- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی ۱
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی دریا
حالا جدی مگه مهندسی کامپیوتر رو فقط تو ایران نداریم؟
سر چی بحث میشه پس
سر چی بحث میشه پس
چرا گیر دادی به ویندوز ما این همه کار میکنیمبه مفهوم واقعی مهندسی کسی به آدمی که میاد ویندوزشو عوض کنه نمیگه مهندس، چرا تلاش بیخود میکنی؟![]()
![]()

آخه رفیقم نمیدونم چی چی UI/UX یه شرکته، بخدا رفتم اونجا یه صبح تا ظهر توی مانیتور ۸ نفر فقط چت جی پی تی باز بود.چرا گیر دادی به ویندوز ما این همه کار میکنیم![]()
اونا که همون مهندس معمارن تو دنیای کامپیوترآخه رفیقم نمیدونم چی چی UI/UX یه شرکته، بخدا رفتم اونجا یه صبح تا ظهر توی مانیتور ۸ نفر فقط چت جی پی تی باز بود.
خب اون عادیهآخه رفیقم نمیدونم چی چی UI/UX یه شرکته، بخدا رفتم اونجا یه صبح تا ظهر توی مانیتور ۸ نفر فقط چت جی پی تی باز بود.
به عنوان دانشجوی روانشناسی دارم انجام میدم.خب اون عادیه
اگه راست میگین بیاین همون ui/ux رو با چت جی پی تی و بدون دانش قبلی انجام بدین
چت جی پی تی ui/ux رو آورده؟ قبل اون موقع طراحی سایت کاربر رو به چپتون میگرفتید؟خب اون عادیه
اگه راست میگین بیاین همون ui/ux رو با چت جی پی تی و بدون دانش قبلی انجام بدین
آخه همشون کارشون مثل رفیق من نبود که، یه عده داشتن کد میزدن (چت جی پی تی میزد).اونا که همون مهندس معمارن تو دنیای کامپیوتر
خروجیشم باید دید دیگهبه عنوان دانشجوی روانشناسی دارم انجام میدم.
به چپمون نمی گرفتیم ولی بیشتر کار طول میکشیدچت جی پی تی ui/ux رو آورده؟ قبل اون موقع طراحی سایت کاربر رو به چپتون میگرفتید؟
میشه من لوله کش باشم؟اقا من یبار دیگه بگم اینجا ما داریم واقعا شوخی میکنیم کی به دل نگیره
وگرنه مملکت نقاش نیاز داره؛ گچکار نیاز داره؛ تعویض روغنی و مکانیکی نیاز داره؛ ماهیگیر نیاز داره؛ لوله کش نیاز داره؛ امپول زن نیاز داره؛ خاک بر سر فروش نیاز داره
همه چی میخواد نگران نباشید
پلمیر باید میخوندی دیر کردیمیشه من لوله کش باشم؟
غم.پلمیر باید میخوندی دیر کردی
آمپول زن؟😂اقا من یبار دیگه بگم اینجا ما داریم واقعا شوخی میکنیم کی به دل نگیره
وگرنه مملکت نقاش نیاز داره؛ گچکار نیاز داره؛ تعویض روغنی و مکانیکی نیاز داره؛ ماهیگیر نیاز داره؛ لوله کش نیاز داره؛ امپول زن نیاز داره؛ خاک بر سر فروش نیاز داره
همه چی میخواد نگران نباشید

باشه.به این فکر کن که اگر ما نبودیم نه این اینترنت نصفه نیمه رو داشتی نه تلگرام نه خونه نه جاده.
بعدشم ما جدول ضرب کار نمیکنیم ما انتگرال میگیریم![]()

مهندسی کامپیوتر و برقیاش چندن؟علوم کامپ امیرکبیر بعد ۱۶.۹🙏
برق ۱۶.۳مهندسی کامپیوتر و برقیاش چندن؟

چه شغل شریفیخاک بر سر فروش