pako
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- دارالجنون
- شهر
- شهر
- سال فارغ التحصیلی
- 1293

داوود خیلی وضعش خوب بود لعنت به داوود.داوود هم تو استرالیا تراپ داشت هم تو آمریکا جنوبی 😭 😭 😭
۶ نفر میتونن بازی کنن. هاست دیگه خیلی مرام بذاره خودش بازی نکنه.داوود ظرفیت تا چند نفر اوکیه؟(بدون در نظر گرفتن اسکای روم)
@Dave
بیا سری بعد 😭😭😭خیلییییی حال میده ریسک حسودیم شد بتون الانالبته من آنلاین بم حال نمیده ولی باز
نه اکیپ خودتونو حفظ کنید که کم کم بازی همدیگه دستتون بیاد و بعد بازیتون به مرور نسبت به هم عوض شهبیا سری بعد 😭😭😭
))) بعید میدونم حالا حالاها خسته تون کنه. پدرسگ قدرت حتی در حد یه مپ چسکی هم شیرینه
))بیا باهامون.خیلییییی حال میده ریسک حسودیم شد بتون الانالبته من آنلاین بم حال نمیده ولی باز
آ الان که اینا رو خوندم دارم فکر میکنم بچهها خیلی قشنگ بازی کردن. پاکو بازیش از همه بهتر (کثیفتر؟😭) بود واقعاًخیلییییی به منیپولیشن ربط داره ریسکباید بقیه بت اعتماد کنن
من خودم یاد گرفتم اوایل بازی اصلا نباید تهاجمی بازی کنی. چون اگه ببازی که باختی و کارت تمومه، اگر هم رشد کنی که بقیه میبینن قوی شدی میریزن سرت دهنت سرویسه. باید با تعامل با بقیه و جنگ حداقلی پیش بری اولاش و وایسی بقیه همو پاره کنن
دوم همون که گفتم، نری سراغ قاره ی بزرگ چون باعث جنگت با بقیه میشه و نمیتونی حفظش کنی.
سوم اینکه تا حد امکان کارتهاتو نگه داری و زود بازی نکنی چون این عدم قطعیت باعث میشه طرف نتونه دستتو بخونه و به همین دلیل ریسک نکنن بات درگیر شن.
) دیو هم یه پتانسیلهایی داشت ولی خب دیگه اینقدر التهاب این طرفِ نقشه زیاد بود که نشد ببینیم 
من فکر میکنم هر دو رو اوکی باشم.

عالیمن فکر میکنم هر دو رو اوکی باشم.
برای من جفتش اوکیه
فردا ساعت چند ؟من شاید فردا هم بازی کنم با دوستان. سرم شلوغ. 😔
نه من فردا جدا از سمپادیا بازی میکنم و نیستم. ولی جز این چون بازم بودن کسایی که به امروز نرسیدن به نظرم هماهنگ کنیم برای یه سری دیگه.فردا ساعت چند ؟
حلهنه من فردا جدا از سمپادیا بازی میکنم و نیستم. ولی جز این چون بازم بودن کسایی که به امروز نرسیدن به نظرم هماهنگ کنیم برای یه سری دیگه.
منم هردوش رو اوکیمخاکی رو یادم رفتتت
@مهراب.

فکر کنم بشهعزیز گفتید میشه به عنوان بیننده هم اومد؟
دوستان واسه من جا بگیرید میخوام گزارش بگیرمفکر کنم بشه
ولی ظرفیت محدوده بخاطر اسکایرم(۴نفر بیننده)