• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آیا مردان میتوانند باردار شوند؟ آیا صلاح است باردار شوند/شیردهی انجام دهند؟ نظرسنجی + بحث

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Paulhenry
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا مردان میتوانند/درست است که باردار شوند؟

• مرد هستم - بله مشکلی در آن نیست

رای‌ها: 14 14.0%
  • مرد هستم - خیر این کار درست نیست

رای‌ها: 20 20.0%
  • زن هستم - بله مشکلی در آن نیست

رای‌ها: 46 46.0%
  • زن هستم - خیر این کار درست نیست

رای‌ها: 12 12.0%
  • غیره (ذکر در پاسخ)

رای‌ها: 8 8.0%

• رای‌دهندگان
    100
از لحاظ اصولی بارداری جنس مذکر یه نوع ناهنجاری محسوب میشه
و دوما این رو هم در نظر بگیرید که در هنگام تولد دیدن یه بچه بغل یه مرد سیبیلو روی تخت بیمارستان چیز دارکیه
در نتیجه بهتره در تربیت فرزندان موثر واقع بشن

نصب تجهیزات جانبی در دو مدل ممکنه:
1- تغییر و اضافه کردن به تجهیزات موجود (اضافه شدن رحم، جفت و تکمیل ارگان های هورمون ساز) که شباهت زیادی به ارگان های زنانه ایجاد میکنه، اما عوارض زیادی هم خواهد داشت.
2- استفاده از تجهیزات جانبی بیومکانیکی (حاملگی خارج رحم، داخل پاد که الان در حال پیشرفته) که عوارض خیلی کمی به جز بر سیستم اسکلتی خواهد داشت اما تجربه ای مشابه بدن مادر ایجاد نمیکنه.
کدومش؟
هیچکدومش، بابا من تنها اعضای سالم بدنم زبون و مغزمه، مشکلات زیاد کبد، ریه، کلیه، دندون، معده و ارثیه پوکی استخون و ریزش مو (پوکی استخون هنوز ندارم و ریزش تازه شروع شده) اجازه هیچی بهم نمی‌ده.

فکر کنم صاحب تاپیک
ی ترنس حامله دیده

از لحاظ اصولی بارداری جنس مذکر یه نوع ناهنجاری محسوب میشه
و دوما این رو هم در نظر بگیرید که در هنگام تولد دیدن یه بچه بغل یه مرد سیبیلو روی تخت بیمارستان چیز دارکیه
در نتیجه بهتره در تربیت فرزندان موثر واقع بشن
پس در صورتی که یک زن توانایی بارداری نداشته باشد، ولی همسر وی داشته باشد، آن ها باید از تجربه بارداری طبیعی صرف نظر کرده و به سرپرستی گرفتن اکتفا کنند؟

پس در صورتی که یک زن توانایی بارداری نداشته باشد، ولی همسر وی داشته باشد، آن ها باید از تجربه بارداری طبیعی صرف نظر کرده و به سرپرستی گرفتن اکتفا کنند؟
بابا اینجور همسر وی باید زن باشه باید رحم داشته باشه 😭

بله صد در صد
اینطوری هم لذت پدر و مادر بودن رو تجربه می کنن
هم اینکه یه بچه رو از جهنمی به اسم "پرورشگاه" نجات می دن

چرا شبیه دارک لایت صحبت میکنید جناب
کتابی🗣️

بابا اینجور همسر وی باید زن باشه باید رحم داشته باشه 😭
تمام کسانی که زن هستند رحم ندارند، به علل مختلفی از جمله سرطان و بیماری، رحم زنان خارج میشود؛ برخی زنان به صورت طبیعی رحم ندارند یا رحم آن ها کاربردی نیست. اما رحم خارجی یا پاد بارداری قابل اجرا و کم عارضه است. این پاد میتواند برای مردان یا زنان استفاده شود.

اگه هم ی روزی عملی شه
فقط میتونن سزارین کنن☠️

تمام کسانی که زن هستند رحم ندارند، به علل مختلفی از جمله سرطان و بیماری، رحم زنان خارج میشود؛ برخی زنان به صورت طبیعی رحم ندارند یا رحم آن ها کاربردی نیست. اما رحم خارجی یا پاد بارداری قابل اجرا و کم عارضه است. این پاد میتواند برای مردان یا زنان استفاده شود.
تعریف شما از کم عارضه بودن چیه؟

ابوعلی سینا هستم، طبق اصول زیستی معمولا در جانداران جنس مونث هزینه بیشتری برای بارداری میده، به همین دلیل زن حق دارد شوهر خود را انتخاب کند(گزینش به عهده زن است).
همزمان مرد باید بقیه کار ها مثل محافظت و ساختن لانه و کارهای معادلش رو برعهده بگیره.
اگر مرد حامله شود هم باید کارهای بچه‌داری رو انجام بده هم بقیه کارها؟ بعد زن هیچ کاری نکنه؟

بیخیال بنظرم یکی تو تاپیک تست کنه از تجربیاتش بهمون بگه :<

بله صد در صد
اینطوری هم لذت پدر و مادر بودن رو تجربه می کنن
هم اینکه یه بچه رو از جهنمی به اسم "پرورشگاه" نجات می دن
در این صورت، به نظر شما در کل بارداری طبیعی با وجود پرورشگاه و کودکان یتیم جایز نیست؟ یا تنها بارداری زنان را مجاز میدانید و از دید شما، اگر زنی به علل طبیعی یا حادثه نتواند باردار شود، ولی همسر وی بتواند، وی باید از بچه دار شدن محروم شود، و باردار شدن تنها یک موهبت است که نصیب زنان سالم میشود؟

تعریف شما از کم عارضه بودن چیه؟
بیشتر عوارض آن مربوط به تحمل وزن اضافی بر روی سیستم اسکلتی-ماهیچه ای است. عوارضی از جمله تکرر ادرار، یبوست، دیابت بارداری، مشکلات تنفسی، بالا و پایین های هورمونی، تغییرات خلق و خو، شقاق و پارگی مقعدی، ریسک مرگ در اثر زایمان و.. نخواهد داشت.

آقا حالا یه سوال. اگه مرد حاضر به انجام این کار بشه چه تاثیری رو نرخ مهریه داره؟
اینو هم مشخص کنید ما با چشم باز تصمیم بگیریم.
بازار ازدواج تبدیل می‌شه ب چانه‌زنی شبیه بازار مسکن

تمام کسانی که زن هستند رحم ندارند، به علل مختلفی از جمله سرطان و بیماری، رحم زنان خارج میشود؛ برخی زنان به صورت طبیعی رحم ندارند یا رحم آن ها کاربردی نیست.
این افرادی که داری در موردشون صحبت میکنی، زیر ۴۰ سال چند درصد جامعه هستن؟

Back
بالا