• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Risk II (بازی رومیزی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dave
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

پایه یا نه؟

• رای‌دهندگان
    20
بازی اول

چهارشنبه - ساعت ۱۵

لینک اتاق:
https://skyroom.online/ch/davejangali/riskii

(اگه می‌خواید بیاید توی نظرسنجی شرکت کنید تا براش یه پ.خ بزنم که اگه ساعت نیاز به تغییر داشت یا مشکلی پیش اومد، لازم نباشه اینجا شلوغ بشه.)
خیلی باحال‌تر از انتظارم بود. مرسی.

من تایم بیکاریم بالاست فعلا پس اگه بازم کسی بود که امروز نتونست شرکت کنه، می‌تونم باشم. بگید فقط که یه فکری برای بازی‌های بعدی بکنیم. جدای از این، فایل بازی رو آپلود کردم براتون. اگه خواستید می‌تونید خودتون لوکال اجراش کنید و چند نفره بازیش کنید یا حتی با همین سیستم برید جلو و آنلاین بازیش کنید:

https://s33.uupload.ir/files/davidforreal/Risk_II_Win_Files_EN.7z

دیگه این که یه مشکلی که هست، ظرفیت اسکای‌رومه. کلا 5 نفر بیشتر نمی‌تونن بیان توی روم. ته زوری که میشه زد هم اینه که یه روم 5 نفره‌ی دیگه بزنیم و یکی شیر کنه تا اگه کسی خواست بیاد تماشا ولی خب تماشای بدون کامنت هم جالب نیست به نظرم. اگه جایی سراغ دارید که ظرفیت بیشتری میده و میشه اسکرین رو هم به شکل قابل قبولی توش شیر کرد، بگید. فعلا ماکسیمم 5 نفر می‌تونن توی هر بازی حضور داشته باشن.

- نظرسنجی رو جواب بدید تا اد توی پ.خ برای هماهنگی و این‌ها.

توی گروهی که بازی می‌کردیم یکی مثل @pako داشتیم. واقعا خوشحال شدم که امروز @pako تونست شرکت کنه (با فداکاری فکر کنم) و خوشحال که برد. ولی خب آره دیگه بازی سیاست.

D&D نمیشه بریم؟

توی گروهی که بازی می‌کردیم یکی مثل @pako داشتیم. واقعا خوشحال شدم که امروز @pako تونست شرکت کنه (با فداکاری فکر کنم) و خوشحال که برد. ولی خب آره دیگه بازی سیاست.
ممنون از هاست خفنی مثل تو که باعث شد بازی با این کیفیت پیش بره. ❤️

پاکو در حال حرف زدن با همه و "برو اوکراینو بگیر به نظرم":
خاکی و دیو در حال بازی در سکوت:
من و بهار در حال بررسی واقعهٔ تاریخیِ اینکه علی انگشتر خودشو داد به گدا یا مال فاطمه بوده و اینکه چرا انگشتر زنشو بی‌اجازه داده به فقیر:

آخه ۲ ساعت و ۵۴ دقیقه خودشم بازی خورده بود (از خودش) ولی بعدش خیلی خوب جمع کرد واقعاً :))
شایدم از اول هدفش این بود که از آسیا بیاد اروپا نمی‌دونم :-؟
نه آخه اون لحظه ای که پاکو گفت میشن من رو بلند بخون، انتظار داشت که آخرین نوبت بازی باشه

آخه ۲ ساعت و ۵۴ دقیقه خودشم بازی خورده بود (از خودش) ولی بعدش خیلی خوب جمع کرد واقعاً :))
کل قضیه اشتباه کردنش هم فیلم بوده احتمالا تا تواضع نشون بده و والتر وایت بازی نباشه

قرار بود آمریکا رو بگیرم بعد بیام اروپا
(قرار بود بهاره آسیا رو داشته باشه بعد از استرالیا بهش حمله شه)
@Dave جلوی نقشه رو گرفت.
بعدش هم پلنم این بود که تورو بزنم کارتات رو بگیرم
که یادم اومد میشنم بهارست(که کاش یادم نمی اومد 😭 ).

همون هم داشت بخدا شیره میمالید سرمون
دقیقااا دید نمیخواد به داوود آسیب بزنه مرامیش کرد اومد آسیا 🤣🤣

نه آخه اون لحظه ای که پاکو گفت میشن من رو بلند بخون، انتظار داشت که آخرین نوبت بازی باشه
وای الان یادم افتاد :)) بمیرم آماده بوده چه سیسی بگیره یهو دید میشنو اشتباه فهمیده :))

کاش یه فیلمی چیزی از بازیتون و حرفاتون میدادین بیرون بخندیم بابا:))
فکر نمی‌کردم اونقدر جالب پیشش بره وگرنه ضبط می‌کردیم. مطمئنم اگه دفعه بعد ضبط کنیم به بامزگی امروز نمیشه :)))

کل قضیه اشتباه کردنش هم فیلم بوده احتمالا تا تواضع نشون بده و والتر وایت بازی نباشه
کاملاً امکان‌پذیره

سیاست کثیف تر از حد انتظار من بود

قرار بود آمریکا رو بگیرم بعد بیام اروپا
(قرار بود بهاره آسیا رو داشته باشه بعد از استرالیا بهش حمله شه)
@Dave جلوی نقشه رو گرفت.
بعدش هم پلنم این بود که تورو بزنم کارتات رو بگیرم
که یادم اومد میشنم بهارست(که کاش یادم نمی اومد 😭 ).
یه تلاش ریزی هم کردم داوود رو بندازم به جون خاکی که نشد متاسفانه پیوند دوستیشون خیلی قوی بود 😭

دفعه بعدی به عنوان خبرنگار میام و چنان گزارشی از بازیتون پخش کنم توی سایت روش یه وجب روغن باشه

یه تلاش ریزی هم کردم داوود رو بندازم به جون خاکی که نشد متاسفانه پیوند دوستیشون خیلی قوی بود 😭
خاکی لعنتی یه جوری نمک گیرم کرد اصلا بهش فکر نکردم که می‌تونم سعی کنم حذفش کنم.

Back
بالا