• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شکاف طبقاتی بین حلی ۱ و فرزانگان ۱ و دیگر مدارس سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ریحونک2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظرتون درباره اختلاف امکانات بین مدارس سمپاد چیه؟

• رای‌دهندگان
    76
سینا هی میخواد حواسمونو از پریویلجد بودن حلی پرت کنه. سینا تلاش نکن ما یادمون نمیره باشگاه بدنسازی دارید.
کی این شایعه رو ساخته

من بنش کنم از سایت

یدونه دمبل ۴ تا وزنه که میله هالترش کج شده باشگاه بدنسازی نمیشه اسمش

@Hriend

تو که خالی نبستی ایشالله براشون

مشتی کل مدرسه یدونه توپ فوتبال داشت اونم اگر پرت نمیشد رو سقف توالت

نصف مدرسه بخاطر این موضوع تارزان شدن از دیوار مدرسه میرفتن بالا
مشاهده پیوست 2822

این یکیم شهید مهدوی هست اسمش خواستید سرچ کنید شهریش اصلا ریالی نیست؛ ۲۰۰۰ دلار بود خاطرمه

حتی سمپاد شهر تهران نزدیک به غیر انتفاعیاش نیست؛ الان دارم نگاه میکنم مال ما دیگه دره هست

نگاه اینا اتاق سلامت روان دارن؛ مال ما لیترالی ساختمون تیمارستان بود مدرسه

1778669243984.png

اقا رفتم قبولی هاشون رو دیدم

به نظرم همون متود تهدید و محروم بودن بهتر جواب میده

البته بگم ۹۰ درصد فارغ های اینجا پذیرش میگیرن میرن ولی خب

کسی اینجا اعتراضی به مدرسه البرز نداره جالبه

۳ تا زمین فوتبال دارن شهریشون هم ۲۰ تومنه
البرز انقدر بزرگ و مجهزه که بخشی از امیرکبیر قبلا برای البرز بوده گفتن بیا داداچ شما جاتون کمه اینا برا شما

سالن ورزشی؛ زمین چمن چند تا ؛ زمین بسکتبال؛ مسجد ؛ کلاس به تعداد زیاد(۱۱ تا کلاس ریاضی داشتن فقط)
اینکه بچه ها معترضن و ناراحت میشن و حالا با اینکه چقدر شما امکانات دارید بروزش میدن واقعا این نیست که حلی و فرز ۱ فول آپشن ترین مدارس ایران باشن، تو همین تهران مدارس غیر انتفاعی هستن که اصلا حلی باهاشون قابل قیاس نیست [از لحاظ امکانات واقعی نه علمی] حتی مدارس دولتی بهتر هم ممکنه باشه… داستان یه چیز دیگس همونطور که قبل تر تو همین تاپیک گفتم متاسفانه سمپاد برای اینکه از سر خودش باز کنه کمیت رو جایگزین کیفیت کرده بعضی از شهر ها هستن که حتی دوتا خیابون درست و درمون ندارن بعد سمپاد یه مدرسه با مینیمم امکانات افتتاح کرده و خب بچه های اون مدارس به واسطه این پلتفرم با بچه های مدارس دیگه سمپاد ارتباط میگیرن و کاملا حق دارن ناراحت باشن…
خودم رو بگم از همون اول راهنمایی معلم های ما برگه سوال دستشون بود که اینا نمونه سوال های حلیه، اینا رو باید کار کنیم خب از همون جا تو ذهن بچه ۱۲ ساله اینه حلی کجاست؟ شبیه جایی که من درس میخونم؟
مدرسه‌ای که خودم بودم واقعا از لحاظ امکانات چیزی کم نداشت متاسفانه مدیریت آدم های نابلدی بودن که کل سیاستشون کنکور محور بود، کلی تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی داشتیم ولی متاسفانه هیچوقت استفاده‌ای نشد چون نظرشون این بود اینا برای شما نون و آب نمیشن برای ما هم بنر قبولی نمیشن!
ولی با این حال مدارسی هستن با کلی دانش آموز تلاشگر که متاسفانه ذره‌ای ذره‌ای مینیمم امکانات مدارس عادی دولتی هم ندارن ولی سمپاد هستن…

@Hriend

مشاهده پیوست 2824

الان باشگاهه کامل تر شده حاجی
۶ ۷ تا دستگاه شده مجموعا نصفش خراب😂
ست دمبلاش کامله فقط

@Hriend

مشاهده پیوست 2824

راستی راجع به نوپ فوتبال
محمودی هر چند ماه میره چند تا توپ میخره میاد
مدرسه الان حداقل ۳ ۴ تا توپ داره😂😂

البته باشکاه رو ضیا داره سعی میکنه کامل کنه ولی هنوز نتونسته زیاد کاری کنه

فرقش خاطرات و احساس تعلقیه که به اونجا دارن، یه ساختمون فقط یه ساختمون نیست! یعنی شما مکانی رو نداری که واقعا دوستش داشته باشی و نخوای از دستش بدی؟
شاید خونه ام
نه مدرسه و نه وقتی که میدونم قراره بهترش بهم داده بشه

و شاید این قدیمیه بشه یک مدرسه دیگه برای کسایی که مدرسه ندارن

راستی راجع به نوپ فوتبال
محمودی هر چند ماه میره چند تا توپ میخره میاد
مدرسه الان حداقل ۳ ۴ تا توپ داره😂😂
وقتشه هشتگ بزنن پر توپ ترین مدرسه اسیا

ما یکبار دعوا شد بین ۲ تا از بچه ها تو فوتبال بین کلاسی

یکیشون توپ مدرسه برد سر کلاس لج کرد ما زنگ ورزش توپ نداشتیم

کل مدرسه رو گشتیم اخرش فهمیدیم کار اینه

نتونستیم بریم ازش بگیریم؛ چرا؟

سر کلاس مسافر بود

کلاس که تموم شد؛ اون پسری که توپ رو برداشته بود ۴ تا چک خورد جلو مسافر؛ مسافرم عصبانی شد درو یجور کوبید که ساختمون لرزید؛ ناظمم اومد جدا کنه اونم برداشت با خودش کت بسته

بعدا فهمیدیم بخاطر چکا عصبانی نشده بود ؛ دو نفر وسط دعوا هم رو انگشت کرده بودن؛ فشاری شده بود مثل مرد همو بزنن؛ انگشت کردن چیه جلو من

دارم میخونم می‌بینم ما دیگه خیلی بدبختیم کلا تو شهرمون یه فرزانگان بیشتر نداریم یکی هم اطراف شهر داریم
ما شهریه ۱۴تومن امسال دادیم و خب قبول دارم نسبت به بقیه جاها کمتر دادیم اما امکانات که هیچی کلا مدرسه حاصر نمیشه یه کارسوق مارو ثبت نام بکنه ،تاحالا آزمایشگاه مدرسه رو ندیدیم اصن و سابتمون هم که سالای قبل بوده رو جمع کردن و اصلا بحث رده ب و هم نداریم و المپیادی های بدبخت مجبورن خودشون خصوصی بگیرن و بخونن و موظفند مثل بقیه دانش اموزا بیان مدرسه و سرکلاسا حضور داشته باشن شورای اولیا مربیان هم رییس مدیر سمپاد پسرونه اس که اصلا هیچ پیگیری نداره نسبت به این مدرسه و وقتی خانواده ها به این موضوع که معلمای مدارس دولتی رو میارن تو سمپاد که سال اول تدریسشون هست و گند میزنن به درس بچه ها به مدیر میگن مدبر میگه به چه خقی تو کار من تجسس میکنید (مدیر برای اینکه پول نده به معلمای باسابقه خود سمپاد اونارو بیرون میکنه. و معلم تازه کار میاره) البته خود مدیرم سازمان سمپاد تایید نکرده و با پارتی شهرستان امده
خلاصه ما خیلی بدبختیم

سلام راستش درباره نظرسنجی
مطمئن نیستم جمله ی "سطح امکانات ربطی به سطح هوش و توانایی نداره" درست باشه
چون اصلا فلسفه تشکیل مدارس سمپاد براساس همینه که دانش آموزهایی که یه سری تفاوت های طبیعی (یعنی مادرزادی) دارند رو از بقیه دانش آموزها جدا کنند (که به شخصه باهاش موافقم)
ولی بحث اینکه بین خود مدارس سمپاد تبعیض امکانات هست ایراد داره. ولی یه مقدار زیادیش به نظرم برمی گرده به نبود زیرساخت مناسب توی سطح کشور، به صورت کلان.
من فرزانگان یک درس می خونم. پارسال یه دانش آموزی از ایلام به دلیل شرایط پدرش اومده بودن تهران و یک ترم مهمان مدرسه ما بود. تعریف می کرد که توی ایلام فقط یک فرزانگان دارند. سر کلاس انسانی هم کلا ده نفر هستند و حتی تخته هوشمند و... هم ندارند.

سلام راستش درباره نظرسنجی
مطمئن نیستم جمله ی "سطح امکانات ربطی به سطح هوش و توانایی نداره" درست باشه
چون اصلا فلسفه تشکیل مدارس سمپاد براساس همینه که دانش آموزهایی که یه سری تفاوت های طبیعی (یعنی مادرزادی) دارند رو از بقیه دانش آموزها جدا کنند (که به شخصه باهاش موافقم)
ولی بحث اینکه بین خود مدارس سمپاد تبعیض امکانات هست ایراد داره. ولی یه مقدار زیادیش به نظرم برمی گرده به نبود زیرساخت مناسب توی سطح کشور، به صورت کلان.
من فرزانگان یک درس می خونم. پارسال یه دانش آموزی از ایلام به دلیل شرایط پدرش اومده بودن تهران و یک ترم مهمان مدرسه ما بود. تعریف می کرد که توی ایلام فقط یک فرزانگان دارند. سر کلاس انسانی هم کلا ده نفر هستند و حتی تخته هوشمند و... هم ندارند.
بماند که به نظرم اصولاً سمپادی بودن و تیزهوشان بودن نباید با سطح امکانات مدرسه تعریف بشه
بلکه باید با گستردگی فعالیت ها و سطح علمی مدرسه تعریف بشه
مثلا اینکه خیلی از مدارس دولتی و نمونه دولتی توی ایران مجهز به غذاخوری و کتابخونه و... سالم و کاربردی نیستند اشکال آموزش پرورشه. نه اینکه یه برتری خاص دانش آموزهای سمپاد.

منم منظورم همین تفاوت امکانات بین مدارس سمپاد بود

بماند که به نظرم اصولاً سمپادی بودن و تیزهوشان بودن نباید با سطح امکانات مدرسه تعریف بشه
بلکه باید با گستردگی فعالیت ها و سطح علمی مدرسه تعریف بشه
مثلا اینکه خیلی از مدارس دولتی و نمونه دولتی توی ایران مجهز به غذاخوری و کتابخونه و... سالم و کاربردی نیستند اشکال آموزش پرورشه. نه اینکه یه برتری خاص دانش آموزهای سمپاد.
خب این نبود امکانات باعث میشه دانش آموزهای اون مدرسه سمپاد کم برخوردار رشد کمتری نسبت به دانش آموزان فرز ۱ یا حلی ۱ داشته باشن
من پادسال فرز ۱ بودم و مدرسه مون از لحاظ رتبه توی مسابقات و ... خیلی خوب بود چون امکاناتی مثل کتابخونه و اتاق مجزا داشتیم و مدرسه هم برای دانش آموزای علاقه مند کلاس میذاشت یا دبیرای خیلی خوبی داشتیم که توی مسابقات کمک میکردن
ولی امسال توی فرز ۳ تنها کسی که توی مسابقات یه کمکی به بچه ها میکنه معاون پرورشیه که اونم فقط در حد یه ثبت نام کردن کمک میکنه
همین باعث میشه سطح علمی و ... مدارس سمپاد باهم فرق کنه

مشکلش اینه مدرسه دولتی رو به امون خدا ول میکنن میره

بعدشم حالا توی شهرای شما باب نیست تو تهران برای قبولی سمپاد باس بری کلاس هوش و استعداد و فلان و بیسار

تهران اینطوریه بیشترش واقعیت
سینا حقیقتا این‌جا هم همینه، حداقل من ندیدم کسی برای قبولی در سمپاد مخصوصاً ورودی هفتم کلاس نرفته باشه.

سینا حقیقتا این‌جا هم همینه، حداقل من ندیدم کسی برای قبولی در سمپاد مخصوصاً ورودی هفتم کلاس نرفته باشه.
این چجور جدا کردن باهوش از عادیه که باس براش کلاس بری؟

اگر بحث دارایی و فقیر و ثروتمند بودن خانواده هاست پس اکثر فقیرا سمپاد هم نمیتونن بیان؛ باز هم عدالتی در کار نیست

• لایک
امتیازات: kim.n
به‌نظرم همه‌ی مدارس باید پایین‌ترین امکانات رو در اختیار دانش‌آموزان بذارن چون فضای مدرسه خیلی روی کشش و افزایش علاقه‌ی بچه‌ها به درس تاثیرگذاره.
همین‌طوری که همه‌ی مدارس حتماً باید نمازخونه داشته باشن، بهتره که واجب کنن برای تمامی مدارس که آزمایشگاه داشته باشن!
اصلا خود آموزش و پرورش هیچ توجهی به اهمیت وجود کار عملی و دیداری در مدارس نداره؛ همه‌ی درس‌ها وقتی کاربردشون در عمل دیده بشه اهمیت بیشتری پیدا می‌کنن و قابل فهم‌تر می‌شن.
حالا در خصوص مدارس سمپاد چیزی که باهاش موافقم این جمله‌ست که می‌گه هر چقدر پول بدی همون‌قدر آش می‌خوری منتهی نه به اندازه‌ی شهریه‌ای که مدارس غیردولتی می‌دن!
مثلا تو شهر خودم اکثر افرادی که برای آزمون سمپاد تلاش می‌کردن دیدگاه‌شون این بوده که ما نمی‌خوایم بریم دولتی چون امکانات خوبی نداره ولی نمی‌خوایم بریم غیردولتی که شهریه‌ی ۵۰، ۶۰ میلیونی بدیم. ( خودمم همین نظر رو داشتم🤣)
با حذف سمپاد هم موافق نیستم ولی به‌نظرم بهتر می‌شه که سمپاد برگرده به همون جو پژوهشی و علمی و المپیادی اواسط دوران تاسیس‌ش. ( حداقل تو مدرسه‌ی ما انقدر این مسئله جدی گرفته نمی‌شه)
تو کتابخونه‌ی مدرسه‌ی تو چندین قفسه فقط مقاله و پژوهش‌های علمی و مجله نویسی بچه‌ها هست که
مدت‌هاست دیگه بهشون توجه نمی‌شه، به‌نظرم علت‌‌ش هم بولد شدن خیلی خیلی زیاد کنکوره.

اگر بحث دارایی و فقیر و ثروتمند بودن خانواده هاست پس اکثر فقیرا سمپاد هم نمیتونن بیان؛ باز هم عدالتی در کار نیست
خود کنکور بنیانش بی عدالتیه دنبال عدل تو سمپاد میگردی؟

دقیقا مشکل همینه، قبول شدن تو سمپاد هم به‌تنهایی تبدیل شده به یک عامل برای کسب درآمد.

Back
بالا