• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کی بریم پیش روان پزشک؟

نه متاسفانه روتین شده برای خیلی از مطب‌های خصوصی. اینجورین که میگن اول نقشه مغز رو بگیرین با جواب نقشه برین پیش دکتر توی اولین ویزیت :))
ایبابا:<چقدر عجیب شده
به ما هم همین رو گفت:))

ایبابا:<چقدر عجیب شده
به ما هم همین رو گفت:))
دقیقا من خودم با یکی از افراد خانواده رفتم روانپزشک و خب چون خودم از تکست‌بوک میدونستم و با اتند‌های روانمون هم صحبت کرده بودم، جلسه اول نقشه مغزی رو پیچوندیم. اما گفتن، حتما حتما حتما باید جلسه بعدی نقشه مغز با دستگا‌ه‌های خودمون بگیرین وگرنه دکتر ویزیت نمیکنه -_- ما هم با دکتر خداحافظی کردیم.

• لایک
امتیازات: Sui
از تجربه ای که از استاد راهنمام داشتم باید بگم الان
آقا نقشه ی مغزی مواقع زیادی متاسفانه برا سر کیسه کردن شما گرفته میشه. جلو چشم من تو درمانگاه استادم سه تا خانم که دوست بودن به ترتیب اومدن، همه شون با شوهرشون مشکل داشتن(هیچ شرح حال دیگه ای ندادن) به هر سه گفت حالا عصر بیا کلینیک نقشه ی مغزتو بگیریم ببینیم چیه داستان(نقشه مغز روانپزشک ها همون نوار مغز متخصصین اعصابه. اونا هم زیاد از اون استفاده میکنن و نه لزوما به جا)
حالا نه که اعتمادتون از بین بره ولی به هرحال این داستان هست بعضا.

وقتی در محلی زندگی می‌کنید که محیط اطرافتون از اضطراب و رعب عمومی پر شده، حتی محض احتیاط هم لازمه که یک روانشناس رو حتی یک جلسه لای دوماه ببینید، بعد اگر ایشون صلاح دید به سراغ روانپزشک برید، چون طرز کار این دو کمی متفاوته.
بحث بر سر دوست داشتن خودتون نیست. سر خودآگاه، ناخودآگاه و ارتباط این دوست. مثلا نارسیست ها اتفاقا خیلی هم خودشون رو دوست دارن!
ما در آمریکا یا اروپا نیستیم دوستان. در خاورمیانه و به طور مخصوص تر در ایرانیم. هزینه ها بالا و تعداد پول دوست ها هم بالاتره. در چنین منطقه‌ای صحبت با یک متخصص که احتمالا خودش هم با یک متخصص دیگه صحبت می‌کنه تا افسردگی نگیره، حتی مهم تر از داروی ضد بارداریه.

یعنی رفتی پیش روان پزشک گفتی افسردگی داری برات دارو تجویز کرد؟
معمولا نقشه مغز یا حتی نوار میگیرن و طبق اون تجویز میکنن:<
والا هیچ کدوم از اینایی که شما فرمودید رو نگرفتن راستش

اینکه چه دارویی تجویز بشه اره ولی اینکه دارو تجویز بشه یا نه چرا
فلسفه ارجاع دادن به روانپزشک از همین میاد
حالا شما راه جدیدی کشف کردی برو به جامعه جهانی معرفی کن
تشخیص اینکه یه نفر به دارو نیاز داره یا نه بر عهده پزشکه...صحبت سر نوع دارو نیست...

جامعه‌ی جهانی با این رویه آشنا هست، شما بلد نیستید برای همین خواستم به شما معرفی کنم.
این حرفای احمقانه چیه, من صرفا نظر شخصیمو گفتم
اگه قصدت آگاه کردنه آگاه کن, حال به هم زنه از موضع بالا صحبت کردنت

• پوکرفیس
امتیازات: آ.ا
تشخیص اینکه یه نفر به دارو نیاز داره یا نه بر عهده پزشکه...صحبت سر نوع دارو نیست...
اره این اوکیه دکتر, ولی جایی که ارجاع میدن به روانپزشک مگه برای این نیست که ایشون بررسی کنن شخص دارو لازم داره یا نه؟!
در اصل من منظورم این بود
بد رسوندم منظورمو

نظر شخصی تو خب اهمیتی نداره، از سر عناد و کوچیک‌کردنت نمی‌گم کاملا جدی‌ام.
خب نظر شخصی کسی برای کس دیگه عموما اهمیتی نداره, تا وقتی که یکی شیطنتش گل کنه و ریپلای کنه و چرت و پرت ببافه و تیکه بندازه
منم جوابت رو دادم که چیزی که می‌گم رو من کشف نکردم! جامعه جهانی باهاش آشناست و شما آشنا نیستی.
حرف احمقانه اینه که شما فکر کنی من وظیفه‌ای دارم مبنی بر اینکه شما رو آگاه کنم. موضع بالای من هم از کوتاه‌نظری شما اگر نباشه، شخصا اصراری روش ندارم.
تو وظیفه ای نداری, ولی باید بدونی اگر وظیفه ای نداری بهتره ریپلای نکنی که با لحن بد و طرز صحبت مزخرفت سعی کنی یه نفرو دست بندازی, میتونستی صاف بگی نه اینجوری نیست روند اینه,یا اصلا میتونستی ایگنور کنی. ولی اینکه از اول تیکه بندازی مشخصا برای اینه که بگی آره من بلدم تو نه واقعا مسخره اس, موضع بالات هم صرفا توهم خودته نه چیز دیگه

ببخشید شاید حرفم توهین باشه به روانشناسا ولی روانشناس دکتر نیست روانپزشک دکتره:‌))
جفتشون دکترن (phd vs md)
بهتره بگیم روانشناس «پزشک» نیست. چون لیسانس و فوق و دکتری خونده ولی روانپزشک واقعا پزشکه و پزشکی عمومی خونده بعد رفته تخصص روانپزشکی.

جفتشون دکترن (phd vs md)
بهتره بگیم روانشناس «پزشک» نیست. چون لیسانس و فوق و دکتری خونده ولی روانپزشک واقعا پزشکه و پزشکی عمومی خونده بعد رفته تخصص روانپزشکی.
فکر کنم از زمان گرفتن مدرک کارشناسی بهشون عنوان روانشناس اطلاق میشه‌ها. در واقع هر روانشناسی لزوما دکتر نیست.

جفتشون دکترن (phd vs md)
فکر نکنم برای روانشناسی بالینی نیازی به دکتری باشه یعنی حداقل من خودم رفتم هم پیش کسی که دکتری داره هم کسی که فوق داشته. ولی کلا کلمه دکتر هم تو ایران هم تو کل جهان بیشتر عامیانه به معنای همون پزشک استفاده میشه من به جز استادایی که دانشجو دکتر بهشون نگه فیوز میندازن لزومی نمیبینم کسی که مدرک دکتری داره دکتر خطاب بشه اصن:‌))‌ ولی حالا این بحثش اصن مربوط به تاپیک نیست اسپم میشه ادامه‌ش.

+ یعنی به نظرم دکتر به معنی دکتری صرفا توی محیط آکادمیک معنا داره نه جامعه.

ای‌بابا کسی نمی‌تونه هیچی بگه مگر در راستای آگاهی‌بخشی و نفع‌دادن به شما؟ من وظیفه‌ای در قبال رعایت شما و اجوکیت‌کردنت‌ ندارم، قطعا می‌تونم نظرم رو بیان کنم.
طبیعیه که هیچکس این انتظارو نداره اللخصوص من !ولی اگه وظیفه ای نداری انتظار نداشته باش مثل خودت باهات صحبت نکنم،مشکل من با تیکه صحبت کردنته،اونجایی که روندو توضیح دادی چیز بدی نبود
خب تو اشتباه گفتی، من روال درستش رو گفتم، چرا نباید بگم؟ :)) آره من بلدم و تو نبودی، کجاش مسخره‌ست؟ چرا انقدر اذیتت می‌کنه؟ بحثه دیگه آدم همه‌چیز رو بلد نیست، قطعا یه سری چیزها هست که تو بلدی و میانگین جامعه بلد نیست. مسئله‌ اینه چقدر انعطاف نشون میدیم و سعی می‌کنیم چیزها رو متفاوت از چیزی که تا الان بلد بودیم یاد بگیریم.
خب من مشکلی با قسمتی که روال درستشو گفتی ندارم،از اول هم دارم میگم،کاملا اوکیه که توضیح دادی و گفتی ماجرا چیه و من اشتباه میکنم و من مشکلی ندارم کسی اشتباه منو اصلاح کنه،مشکل من از جایی شروع میشه که تو تصمیم میگیری اشتباه منو اصلاح کنی چارتا حرف اضافه هم پشت بندش تلاوت کنی،وگرنه من همیشه از یاد گرفتن از بقیه لذت بردم.

چرا بحث مرده رو به زور دنبال خودمون بکشیم؟ گفتی دید از بالا به پایین داری و گفتم چنین چیزی الان برام مطرح نیست. ادامه دادن اینجوری صرفا برای اینکه یه تیکه‌ای بتونیم بندازیم خیلی جالب نیست، نه؟
مشکل اینه که مهم نیست چی میگی،مهم اینه چجوری رفتار میکنی
بله خودمم میدونم می‌تونستم ایگنور کنم، تصمیم گرفتم نکنم.
خب پس یا عادی صحبت میکنی یا بد صحبت میکنی و بد هم بهت جواب میدن،خیلی منطقیه

سلام.
نشد سر فرصت بحث هارو بخونم. فقط اومدم توصیه هام رو بگم. اگر حس افسردگی دارید (علائم ۹گانه، امیدوارم قبلا اینجا ذکر شده باشه) بدون تعارف به روانپزشک برای دریافت دارو مراجعه کنید و مشورت کنید.
بله، تقریبا همیشه روانپزشک ها برای شما دارو مینویسن.
بله، بخش بزرگی از نسخه های روانپزشکی مثل هم هستن.
بله، اغلب روانپزشک ها انگار به عمق حرف های شما گوش‌ نمیکنن و یا فکر نمیکنن.
اما نه، این درست نیست که چون این موارد به چشمتون اومده پیش روانپزشک خوبی نیستید یا نیاز به دارو ندارید.
خلاصه بگم: اغلب بیماری های روانی ما در جامعه، شبیه به هم هستند.
فرض کنید در یک ایستگاه اتوبوس همراه ۳۰ نفر دیگه ایستادید و یک انفجار بلند نزدیکتون رخ میده.
صدای انفجار، موج انفجار، نور و آتش ناشی از اون، همه ی شما رو تحت تاثیر قرار میده. همه شما ممکنه مجروح بشید یا مجروحان و یا کشته هایی رو ببینید. بنابراین، اغلب، اگر نه همه شما، شرایط مشابهی رو از نظر روانی در چنین سناریویی تجربه میکنید و درمان حدودا مشابهی نیز نیاز خواهید داشت.
موقعیت های اندمیکی مثل جنگ، مشکلات اقتصادی، خفقان اجتماعی و... نیز چنین هستند. در کلیت ماجرا، اغلب ما در معرض محرک های مشابهی قرار میگیریم، دچار حال مشابهی میشیم، و نیاز به درمان نسبتا مشابهی داریم.
این بدین معنی نیست که میتونید نسخه دوست و آشنا رو برای خودتون کپی کنید، به هیچ وجه. این فقط به این معناست که دنیا و اتفاقاتش، هرچند وحشتناک، برای همه ما در این ایستگاه اتوبوس رخ میده، پس از رفتن به راه هایی که دیگران رفتند نترسید.

یعنی چی که مهم نیست چی میگی مهم اینه که چجوری رفتار می‌کنی؟ داریم براساس متن نوشتاری با هم ارتباط برقرار می‌کنیم، کدوم رفتارِ خلاف گفتار؟ :))
منظور اینه که اون توهم بالا و پایین و این موضوعات رو اقرار کردی که نداری ولیخب قطعا مشخصه داری
من عادی صحبت کردم و جواب پیام اول و دوم شما رو دقیقا مناسب لحن شما و موقعیت دادم
لحن من تا جایی که میبینم قبل از تیکه انداختن اوکی بوده
جاستیفای می‌کنی که نه تو اول شروع کردی احتمالا نشون میده بیشتر از چیزی که شاید به روی خودت حتی بیاری از اینکه کسی اشتباهت رو بهت بگه ناراحت میشی.
من خیلی وقته گذر کردم از وقتی که اشتباهمو نپذیرم, اینم شاید باید به اون توهمه اضافه اش کنیم
شایدم داری دست پیش رو می‌گیری که پس نیفتی. در هر حال خیلی جالب نیست این دست و پا زدن‌ها. خیلی محترمانه و آروم‌تر میشه قبول کرد چیزا رو.
من قبل از این شامورتی بازیایی که به پا کردی پذیرفتم, یه نفر دیگه هم اشاره کردن منم نوشتم براشون که اره من اشتباه گفتم, ولیخب شما یه مقدار شیطنتت اجازه نداد که بیخیال بشی و نگی آره دیدی من درست گفتم تو اشتباه چارتا ایموجی هم بزاری جلوش که نشون بدی همه چیز اوکیه
درکل, دفعه بعدی خواستی یه نفرو راهنمایی کنی,ادبو رعایت کن,شاید مثل من باهات صحبت نکنه

با کمال احترام میشه توی چت مت صحبت کنین?هدف تاپیک جواب دادن به سوال مدنظره نه چت!

وقتی احساس کردین که تو تله ای از مشکل روحی روانی افتادین

علائم دوقطبی

این بیماری کمتر شناخته شده و خیلی به غلط داره جا انداخته میشه
علائمش شامل
×چند شب بی خوابی بدون خستگی در روز در دوره شیدایی یا نیاز به خواب بیشتر در دوره افسردگی

×افکار غیر منطقی انگار با افکارتون در حال کشتی گرفتن هستید. دائما یک فکر غلط توی ذهنتون تاب میخوره و جواب ها انگار قانعش نمیکنن

×مشکل عدم تمرکز

×داشتن حس و حال خوب در سطح بسیار بالایی باشد این یکی یکم پیچیده اس (یه حالت سرمستی الکی خوش)

×اعتماد به نفس زیادی که می‌تواند منجر به تصمیم‌گیری‌های نادرست شود.

×تحریک پذیری عصبی و زیاد از حد حساس بودن
اع پس فک کنم دو قطبی‌ام :)) :))

Back
بالا