاسفانه فعلا قابل دسترسی نیست و نمونه های مشابه هم آنچنان کارایی ندارن تصمیم گرفتم یه همچین محیطی رو (طبیعتا با کمک ای آی!) راه اندازی کنم. خیلی جاهاشو مثل نقش های کاربران و مدیریت گزارش ها و ... رو از همین سایت الهام گرفتم (حتی اسمشو هم از امضای @hastiN برداشتم :)) ) خلاصه که... اینم از همسو :)
f454057__1.png

q443564__2.png

l15583__3.png

e318248__4.png

j796507__8.png

m145546__10.png

n348712__11.png

اگه عکسا براتون لود نشدن روشون کلیک کنید و اوپن این نیو تب بزنید باز میشن احتمالا :)

آخرین ویرایش:
لطفا یه جوری باشه که نیاز نباشه برای هربار تایمر زدن نت داشته باشیم
مرسیییی بازم خیلی خفن شدههه

لطفا یه جوری باشه که نیاز نباشه برای هربار تایمر زدن نت داشته باشیم
مرسیییی بازم خیلی خفن شدههه
خواهش می کنم :) همینطوریه ولی خب طبیعتا برای ثبتش توی اون روم نیاز به نت هست :)

تایماز اجی دستت درد نکنه^^

اینترفیسش رو از جایی الهام گرفتی؟
@Oracle

اقا جدا دمت گرم
خیلی خفنی تایماز گوگولی

سلام سلام امیدوارم که حال همگی اگه خوب هم نیست رو به خوبی باشه :) با توجه به نیاز اکثر کاربرا و دانش آموزا به یه محیطی مثل ypt که متاسفانه فعلا قابل دسترسی نیست و نمونه های مشابه هم آنچنان کارایی ندارن تصمیم گرفتم یه همچین محیطی رو (طبیعتا با کمک ای آی!) راه اندازی کنم. خیلی جاهاشو مثل نقش های کاربران و مدیریت گزارش ها و ... رو از همین سایت الهام گرفتم (حتی اسمشو هم از امضای @hastiN برداشتم :)) ) خلاصه که... اینم از همسو که احتمالا نهایتا تا دو روز دیگه دیپلوی میشه و قابل استفاده خواهد بود :)
f454057__1.png

q443564__2.png

l15583__3.png

e318248__4.png

j796507__8.png

m145546__10.png

n348712__11.png

اگه عکسا براتون لود نشدن روشون کلیک کنید و اوپن این نیو تب بزنید باز میشن احتمالا :)
من که مشتاقانه منتظر استفاده ازش هستم

سلام سلام امیدوارم که حال همگی اگه خوب هم نیست رو به خوبی باشه :) با توجه به نیاز اکثر کاربرا و دانش آموزا به یه محیطی مثل ypt که متاسفانه فعلا قابل دسترسی نیست و نمونه های مشابه هم آنچنان کارایی ندارن تصمیم گرفتم یه همچین محیطی رو (طبیعتا با کمک ای آی!) راه اندازی کنم. خیلی جاهاشو مثل نقش های کاربران و مدیریت گزارش ها و ... رو از همین سایت الهام گرفتم (حتی اسمشو هم از امضای @hastiN برداشتم :)) ) خلاصه که... اینم از همسو که احتمالا نهایتا تا دو روز دیگه دیپلوی میشه و قابل استفاده خواهد بود :)
f454057__1.png

q443564__2.png

l15583__3.png

e318248__4.png

j796507__8.png

m145546__10.png

n348712__11.png

واییی ماشالا چه توانمندیی
لحظه شماری واسه استفاده از سایت :))

اگه میتونی کاری کنی سریعتر بیاد ، کاری کن سریعتر بیاد :(( :))

اره میخوایمممم :((

برای آپدیت بازی هام اینقدر ذوق نداشتم که الان برای همسو دارم😭😭

:((

Back
بالا