• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شکاف طبقاتی بین حلی ۱ و فرزانگان ۱ و دیگر مدارس سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ریحونک2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظرتون درباره اختلاف امکانات بین مدارس سمپاد چیه؟

• رای‌دهندگان
    75
نه واقعا
الان یک ساختمون قدیمی با ساختمون جدید فرقش چیه

چیکارا نمیشد تو جدیده کرد که تو قبلیه میکنن
نه خب ببین مثلا کلا فرزانگان یک مدرسه ای هست که صرفا نمیان توش درس بخونن
و دوران دبیرستان براشون علاوه بر درس خوندن، شامل کلی خاطره و کارای تیمی(مثل نمیدونم نمایشگاه هنر دارن چی بود) و کلا یه هویت جمعی طوری داره. و دانش آموزاش وقتی میان داخلش این هویت جمعیه رو میگیرن و باهاش حداقل دو سه سال زندگی میکنن. خلاصه براشون فراتر از یه مدرسه س(یاد شعار بارسا افتادم:)) ) و خب همین باعث میشه نگران مدرسه و اون محیط باشن.

البته حرفام ایده آل بودا،‌همینجا هم داریم دانش آموز اونجا که اصلا خاطرات خوبی ندارن از مدرسه لابد. ولی کلا گفتم.
به هرحال این هویت جمعیه چیزیه که تو هر مدرسه ای هم نیست.

مام البته درس نمیخوندیم😂

الان مثلا فکر کنم خراب شدن کلاسا برای بچه ها به اندازه خراب شدن زمین فوتبال و گل کوچیک مهم نباشه

نه خب ببین مثلا کلا فرزانگان یک مدرسه ای هست که صرفا نمیان توش درس بخونن
و دوران دبیرستان براشون علاوه بر درس خوندن، شامل کلی خاطره و کارای تیمی(مثل نمیدونم نمایشگاه هنر دارن چی بود) و کلا یه هویت جمعی طوری داره. و دانش آموزاش وقتی میان داخلش این هویت جمعیه رو میگیرن و باهاش حداقل دو سه سال زندگی میکنن. خلاصه براشون فراتر از یه مدرسه س(یاد شعار بارسا افتادم:)) ) و خب همین باعث میشه نگران مدرسه و اون محیط باشن.

البته حرفام ایده آل بودا،‌همینجا هم داریم دانش آموز اونجا که اصلا خاطرات خوبی ندارن از مدرسه لابد. ولی کلا گفتم.
به هرحال این هویت جمعیه چیزیه که تو هر مدرسه ای هم نیست.
خب اگر همه اون امکانات رو تو ساختمون جدید در نظر بگیرن ایرادی نباید داشته باشه (بجز اون حس تعلق به دیوارا و نیمکت ها)

خب اگر همه اون امکانات رو تو ساختمون جدید در نظر بگیرن ایرادی نباید داشته باشه (بجز اون حس تعلق به دیوارا و نیمکت ها)
اره خب، یه سری هم تو اون تاپیک میگفتن همینو تا حدی.
ولی به هرحال کلا گفتم، این "فرزانگان1" چیزیه که دانش آموزاش باهاش ارتباط خوبی داشتن و انگار جزوی از هویت شونه و دوست دارن در بهترین حالت و خاطره انگیز ترین حالت نگهش دارن. واین مسئله شاید برای کسی که دوران دبریستانش مدرسه ش براش خیلی همچین وایبی نداشته ،‌خیلی قابل حس نباشه. ولی غرور هم نیست بنظرم دیگه، یا منطورم اینه اشکالی نداره.

آخرین ویرایش:
راستش این حرف‌های درباره بودجه اصلا تو کت من نمی‌ره. فلسفه مدارس تیزهوشان و نمونه اینه که به بچه‌های مستعد شرایط بهتری اعطا بشه، سوا از اینکه وسعشون می‌رسه یا نه. اتفاقا بحث عدالته‌. اگه نبود خب این همه دنگ و فنگ برای چیه؟ خب مردم برن همون مدارس غیرانتفاعی دیگه‌، مثل مدارس انرژی اتمی.
خیلی از بچه‌های سمپاد، اون برچسب تیزهوشی و فشارش رو متقبل می‌شن بدون این که امکاناتی دریافت کنند. مدرسه ما فرقی با سایر مدارس نداشت. فقط ظاهر خوبی داشت چون ساختمونش وقفی بود. شهریه هم خوب می‌گرفتند، ولی هیچ مدرس خیلی خوبی نداشتیم، نهایتا معمولی بودند. کنکوری کلا با ما کار نمی‌شد و کلاس‌های جانبی خاصی نداشتیم. آزمایشگاهمون همیشه کم‌و‌کاستی داشت. تبعیض هم بسیار زیاد بود. با اون وجود مدام سرزنش و مقایسه می‌شدیم. خب؟ منطقی نیست.

اگه قراره بچه برچسب یدک بکشه، باید حداقل امکانات کسی که باهاش مقایسه می‌شه رو داشته باشه. اگه هم نه، پس فلسفه و شعار "سمپاد" و "تیزهوشان" باید تغییر کنه و شبیه مدارس انرژی اتمی باهاش رفتار شه؛ مدارس لوکس غیرانتفاعی برای بچه‌ پولدارها.
در ضمن به نظرم درست نیست که مدارس سمپاد شبیه دانشگاه‌های دولتی دونسته بشه. چون دانشگاه‌ها خوابگاه دارند و اتفاقا قضیه عدالت در کنکور (حتی با وجود مافیا و سهمیه‌ها) بیشتر رعایت شده.

آخرین ویرایش:
نه واقعا
الان یک ساختمون قدیمی با ساختمون جدید فرقش چیه

چیکارا نمیشد تو جدیده کرد که تو قبلیه میکنن
فرقش خاطرات و احساس تعلقیه که به اونجا دارن، یه ساختمون فقط یه ساختمون نیست! یعنی شما مکانی رو نداری که واقعا دوستش داشته باشی و نخوای از دستش بدی؟

کسی اینجا اعتراضی به مدرسه البرز نداره جالبه

۳ تا زمین فوتبال دارن شهریشون هم ۲۰ تومنه

البرز انقدر بزرگ و مجهزه که بخشی از امیرکبیر قبلا برای البرز بوده گفتن بیا داداچ شما جاتون کمه اینا برا شما

سالن ورزشی؛ زمین چمن چند تا ؛ زمین بسکتبال؛ مسجد ؛ کلاس به تعداد زیاد(۱۱ تا کلاس ریاضی داشتن فقط)

1778668217699.png

رده ب هی هشتگ میزنه با اختلاف بیشترین قبولی مرحله ۱ کف و خون قاطی میکنید بفرما

اینا ۵۰۰ نفر همینطوری رندوم قبولی دارن

شهریه رو نمی‌دونستم، می‌گفتم گرونه نوش جونشون، اگه این‌طوریه اعتراض دارم😀

بزارین یه چیز بگم
خیلیاتون اشاره کردین کسی که توی فرز ۱ و حلی ۱ هست لزوما از اونی که تو اصفهانه باهوش تر نیست ، راستش من بیشتر منظورم اختلاف امکانات بین سمپاد های یک شهر بود
نمیتونیم مدارس سمپاد دوتا شهر مختلف رو باهم مقایسه کنیم ، تهران کلا امکاناتش بیشتر از بقیه شهر هاست و خب به تبع امکانات مدارسش هم بیشتره دیگه
ولی همون حلی ۱ تهران با حلی ۴ اش کلی فرق دارن مثلا

1778668671078.png

این یکیم شهید مهدوی هست اسمش خواستید سرچ کنید شهریش اصلا ریالی نیست؛ ۲۰۰۰ دلار بود خاطرمه

حتی سمپاد شهر تهران نزدیک به غیر انتفاعیاش نیست؛ الان دارم نگاه میکنم مال ما دیگه دره هست

نگاه اینا اتاق سلامت روان دارن؛ مال ما لیترالی ساختمون تیمارستان بود مدرسه

ولی همون حلی ۱ تهران با حلی ۴ اش کلی فرق دارن مثلا
منم همینو گفتم از اول مقایسه کردن بین شهری اشتباهه

بچه های حلی داخل تهران یادم نمیاد

تگشون کنید بیان بگن چیا داشتن(حلی ۵ که بمب خورد)

منم همینو گفتم از اول مقایسه کردن بین شهری اشتباهه

بچه های حلی داخل تهران یادم نمیاد

تگشون کنید بیان بگن چیا داشتن(حلی ۵ که بمب خورد)
شما خودتون یه زمانی حلی ۵ نبودین؟

سینا هی میخواد حواسمونو از پریویلجد بودن حلی پرت کنه. سینا تلاش نکن ما یادمون نمیره باشگاه بدنسازی دارید.

Back
بالا