• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رشته‌ها رو روست کنید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع reza__sh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

reza__sh

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
تهران؟
رشته دانشگاه
برق
من خودم برق خوندم از من می‌شنوین از کسایی که برق خوندن اجتناب کنین، اونایی که تو زمینه برق کار میکنن دوری کنین و اونایی که مخابراتین فرار کنین

شنیدم برقیا گروه زدن میخوان سایت رو فتح کنن

هاااااای نفس کش 😂😁

این پست فقط برای اینه بگم تو ژانر بولی کردن برقی ها هم علاقه به حضور دارم.
پ.ن: اصلاً نمی‌دونم این زوال عقلیا کین چین اصلاَ الان فهمیدم چه گرایشایی دارن ولی اگه بحث بولی دانشگاهیه فقط می‌خوام باشم ممنون.:<

فیزیکی ای که میگی برقی غریبه، ممنون از لطفت. ما خیلی غریبیم، مخصوصا پشت فیزیک که شما غرق کردین وهر بار رد میشیم از جلوش، روی پله ها نشستین بهمون زل میزنین.

دقیقا همینه 😂 سیگاری بودن که خجالت نداره برقی بودن چرا

یه بار من تو عمرم دیدم ما برقیای بدبخت میخوایم یه خودی نشون بدیم. حالا هی دیس بدین.

اتلتیکو مادرید طی 17 مین سه تا گل خورد:)) تا حالا تو عمرم تعویض دروازه‌بان ندیده بودم. (تو 22 مین چهار تا شد)

مگه برقیا حرف هم می‌زنن؟ اونا که یا باید تیمارستان باشن یا فرار کرده از تیمارستان، تحت تعقیب بیمار خطرناک.

حتی انتی شریفی هم فقط به برقی شریفی بر خورد دیگه چجوری میخواید ایمان بیارید؟

دخترااا یکی بود میگفت حیف که تروما ندارم برات تعریف کنم سرگرم شی،خب؟اره همونم برقی بود:)):))

« برق نخوندم ولی می‌دونم جریان چیه » رو بگید تا امتیاز این مرحله رو از دست ندادید

درباب ترند امشب که برقی/شریفی بود:
چپ هرگز نفهمید
(ربطی نداشت، صرفا خواستم بگم این جمله خیلی فانه)

این برقی هارو اذیت نکنید، با صنعت این مملکت و تحریما، اینارو خدارو زده. آخرش میان پیش ما کامپیوتر یاد میگیرن دوزار پول دربیارن.

Back
بالا