یک کف دست نون؟😂 ماها از انترال پرانترال تا سیاستگذاری غذا رو پوشش میدیم:"همونا که میگن روزی یه کف دست نون بخور؟
بگرد جدی. معدل بالا گرفتن تو مقطع لیسانس تقریباً باید مهمترین اولویت هر دانشجویی باشه به نظرم ((:یعنی میگید تو دانشگاه دنبال معدل بالا نگردم؟👀
اشکم و درآوردیبگرد جدی. معدل بالا گرفتن تو مقطع لیسانس تقریباً باید مهمترین اولویت هر دانشجویی باشه به نظرم ((:
سخت هست ولی شدنیه. برای مثال میشناسم آدمی رو که برق و ریاضی شریف بود، تو جفتشم معدلش بالای ۱۹. ((:
یکی از گرایشای برق یا مکانیک یا متالوژیهاینجا کسی نیست مهندسی پزشکی باشه؟
(اینا آخرش مهندس ان یا پزشک؟ یا بیکار؟)
من تنها هدفم اینه معدل کلم رو بالا ۱۶ نگه دارم استریت بشم ارشدو اگر نتونستم برماشکم و درآوردی
اینو میشه یه کاریش کردمن تنها هدفم اینه معدل کلم رو بالا ۱۶ نگه دارم استریت بشم ارشدو اگر نتونستم برم
اشک امروز بهتره تا بعد لیسانس و دمِ اپلای. ((:اشکم و درآوردی
نمیدن نمره مهندسی چه کنیماشک امروز بهتره تا بعد لیسانس و دمِ اپلای. ((:
بردگی نمره کردن خیلی سادس کافیه روحتو بفروشی در ابتدا بقیش روالهنمیدن نمره مهندسی چه کنیم
معدل مکانیک اینجا ۱۴.۲ ه
استادای ما خودتو دار هم بزنی نمره نمیدنبردگی نمره کردن خیلی سادس کافیه روحتو بفروشی در ابتدا بقیش رواله
کدوم دانشگاه؟ پلیتکنیک و علموص و صنعتی اصفهان رو شنیدم نمره نمیدن.نمیدن نمره مهندسی چه کنیم
معدل مکانیک اینجا ۱۴.۲ ه
آره خوب همه رشته ها باحال ان، شوخی باهاش بود.رشته باحالیه اتفاقا
یکی از گرایشای برق یا مکانیک یا متالوژیه
مهندس مکانیک یا برق عادی چیزی از اناتومی بدن انسان اصلا نمیدونهیعنی یه چیز میان رشته ایه؟چطور به پزشکی مربوط میشه؟
خب فایده ندارهبردگی نمره کردن خیلی سادس کافیه روحتو بفروشی در ابتدا بقیش رواله
صنعتی و فنی اصفهان(انتقالي گرفتم)کدوم دانشگاه؟ پلیتکنیک و علموص و صنعتی اصفهان رو شنیدم نمره نمیدن.
صنعت که معدل واسشون مهم نیستاز بلبل زبونی برای مدیرای کارخونه هم دریغ نکنید
همین اینجانب کلاه مدیر کارخونه کشتی سازی صدرا رو هدیه گرفتم اوردم تهران.
همچین اتفاقی که میگی تو دانشگاه ما مثلا فقط برا دروس پایه میفته اونم چون خارج دانشکده ایه نمیگم نمیشه ولی سخته بخوای بخوای بدون یاد گرفتن معدل بگیری مخصوصا تو ترمای بالاخب فایده نداره
تو دانشکدمون میبینم طرف مثلا ریاضی مهندسی ۱۹.۹۰ گرفته ترم بعدش ارتعاشات با ۹ افتاده
یه تبدیل فوریه بلد نیست چون میشینن حفظ میکنن.
با خرخونی نمره بالا میشه گرفت ولی طرف بیسواد میاد بالا
بدی دانشگاه های دولتی مخصوصا توی مهندسی همینه. ۱۴ یه دانشگاه دولتی خوب با هزار تا ۲۰ یه دانشگاه آزاد و پیام نور برابری میکنه.
با این اوصاف و وقت کمی که مونده چاره ای جز ارشد خوندن و بالا بردن معدل تو ارشد نیست حداقل برای من
باشه ولی همین که تو خودتو نشون بدی به بالا دستیا تو همون کار اموزی خیلیهمهارت مهمه