• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Risk II (بازی رومیزی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dave
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

پایه یا نه؟

• رای‌دهندگان
    20
بچه‌ها بعد من خواب بودم :)) آلارم گذاشتم واسه ۲ و ۵۰ که برسم به بازی. تو همون ده دقیقه راهنمای بازیو خوندم ولی فکر نمی‌کردم این‌قدر جالب باشه کمک من می‌خوام باز بازی کنم :))
😂 😭😂😭
من یکم خلوت شم بریم دوباره برا جمعه یا شنبه اوکیید؟
@Dave
@baharkh
@Sinara

داوود ظرفیت تا چند نفر اوکیه؟(بدون در نظر گرفتن اسکای روم)
@Dave

بیا سری بعد 😭😭😭
نه اکیپ خودتونو حفظ کنید که کم کم بازی همدیگه دستتون بیاد و بعد بازیتون به مرور نسبت به هم عوض شه:))))) بعید میدونم حالا حالاها خسته تون کنه. پدرسگ قدرت حتی در حد یه مپ چسکی هم شیرینه:))))

خیلییییی حال میده ریسک حسودیم شد بتون الان:)) البته من آنلاین بم حال نمیده ولی باز
بیا باهامون.
منم دیگه بازی با بات رو دوست ندارم. حضوری بود بهتر هم میشد ولی خب همین هم خیلی عالی. البته اگه حضوری بودیم فکر کنم بهار خاکی و پاکو رو می‌زد ولی خب--

خیلییییی به منیپولیشن ربط داره ریسک:)) باید بقیه بت اعتماد کنن
من خودم یاد گرفتم اوایل بازی اصلا نباید تهاجمی بازی کنی. چون اگه ببازی که باختی و کارت تمومه، اگر هم رشد کنی که بقیه میبینن قوی شدی میریزن سرت دهنت سرویسه. باید با تعامل با بقیه و جنگ حداقلی پیش بری اولاش و وایسی بقیه همو پاره کنن
دوم همون که گفتم، نری سراغ قاره ی بزرگ چون باعث جنگت با بقیه میشه و نمیتونی حفظش کنی.
سوم اینکه تا حد امکان کارتهاتو نگه داری و زود بازی نکنی چون این عدم قطعیت باعث میشه طرف نتونه دستتو بخونه و به همین دلیل ریسک نکنن بات درگیر شن.
آ الان که اینا رو خوندم دارم فکر می‌کنم بچه‌ها خیلی قشنگ بازی کردن. پاکو بازیش از همه بهتر (کثیف‌تر؟😭) بود واقعاً :))) دیو هم یه پتانسیل‌هایی داشت ولی خب دیگه این‌قدر التهاب این طرفِ نقشه زیاد بود که نشد ببینیم :))

😂 😭😂😭
من یکم خلوت شم بریم دوباره برا جمعه یا شنبه اوکیید؟
@Dave
@baharkh
@Sinara
من فکر می‌کنم هر دو رو اوکی باشم.

فردا ساعت چند ؟
نه من فردا جدا از سمپادیا بازی می‌کنم و نیستم. ولی جز این چون بازم بودن کسایی که به امروز نرسیدن به نظرم هماهنگ کنیم برای یه سری دیگه.

نه من فردا جدا از سمپادیا بازی می‌کنم و نیستم. ولی جز این چون بازم بودن کسایی که به امروز نرسیدن به نظرم هماهنگ کنیم برای یه سری دیگه.
حله
پس تایمشو رو همین جا بزارن

من از شنبه ۹ تا ۱ آزادم (سرکارم) :دی

سلام مجدد
فردا جمعه ساعت ۵ عصر

عزیز گفتید میشه به عنوان بیننده هم اومد؟

فکر کنم بشه
ولی ظرفیت محدوده بخاطر اسکایرم(۴نفر بیننده)
دوستان واسه من جا بگیرید میخوام گزارش بگیرم

اما اگه احتمالا باز هم نشد، بازیکنان و تماشاچی‌های عزیز از جاهای جالب بازی ویدیو یا اسکرین بگیرید برام بفرستید ممنون می‌شوم

Back
بالا