- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی ۱
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی دریا
دوره اول چراشما خودتون یه زمانی حلی ۵ نبودین؟
دوره دوم حلی ۱ بودم از اول
دوره اول چراشما خودتون یه زمانی حلی ۵ نبودین؟
کی این شایعه رو ساختهسینا هی میخواد حواسمونو از پریویلجد بودن حلی پرت کنه. سینا تلاش نکن ما یادمون نمیره باشگاه بدنسازی دارید.
مشاهده پیوست 2822
این یکیم شهید مهدوی هست اسمش خواستید سرچ کنید شهریش اصلا ریالی نیست؛ ۲۰۰۰ دلار بود خاطرمه
حتی سمپاد شهر تهران نزدیک به غیر انتفاعیاش نیست؛ الان دارم نگاه میکنم مال ما دیگه دره هست
نگاه اینا اتاق سلامت روان دارن؛ مال ما لیترالی ساختمون تیمارستان بود مدرسه

کسی اینجا اعتراضی به مدرسه البرز نداره جالبه
۳ تا زمین فوتبال دارن شهریشون هم ۲۰ تومنه
اینکه بچه ها معترضن و ناراحت میشن و حالا با اینکه چقدر شما امکانات دارید بروزش میدن واقعا این نیست که حلی و فرز ۱ فول آپشن ترین مدارس ایران باشن، تو همین تهران مدارس غیر انتفاعی هستن که اصلا حلی باهاشون قابل قیاس نیست [از لحاظ امکانات واقعی نه علمی] حتی مدارس دولتی بهتر هم ممکنه باشه… داستان یه چیز دیگس همونطور که قبل تر تو همین تاپیک گفتم متاسفانه سمپاد برای اینکه از سر خودش باز کنه کمیت رو جایگزین کیفیت کرده بعضی از شهر ها هستن که حتی دوتا خیابون درست و درمون ندارن بعد سمپاد یه مدرسه با مینیمم امکانات افتتاح کرده و خب بچه های اون مدارس به واسطه این پلتفرم با بچه های مدارس دیگه سمپاد ارتباط میگیرن و کاملا حق دارن ناراحت باشن…البرز انقدر بزرگ و مجهزه که بخشی از امیرکبیر قبلا برای البرز بوده گفتن بیا داداچ شما جاتون کمه اینا برا شما
سالن ورزشی؛ زمین چمن چند تا ؛ زمین بسکتبال؛ مسجد ؛ کلاس به تعداد زیاد(۱۱ تا کلاس ریاضی داشتن فقط)
نه اینو تضمین میدم که بدترین حلی از بهترین دولتی بهترهحتی مدارس دولتی
الان باشگاهه کامل تر شده حاجی@Hriend
تو که خالی نبستی ایشالله براشون
مشتی کل مدرسه یدونه توپ فوتبال داشت اونم اگر پرت نمیشد رو سقف توالت
نصف مدرسه بخاطر این موضوع تارزان شدن از دیوار مدرسه میرفتن بالا
مشاهده پیوست 2824
اقا رفتم قبولی هاشون رو دیدم
به نظرم همون متود تهدید و محروم بودن بهتر جواب میده
البته بگم ۹۰ درصد فارغ های اینجا پذیرش میگیرن میرن ولی خب
راستی راجع به نوپ فوتبال@Hriend
تو که خالی نبستی ایشالله براشون
مشتی کل مدرسه یدونه توپ فوتبال داشت اونم اگر پرت نمیشد رو سقف توالت
نصف مدرسه بخاطر این موضوع تارزان شدن از دیوار مدرسه میرفتن بالا
مشاهده پیوست 2824
اقا رفتم قبولی هاشون رو دیدم
به نظرم همون متود تهدید و محروم بودن بهتر جواب میده
البته بگم ۹۰ درصد فارغ های اینجا پذیرش میگیرن میرن ولی خب
شاید خونه امفرقش خاطرات و احساس تعلقیه که به اونجا دارن، یه ساختمون فقط یه ساختمون نیست! یعنی شما مکانی رو نداری که واقعا دوستش داشته باشی و نخوای از دستش بدی؟
وقتشه هشتگ بزنن پر توپ ترین مدرسه اسیاراستی راجع به نوپ فوتبال
محمودی هر چند ماه میره چند تا توپ میخره میاد
مدرسه الان حداقل ۳ ۴ تا توپ داره😂😂

بماند که به نظرم اصولاً سمپادی بودن و تیزهوشان بودن نباید با سطح امکانات مدرسه تعریف بشهسلام راستش درباره نظرسنجی
مطمئن نیستم جمله ی "سطح امکانات ربطی به سطح هوش و توانایی نداره" درست باشه
چون اصلا فلسفه تشکیل مدارس سمپاد براساس همینه که دانش آموزهایی که یه سری تفاوت های طبیعی (یعنی مادرزادی) دارند رو از بقیه دانش آموزها جدا کنند (که به شخصه باهاش موافقم)
ولی بحث اینکه بین خود مدارس سمپاد تبعیض امکانات هست ایراد داره. ولی یه مقدار زیادیش به نظرم برمی گرده به نبود زیرساخت مناسب توی سطح کشور، به صورت کلان.
من فرزانگان یک درس می خونم. پارسال یه دانش آموزی از ایلام به دلیل شرایط پدرش اومده بودن تهران و یک ترم مهمان مدرسه ما بود. تعریف می کرد که توی ایلام فقط یک فرزانگان دارند. سر کلاس انسانی هم کلا ده نفر هستند و حتی تخته هوشمند و... هم ندارند.

منم منظورم همین تفاوت امکانات بین مدارس سمپاد بودچون اصلا فلسفه تشکیل مدارس سمپاد براساس همینه که دانش آموزهایی که یه سری تفاوت های طبیعی (یعنی مادرزادی) دارند رو از بقیه دانش آموزها جدا کنند (که به شخصه باهاش موافقم)

خب این نبود امکانات باعث میشه دانش آموزهای اون مدرسه سمپاد کم برخوردار رشد کمتری نسبت به دانش آموزان فرز ۱ یا حلی ۱ داشته باشنبماند که به نظرم اصولاً سمپادی بودن و تیزهوشان بودن نباید با سطح امکانات مدرسه تعریف بشه
بلکه باید با گستردگی فعالیت ها و سطح علمی مدرسه تعریف بشه
مثلا اینکه خیلی از مدارس دولتی و نمونه دولتی توی ایران مجهز به غذاخوری و کتابخونه و... سالم و کاربردی نیستند اشکال آموزش پرورشه. نه اینکه یه برتری خاص دانش آموزهای سمپاد.

سینا حقیقتا اینجا هم همینه، حداقل من ندیدم کسی برای قبولی در سمپاد مخصوصاً ورودی هفتم کلاس نرفته باشه.مشکلش اینه مدرسه دولتی رو به امون خدا ول میکنن میره
بعدشم حالا توی شهرای شما باب نیست تو تهران برای قبولی سمپاد باس بری کلاس هوش و استعداد و فلان و بیسار
تهران اینطوریه بیشترش واقعیت
این چجور جدا کردن باهوش از عادیه که باس براش کلاس بری؟سینا حقیقتا اینجا هم همینه، حداقل من ندیدم کسی برای قبولی در سمپاد مخصوصاً ورودی هفتم کلاس نرفته باشه.

خود کنکور بنیانش بی عدالتیه دنبال عدل تو سمپاد میگردی؟این چجور جدا کردن باهوش از عادیه که باس براش کلاس بری؟
اگر بحث دارایی و فقیر و ثروتمند بودن خانواده هاست پس اکثر فقیرا سمپاد هم نمیتونن بیان؛ باز هم عدالتی در کار نیست

دقیقا مشکل همینه، قبول شدن تو سمپاد هم بهتنهایی تبدیل شده به یک عامل برای کسب درآمد.این چجور جدا کردن باهوش از عادیه که باس براش کلاس بری؟
اگر بحث دارایی و فقیر و ثروتمند بودن خانواده هاست پس اکثر فقیرا سمپاد هم نمیتونن بیان؛ باز هم عدالتی در کار نیست