• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چرا سمپادیا (اینجا چیکار میکنید)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع کولی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

شما به چه انگیزه‌ای اینجایید؟

• عدم دسترسی به اینترنت بین‌الملل (به علت شرایط کشور)

رای‌ها: 78 65.5%
  • عدم دسترسی به اینترنت بین‌الملل (نوجوون‌ها با خانواده‌های کنترلگر فرای وضیعت کلی اینترنت)

رای‌ها: 10 8.4%
  • دایره‌ی تنگ روابط اجتماعی و نیاز به دوستیابی

رای‌ها: 32 26.9%
  • نوستالژیا

رای‌ها: 44 37.0%
  • دسترسی به مباحث علمی

رای‌ها: 26 21.8%
  • پیدا کردن دوستان همفکر

رای‌ها: 46 38.7%
  • پیدا کردن پارتنر

رای‌ها: 7 5.9%
  • درد و دل کردن

رای‌ها: 27 22.7%
  • سایر

رای‌ها: 24 20.2%

• رای‌دهندگان
    119
اولین بحث اینه که اون زمان که اومدیم سمپادیا انتخاب ها محدود تر بود، بعد وقتی دستت بیشتر باز بشه شانس گزینش اینجا میره پایین تر

الان وصل هه، بله هه، روبیکا هه، تلگرام هه، اینستاگرام هه، توییتر هه و اینا

بابا یه زمان توییتر انقدر خاص بود ۲ میلیون کاربر ایرانی داشت😄

بعد از طرفیم وقتی یجا بمونی، حوصله نقل مکان نداری

این شاید توجیه بکنه دلیلش رو که چرا جوونا کمتر میان پیرا کمتر میرن
راستش الان مثلا هم سن و سالای من بیشتر تو یه سری سایت های دیگه عضون که رنج سنیشون معمولا از ۱۱ تا ۱۸ هست (خودمم عضوم:-")

کاش بگید منظور از محتوای علمی/مفید کدوم تاپیکاست

مثلا من اینجا بودم تو انجمن فیزیک هیلی میلولیدم و از خیلیا تو این مسیری که الان هستم کمک گرفتم ولی خب تاپیکای علنی سایت همه راکد و قدیمی ان و سالی به دوازده ماه مدیر عوض شه یا یکی بیاد که فریک یه انجمن علمی خاص رو داره میان بالا
صادقانه بگم بیشتر بحث سوال پرسیدن از ادمایی که توی یه حوزه ای کارشون درسته مطرحه
و اینکه خیلی مستقیم میشه از اینا یاد گرفت
نه اینکه مستقیما منظورم تاپیکی باشه که به علم من اضافه کنه یا هر چیزی

اولین بحث اینه که اون زمان که اومدیم سمپادیا انتخاب ها محدود تر بود، بعد وقتی دستت بیشتر باز بشه شانس گزینش اینجا میره پایین تر

الان وصل هه، بله هه، روبیکا هه، تلگرام هه، اینستاگرام هه، توییتر هه و اینا

بابا یه زمان توییتر انقدر خاص بود ۲ میلیون کاربر ایرانی داشت😄

بعد از طرفیم وقتی یجا بمونی، حوصله نقل مکان نداری

این شاید توجیه بکنه دلیلش رو که چرا جوونا کمتر میان پیرا کمتر میرن
این قانع ام نمیکنه چون پیشرفت دسترسی همیشه بوده
حتی اون لختی نقل مکان نکردن هم همیشه بوده

راستش الان مثلا هم سن و سالای من بیشتر تو یه سری سایت های دیگه عضون که رنج سنیشون معمولا از ۱۱ تا ۱۸ هست (خودمم عضوم:-")
والا من تجربه شخصیم اینه

ما اینجا دور هم حول یه موضوعی جمع شدیم که بیرون اینجا میشه پز و ریا و شواف!

حالا البته مرتبط با اینجا نیست، موضوع این تاپیک نمیشه. ولی چرا نه؟ یعنی خب هرکس دلیل خاص خودش رو داره قطعا. اما من این مدت این رو خیلی شنیدم که فلانی تو چرا هنوز تو سایتی.
فقط هم در باب اختلاف سنی نمیگم. کلی تره بحثم
چرا انقدر اینجا عجیب یا نامحبوبه که حتی یک گزینه ی وقت گذرونی یا سوشالایز هم به حساب نمیاد؟

سلطان قصد جسارت ندارم ولی ۳ روز موندن حساب نمیشه فکر کنم حالا بذار یکم بگذره پسر بعد
چه ربطی داره ، حسی که یچیزی میده رو تو یه روز میتونی درک کنی ، به روز هم بگیم یک هفته میشه چون چندروزی منتظر تایید بودم

والا من تجربه شخصیم اینه

ما اینجا دور هم حول یه موضوعی جمع شدیم که بیرون اینجا میشه پز و ریا و شواف!
من خودم از وقتی تیزهوشان قبول شدم و با ذوق اومدم اینجا عضو شدم دیگه زیاد سمت سایتای دیگه نرفتم...نمیدونم ولی اینجا حس بهتری نسبت به سایتای دیگه داره
مثلا ما اینجا شمارو داریم ولی بقیه سایتا ندارن:D

حالا البته مرتبط با اینجا نیست، موضوع این تاپیک نمیشه. ولی چرا نه؟ یعنی خب هرکس دلیل خاص خودش رو داره قطعا. اما من این مدت این رو خیلی شنیدم که فلانی تو چرا هنوز تو سایتی.
چرا انقدر اینجا عجیب یا نامحبوبه که حتی یک گزینه ی وقت گذرونی یا سوشالایز هم به حساب نمیاد؟
میدونی من فقط با فعالیت کسایی مشکل دارم که فعالیتشون کاذبه. حسنی به جمع اضافه نمیکنن هیچ که کم هم میکنن.

نمونه اش خودم که تنش درست میکنم بقول تو.

برای همین خیلی زیرسیبیلی ی تاپیک ریاضی اوردم بالا اونقدر اضافی بودنم نزنه تو ذوقم =))

من چندباری گفتم
حتی هربار از خودمم میپرسم لعنتی چرا هنوز اینجایی
یه حالت get a life طور داشته برا شخص من همیشه حتی اون ۲۰۱۹ اینا که اومدم برام عجیب بود یه سری آدم بزرگ وقاشونو اینجا میگذرونن

کاش بگید منظور از محتوای علمی/مفید کدوم تاپیکاست

مثلا من اینجا بودم تو انجمن فیزیک هیلی میلولیدم و از خیلیا تو این مسیری که الان هستم کمک گرفتم ولی خب تاپیکای علنی سایت همه راکد و قدیمی ان و سالی به دوازده ماه مدیر عوض شه یا یکی بیاد که فریک یه انجمن علمی خاص رو داره میان بالا
حالا تو حیطه خودم تاپیکای کنکوری و درسی ، بعضی تاپیکا هم هستن کلا جالبه بحثاشون

مال خودت اعتیاده فقط ممرضا؟
الان تو جنگ خب دلایلش بیشتر شده...
نبود پلتفرم های دیگ ارتباطی و بیکاری و این چیزا
ولی خب من در طول این ۱۵ سال تقریبا هرروز سایت اومدم و فکر کنم دیگ برام عادت شده بود گوشی رو ک باز کنم ناخوداگاه تلگرام و چک کنم بعدش کروم باز کنم و s رو توی ادرس بار بزنم تا سمپادیا برام بیاد و بزنم روش....

میدونی من فقط با فعالیت کسایی مشکل دارم که فعالیتشون کاذبه. حسنی به جمع اضافه نمیکنن هیچ که کم هم میکنن.

نمونه اش خودم که تنش درست میکنم بقول تو.

برای همین خیلی زیرسیبیلی ی تاپیک ریاضی اوردم بالا اونقدر اضافی بودنم نزنه تو ذوقم =))
سوال اینه که چرا اینجایید
بیشتر از اینکه چه کسایی نباید باشن

جان پدرتون اسپم ندید من هنوزم که هنوزه عادت ندارم اکسس نداشته باشم نتونم خودم پاک کنم کلی برا مدیرا هم زحمت میشه

من چندباری گفتم
حتی هربار از خودمم میپرسم لعنتی چرا هنوز اینجایی
یه حالت get a life طور داشته برا شخص من همیشه حتی اون ۲۰۱۹ اینا که اومدم برام عجیب بود یه سری آدم بزرگ وقاشونو اینجا میگذرونن
راستش این به نظرم سوال مستتر در سوال «چرا سمپادیا» ست. اینکه آیا کسی که تو سمپادیا میچرخه زندگی نداره. نه درباره ی دیگری، اتفاقا همونجور که گفتی درباره ی خود آدم.
ببین فرق اینجا با توییتر و اینستا به نظرت چیه؟ یعنی اسکرول کردن اونجا قطعا بیشتر حال میده، آدم ها و محتوا به شدت متنوع تر و اعتیادآورتره. اینو متوجهم. اما آیا در اینکه به طور کلی هر دو نوعی سرگرمی برای پر کردن اوقات فراغتن بحثی داریم؟
من اینجا رو با یوتیوب مقایسه میکنم حس میکنم کارم عبثه. اما نسبت به توییتر و اینستا چنین حسی ندارم.
مساله ی بعدی اینه که آدم دوست داره خودش رو بیان کنه. من نمونه ی خودم‌ رو میگم کارن، من سال ها گذری سایت میومدم. زد و جنگ شد و علی دوستم گفتم اگه نت نداری میتونی بری سمپادیا. یه تاپیک دارن توش اخبار رو میذارن. اومدم اخبار رو بخونم دیدم یه تاپیک هست چت مت. شروع کردم با بقیه حرف زدن و آشنا شدن. آدم خودش رو معرفی میکنه، داستان بقیه رو میشنوه و لیترالی گپ میزنه. یک دهم وقتایی که پیش دوستات تو خوابگاه یا کافه ای هم نمیچسبه موافقم. اما جنسش همونه. فرقی نداره.
این get a life به نظرم فقط یکم خشن بودن با خوده. وگرنه خب خوش میگذره، همین.

سوال اینه که چرا اینجایید
بیشتر از اینکه چه کسایی نباید باشن
خودم برای وقت گذرونی و اینکه آدمهای اینجا برام جالبترن. خیلی اینتراکتیوتر از اینستا و ایناست.

مثلا تاپیکایی مثل دو راهی و اون مدلی هاش باعث میشه با بچه ها بازی کنم و خوشم میاد خب.

تاپیکای دیگه هم جالبن. مثلا تاپیکایی که محمد یا اشکان بالا آوردن رو دوست دارم. حس خوبی بهم میده دیدن جو علمی و روانشناسانه ی سایت و چیزهای از این دست.

ولی خب جنگ تموم بشه و تکلیف روشن بشه میرم به احتمال خیلی خیلی زیاد.
برای همین دوست دارم ی حرکت مفیدی هم داشته باشم این وسط برا جوونترهایی که این سایت بهشون تعلق داره و بعد این جنگ و مدتی که من دارم از اینجا استفاده ی کاذب میکنم برای رفع نیازهای خودم یک چیز مفیدی بجا گذاشته باشم ولو خیلی کوچیک

آخرین ویرایش:
راستش این به نظرم سوال مستتر در سوال «چرا سمپادیا» ست. اینکه آیا کسی که تو سمپادیا میچرخه زندگی نداره. نه درباره ی دیگری، اتفاقا همونجور که گفتی درباره ی خود آدم.
ببین فرق اینجا با توییتر و اینستا به نظرت چیه؟ یعنی اسکرول کردن اونجا قطعا بیشتر حال میده، آدم ها و محتوا به شدت متنوع تر و اعتیادآورتره. اینو متوجهم. اما آیا در اینکه به طور کلی هر دو نوعی سرگرمی برای پر کردن اوقات فراغتن بحثی داریم؟
من اینجا رو با یوتیوب مقایسه میکنم حس میکنم کارم عبثه. اما نسبت به توییتر و اینستا چنین حسی ندارم.
مساله ی بعدی اینه که آدم دوست داره خودش رو بیان کنه. من نمونه ی خودم‌ رو میگم کارن، من سال ها گذری سایت میومدم. زد و جنگ شد و علی دوستم گفتم اگه نت نداری میتونی بری سمپادیا. یه تاپیک دارن توش اخبار رو میذارن. اومدم اخبار رو بخونم دیدم یه تاپیک هست چت مت. شروع کردم با بقیه حرف زدن و آشنا شدن. آدم خودش رو معرفی میکنه، داستان بقیه رو میشنوه و لیترالی گپ میزنه. یک دهم وقتایی که پیش دوستات تو خوابگاه یا کافه ای هم نمیچسبه موافقم. اما جنسش همونه. فرقی نداره.
این get a life به نظرم فقط یکم خشن بودن با خوده. وگرنه خب خوش میگذره، همین.
این خودابرازی یکی از غرایر مهم انسانیه کاملا برام قابل درکه
راستش آره اینجا اسکرول کردن بهتر از تلگرام و اینستاست اینم برام قابل درکه
اما اون حالت دهکده مانندش همیشه حسی رو میده که انگار اصولا همه باید ازش به یه شهری مهاحرت کنن در نهایت
یکی دیگه از دلایل مرسیدن این سوال برام ایجاد این صدا بود که خب اگر انقدر منطقی اینجایید چرا انقدر غیر منطقی رفتار میشه
در واثع منتظرم آدمایی که رفتار خارج از قوانین سایت دارن بیان صحبت کنن تا شابد متوجه بشیم که ناهمخوانی داره چیزی در بستر سایت با نیاز مخاطبش

آخرین ویرایش:
این خودابرازی یکی از غرایر مهم انسانیه کاملا برام قابل درکه
راستش آره اینجا اسکرول کردن بهتر از تلگرام و اینستاست اینم برام قابل درکه
اما اون حالت دهکده مانندش همیشه حسی رو میده که انگار اصولا همه ازش به یه شهری مهاحرت کنن در نهایت
یکی دیگه از دلایل مرسیدن این سوال برام ایجاد این صدا بود که خب اگر انقدر منطقی اینجایید چرا انقدر غیر منطقی رفتار میشه
در واثع منتظرم آدمایی که رفتار خارج از قوانین سایت دارن بیان صحبت کنن تا شابد متوجه بشیم که ناهمخوانی داره چیزی در بستر سایت با نیاز مخاطبش
اگه پوریا نگه چرا به خودم ربطش دادم باز 🙁
مثلا من در زمینه ی ح ب گذاشتن زیاده روی کردم. نمیدونستمم قانون این نیست که اگر قبلی رو پاک کنی هم دلیل نمیشه بعدی رو بذاری و ی تعدادی میشه گذاشت. برام بیگ دیل نبود وقتی بقیه ای رو هم میدیدم که ح ب زیادی میذاشتن. یا میخوندمشون یا رد میشدم ازشون. با کسی نه دشمنی ایی داشتم که بخوام بایکوتش کنم نه مثلا اینطوری باشم که عه نه این چرا انقدر داره فعالیت میکنه بذار جلوشو بگیرم. ولی خب دیدم ۷۷ تا گزارش دادن که ح ب زیادی زدم. و گلبم شکست.
ولی خب همینه که هست. بعضیا رو بعضیا دوست ندارن حتی اگر آزاری بهشون نرسونن و نمیشه کاری در موردش کرد.

Back
بالا