• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شکاف طبقاتی بین حلی ۱ و فرزانگان ۱ و دیگر مدارس سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ریحونک2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظرتون درباره اختلاف امکانات بین مدارس سمپاد چیه؟

• رای‌دهندگان
    76
از ما کوییز عربی خواستن بگیرن گفتیم امتحان داریم نگیر گفت به من ربطی نداره
ما هم گفتیم به جهنم ورقه های کوییزو گذاشت جلومون ننوشتیم :-"
همه سفید دادیم
مام از این کله خر بازیا میکردیم

واقعا بچه های حلی خیلی مشتی تر از دانشگاه بودن

خودشیرین ها در جا حذف میشدن

جو مدرسه هم مهمه واقعا بچه ها

مدیر حس کنه یه دست هستید خیلی غلطی نمیتونه بکنه

از ما کوییز عربی خواستن بگیرن گفتیم امتحان داریم نگیر گفت به من ربطی نداره
ما هم گفتیم به جهنم ورقه های کوییزو گذاشت جلومون ننوشتیم :-"
همه سفید دادیم
"وا شما سمپادین چه معنی میده هر زنگ نتونید امتحان بدید؟"😱

"وا شما سمپادین چه معنی میده هر زنگ نتونید امتحان بدید؟"😱
برو بابا

ما حتی دیروز عرض کردم؛ تاریخ هم امتحان ندادیم؛ کپی پیست کردیم رفت

وایسا کلیدشو دارم هنوز

1000071740.jpg

امتحان انلاین کلید مینوشتم، میفرستادم کانال مدرسه

واقعا چه کارایی میکردم یکی نبود میگفت احمق بهت صفر میدن

برو بابا

ما حتی دیروز عرض کردم؛ تاریخ هم امتحان ندادیم؛ کپی پیست کردیم رفت

وایسا کلیدشو دارم هنوز
ما و ۹۹ درصد شبه نهاییا (سوال های مربوط به درس‌های آخر) چون معلم ها هیچکس درسش رو تموم نکرد ولی مدرسه از هرکی که نداد داشت ۳ نمره مستمر کم میکرد

مشاهده پیوست 2817

امتحان انلاین کلید مینوشتم، میفرستادم کانال مدرسه

واقعا چه کارایی میکردم یکی نبود میگفت احمق بهت صفر میدن
باز تو اسم نزدی
ما یه کانال داریم توش جواب تمرین ها و امتحانات رو میزاریم همه هم تقریبا با اسم و فامیله😂

من از الان خودم و جایی که قرار بود باشم می‌تونم بگم
من تا شهریور بعد کلاس پنجمم قائم‌شهر بودم، بحثم 'من' و 'هوش من' یا هر چیز این‌طوری نیست، صرفا دارم تصدیق می‌کنم که هیچ دلیلی نداره بگیم بچه فرزانگان یک تهران از اونی که تو فرزانگان شهرستان باهوش‌تره. خود من که از راهنمایی فرزانگان یک بودم می‌تونستم با توجه به شرایط جغرافیایی الان فرزانگان قائم‌شهر بخونم. من که با آب و هوا و شهر و ساختمون عوض نمی‌شم که. یکی این مسئله.

مسئله بعدی هم شهریه‌ست که یه عالمه نوشتم دیدم دیگه حال تکمیل کردنشو ندارم. بعدا می‌آم می‌نویسمش:))

باز تو اسم نزدی
ما یه کانال داریم توش جواب تمرین ها و امتحانات رو میزاریم همه هم تقریبا با اسم و فامیله😂
داستان داره

من سر دینی ترم اول یازدهم اسم زدم

زدم تهیه و تنظیم سینا ثابتی فرد

یک احمقی اون فایل منو پرینت کرده بود برده بود سر جلسه داشت از روش مینوشت

به منم صفر دادن

به جرم تهیه و تنظیم بستر تقلب

ولی باز اینجام شانس اوردم حمایت مردمی و استادم رو داشتم مدرسه نتونست بهم صفر بده

وگرنه خب صفر ثبت شده بود اول

مسئله بعدی هم شهریه‌ست که یه عالمه نوشتم دیدم دیگه حال تکمیل کردنشو ندارم. بعدا می‌آم می‌نویسمش:))
فقط خلاصه‌ش بخوام رقما رو بگم من ورودی ۱۴۰۰ ام و اون سال ما فرزانگان یک ۱۵ میلیون شهریه دادیم(که ۵ میلیونش شهریه پایه سمپاد و ۱۰ میلیون کمک به مدرسه بود و اختیاری حساب می‌شد) و امسال که می‌شه ۱۴۰۴ فرزانگان قائم‌شهر ۱۵ میلیون شهریه گرفت واسه راهنمایی. همون سال ما هم فرزانگان چهار شهریه هفتمش ۹ میلیون بود.

• دابل‌لایک
امتیازات: Sina
واقعیتش مدارس سمپاد مجموعه مدارس نیستن

یکسری مدرسه مستقل از هم هستن زیر نظر یک سازمان

مثل دانشگاه ها

الان مثلا کسی نمیاد بگه شریفی ها چرا این همه تجهیزات دارن بعد دانشگاه اصفهان چرا نداره

درسته همشون زیر نظر وزارت علوم هستن؛ ولی فقط ورودیشون زیر نظر سمپاده

حالا با این حرف که باید همه مدارس کشور به یک سطح اموزش برسن کاری ندارم؛ باید برسن اما لزوما این به معنی نیست که اگر حلی ۱ و فرز۱ چیزی دارن؛ حق بقیه خورده شده

اکثر بودجه مدرسه رو شهریه های مدرسه تامین میکنه

به نظرم اگر میخواید صحبت کنید اول اول پیامتون شهریه ای که میدید هم بنویسید؛ اون مقایسه بهتری میده
جسارتا این صحبت تون یکم جای بحث داره
شما واسه دانشگاه میتونید تلاش کنید و شریف رو انتخاب کنید فارغ از اینکه قبول میشید یا نه در یک سری زمینه های کم هست که خانواده اجازه نمیده شما بری تو دانشگاه های خوب کشور درس بخونی که اون دسته هم اکثرا بعد از قبولی یه طوری راه میان
ولی هیچ بچه کلاس هفتمی/نهمی حق نداره وقتی خانواده اش مثلا شیراز مشهد یا حتی شهرای کوچیک تر هستند تهران رو انتخاب کنه که حالا حلی ۱ یا فرزانگان ۱ قبول شه یا نه

چقدر اختلاف زیادی(انتظارشو نداشتم راستش)
منم همین‌طور، پارسال که المپیاد بودم اختلاف شهریه‌ها ۸ میلیون بود!
جدای از این دارن هزینه ماهانه برای از این‌جا به بعد المپیاد می‌گیرن باز؟

ریاضیا پایه ۹۰ دادن، ۷ میلیون عید و ماهانه ۱۵ میلیون برای تداوم. بماند که استاد خوبا رو بیرون کردن و هزار ماجرای دیگه که دارن.

چه جسارتی مگه من کیم حالا راحت باش مث ملینا

اینو قبول دارم؛ ولی خب بازم توی شهرتون اگر سمپاد در حد غیرانتفاعی همون شهر عمل کنه به نظرم رسالت خودشو انجام داده

Back
بالا