• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

توصیه های فنی تعمیر خودرو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mohammad05
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من مشکل سخت جا رفتن دنده یک رو داشتم، گفتن که روغن گیربکس عوض بشه حل میشه که نشد،
اخیرا هم هر از گاهی موقع گاز دادن گاز خالی می خوره، پس با تعویض دیسک و صفحه حل می شه؟
برنجی خود دنده شاید خرابه

منم دنده ۲ اون تیباعه خیلی اب هویج میگرفت

برنجیش مشکل داشت

همین الانش هم برا من که ماشین حدود ۱۰ هزار تا کار کرده این مشکل پیش میاد
همیشه از همون ۵ هزار کیلومترم یادمه حتی که دنده عقب و دنده یک بد جا میرفت
هر چند دما که بالاتر میره وبه اون نصف میرسه دنده یک مثل کره جا میره ولی هنوزم دنده عقب بد جا میخوره
کلا گیربکسش یخورده سفت تره
و کلا حس میکنم ۲۰۷ خیلی خشکه. رو هر سرعت گیر میکوبه. یعنی ماشینی مثل دنا یا تارا خیلی نرم تره
توی ایران خودرو این مشکل دنده یک و عقب بخاطر کیفیت چرخ دنده های صاف دنده یک و عقب شایعه
یه بار که دیدی جا نرفت، بزن دنده دو بعد بزن دنده یک یا دنده عقب. معمولا مشکل حل میشه

جلوبندی ۲۰۷ و کلا ماشینای ایران خودرو زود خراب میشه. باید باهاش آروم تا کنی تا گذرت کمتر به جلوبندی ساز بخوره

من مشکل سخت جا رفتن دنده یک رو داشتم، گفتن که روغن گیربکس عوض بشه حل میشه که نشد،
اخیرا هم هر از گاهی موقع گاز دادن گاز خالی می خوره، پس با تعویض دیسک و صفحه حل می شه؟
کی عوض کردی دیسک و صفحه رو؟

من دنده عقب می‌رفتم ماشین می‌گفت گروووووم
دنده یک می‌رفتم ریپ میزد توی حرکت
دیسک و صفحه تموم شد عوض کردم خیلی خیلی بهتر شده.
به تکنیک هم داره قبل دنده عقب دادن بده دو بعد در بیاد بده عقب ببین بهتر میشه

سلام مهندس. خسته نباشی.
جسارتا یک سوال. من لاستیک کهنه عقبم یک جایی در جاده ترکید و متوجه نشدم پنچر تا شهر اومدم. مشخص نیست چقدر پنچر اومدم چون ماشین یکم دل‌دل راه میره کلا. لاستیک رو عوض کردم و رینگ رو دادم بالانس (گرچه حس میکنم خوب نزد) الان حس میکنم محور عقب هر دو طرف رو به بیرون زاویه داره. علتی داره؟
سلام
رینگای فولادی سخته بالانسش. ممکنه بالانس چرخ و خوب انجام نداده باشن یا به قول سینا اکسل عقبت کج شده باشه چون ۲۰۶ اکسل عقبش یک پارچست.
توی رانندگی حین حرکت احساس لرزش میکنی؟
اگه میکنی مشکل از بالانس چرخته

از عقب ماشین به چرخی که لاستیک ترکونده نگاه کن ببین اگه به سمت داخل انحراف پیدا کرده ینی اکسل کج شده که باید ببری جلوبندی ساز

دیسک و صفحه رو فعلا عوض نکردم،گرچه بخاطر گاز خالی خوردن گفتن که باید عوض بشه ولی خیلی اذیت نمی کنه، عوض کنم بهتره؟
چون میگی داره گاز هرز میخوره و دنده هم بد جا میره، عوض کنی بهتره
معمولا تو ۶۰۰۰۰ تا باید عوض کنی

چون میگی داره گاز هرز میخوره و دنده هن بد جا میره، عوض کنی بهتره
معمولا تو ۶۰۰۰۰ تا باید عوض کنی
دیسک و صفحه مگه دست خود ادم نی چقدر زود تموم شه

من دیدم ۲۰ هزار تا هم عوض کردن اجبارا

شاید خیلی کلاج میگیره

دیسک و صفحه مگه دست خود ادم نی چقدر زود تموم شه

من دیدم ۲۰ هزار تا هم عوض کردن اجبارا

شاید خیلی کلاج میگیره
اگه با ماشین درست رفتار کنی ۶۰۰۰۰ تا
نیم کلاچ زیاد، دستی کشیدن(که پدر پلوس جلو هم درمیاد)، موقع وایسادن تو چراغ قرمز اول کلاچ بگیری بعد ترمز

اگه با ماشین درست رفتار کنی ۶۰۰۰۰ تا
نیم کلاچ زیاد، دستی کشیدن(که پدر پلوس جلو رو هم درمیاد)، موقع وایسادن تو چراغ قرمز اول کلاچ بگیری بعد ترمز
مورد اخری موجب تصادف هم میشه

G. خرابی سنسور اکسیژن

کیفیت سنسور اکسیژن ها چون افتضاحه، پژو پارسم از این مشکل در امان نمونده

بخاطر عدد اکتان پایین و سرب بالا توی بنزینای ایران همچنین مشکل توی کاتالیست ماشین، سنسور اکسیژن پژو پارس هم زود خراب میشه.

علائم مشابه علائم ۲۰۶ هست که ببرید ماشین رو یه دیاگ بزنین، متوجه میشین که روی دستگاه ارور سنسور اکسیژن خواهید گرفت. فقط بعد از تعویض سنسور مجدد یه دیاگ ببرید تا ارور سنسور اکسیژن رو براتون پاک کنه که رو صفحه کیلومتر ماشینم درست بشه.

بسته به مدل پژو پارس، ممکنه یک سنسور اکسیژن داشته باشه یا توی مدل های جدید مثل پارس های سال، دو سنسور اکسیژن روشون نصب شده.
قیمت سنسور اکسیژن پارس برند معمولی، بین ۱.۵ تا ۳ میلیون و یه برند معتبر خوب توی بازار بین ۳ تا ۴ میلون رنج قیمتشه

اجرت سرویسکار برای تعویض سنسور اکسیژن هم معمولا ۵۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومن میگیرن توی بیشتر شهرا
سر جمع یه سنسور اکسیژن برای پژوپارس حدودا بین ۲ تا ۴ میلیون واستون هزینه داره

• دابل‌لایک
امتیازات: 001
H. لرزش موتور توی اتاق و ضربه به کابین

خیلی از پژو پارس ها و پژو های ۴۰۵ که کارکردای بالایی دارن، توی حالت موتور درجا، لرزش شدید به کابین وارد میکنن

علائم:

۱. فرمون و صندلی توی حالت درجا، لرزش زیادی داره

۲. وقتی کولر میگیرین، لرزش بیشتر میشه

۳. حس زدن تقه به دست حین تعویض دنده

با داشتن این علائم، احتمالا دسته موتور یا دسته گیربکس خراب شده. یه علت رایج دیگه بین پارس های با این علائم، تموم شدن شمع ها و خرابی کوئل هاست

دسته موتور های پارس، اگه جنس اصلی و خوب بخواین بخرین، توی بازار دونه ای ۶۰۰ هزار تومن تا ۱.۵ میلیون قیمت داره. پارس معمولا دو یا سه تا دسته موتور میخوره که باید تعویض بشن

هزینه ی یه دیاگ و تنظیم موتور حدودا بین ۳۰۰ تا ۹۰۰ هزار تومن برای مالک خرج داره و اگه یه شستشو انژکتور هم بخواین برای اطمینان از رفع مشکل کنین، حدودا باید بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومن هزینه کنین
.

• دابل‌لایک
امتیازات: 001
Back
بالا