- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بَلْدَةً مَیْتاً
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- رشته دانشگاه
- معماری
مشتی بیست صفحه اونجا روضه خوندیمنه واقعا
الان یک ساختمون قدیمی با ساختمون جدید فرقش چیه
چیکارا نمیشد تو جدیده کرد که تو قبلیه میکنن
مشتی بیست صفحه اونجا روضه خوندیمنه واقعا
خب همون (عقیده) نرمالایز شده (ایگو) هستیسری مفاهیم لزوما برای ما قابل درک نیست، لوس و مسخره نیستن
عقیدست دیگه به هر حال

نه خب ببین مثلا کلا فرزانگان یک مدرسه ای هست که صرفا نمیان توش درس بخونننه واقعا
) و خب همین باعث میشه نگران مدرسه و اون محیط باشن.میشه خلاصشو بگی ؟🥹😭مشتی بیست صفحه اونجا روضه خوندیم
خب اگر همه اون امکانات رو تو ساختمون جدید در نظر بگیرن ایرادی نباید داشته باشه (بجز اون حس تعلق به دیوارا و نیمکت ها)نه خب ببین مثلا کلا فرزانگان یک مدرسه ای هست که صرفا نمیان توش درس بخونن
و دوران دبیرستان براشون علاوه بر درس خوندن، شامل کلی خاطره و کارای تیمی(مثل نمیدونم نمایشگاه هنر دارن چی بود) و کلا یه هویت جمعی طوری داره. و دانش آموزاش وقتی میان داخلش این هویت جمعیه رو میگیرن و باهاش حداقل دو سه سال زندگی میکنن. خلاصه براشون فراتر از یه مدرسه س(یاد شعار بارسا افتادم) و خب همین باعث میشه نگران مدرسه و اون محیط باشن.
البته حرفام ایده آل بودا،همینجا هم داریم دانش آموز اونجا که اصلا خاطرات خوبی ندارن از مدرسه لابد. ولی کلا گفتم.
به هرحال این هویت جمعیه چیزیه که تو هر مدرسه ای هم نیست.

اره خب، یه سری هم تو اون تاپیک میگفتن همینو تا حدی.خب اگر همه اون امکانات رو تو ساختمون جدید در نظر بگیرن ایرادی نباید داشته باشه (بجز اون حس تعلق به دیوارا و نیمکت ها)

مگه اینکه بخوان مثل اسراییل ساختمونای دیگه رو هم بگیرنیا منطورم اینه اشکالی نداره.

فرقش خاطرات و احساس تعلقیه که به اونجا دارن، یه ساختمون فقط یه ساختمون نیست! یعنی شما مکانی رو نداری که واقعا دوستش داشته باشی و نخوای از دستش بدی؟نه واقعا

داریم میریم بگیری- یعنی چیزه، میخوایم اونی که ازمون گرفتنو پس بگیریممگه اینکه بخوان مثل اسراییل ساختمونای دیگه رو هم بگیرن![]()

شهریه رو نمیدونستم، میگفتم گرونه نوش جونشون، اگه اینطوریه اعتراض دارم😀کسی اینجا اعتراضی به مدرسه البرز نداره جالبه
۳ تا زمین فوتبال دارن شهریشون هم ۲۰ تومنه

کسی اینجا اعتراضی به مدرسه البرز نداره جالبه
۳ تا زمین فوتبال دارن شهریشون هم ۲۰ تومنه

منم همینو گفتم از اول مقایسه کردن بین شهری اشتباههولی همون حلی ۱ تهران با حلی ۴ اش کلی فرق دارن مثلا

شما خودتون یه زمانی حلی ۵ نبودین؟منم همینو گفتم از اول مقایسه کردن بین شهری اشتباهه
بچه های حلی داخل تهران یادم نمیاد
تگشون کنید بیان بگن چیا داشتن(حلی ۵ که بمب خورد)