• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رشته‌ها رو روست کنید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع reza__sh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • لایک
امتیازات: Sina
یعنی یه چیز میان رشته ایه؟چطور به پزشکی مربوط میشه؟
مهندس مکانیک یا برق عادی چیزی از اناتومی بدن انسان اصلا نمیدونه

اینا اناتومی و فیزیولوژی و... پاس میکنن

بردگی نمره کردن خیلی سادس کافیه روحتو بفروشی در ابتدا بقیش رواله
خب فایده نداره
تو دانشکدمون میبینم طرف مثلا ریاضی مهندسی ۱۹.۹۰ گرفته ترم بعدش ارتعاشات با ۹ افتاده
یه تبدیل فوریه بلد نیست چون میشینن حفظ میکنن.
با خرخونی نمره بالا میشه گرفت ولی طرف بیسواد میاد بالا
بدی دانشگاه های دولتی مخصوصا توی مهندسی همینه. ۱۴ یه دانشگاه دولتی خوب با هزار تا ۲۰ یه دانشگاه آزاد و پیام نور برابری میکنه.
با این اوصاف و وقت کمی که مونده چاره ای جز ارشد خوندن و بالا بردن معدل تو ارشد نیست حداقل برای من

کدوم دانشگاه؟ پلی‌تکنیک و علموص و صنعتی اصفهان رو شنیدم نمره نمیدن.
صنعتی و فنی اصفهان(انتقالي گرفتم)
فنی اصفهان از صنعتی تو نمره ندادن دست کم نداره

از بلبل زبونی برای مدیرای کارخونه هم دریغ نکنید

همین اینجانب کلاه مدیر کارخونه کشتی سازی صدرا رو هدیه گرفتم اوردم تهران.

از بلبل زبونی برای مدیرای کارخونه هم دریغ نکنید

همین اینجانب کلاه مدیر کارخونه کشتی سازی صدرا رو هدیه گرفتم اوردم تهران.
صنعت که معدل واسشون مهم نیست
مهارت مهمه
معدل یکی برا سربازیه یکیم همین اپلای

خب فایده نداره
تو دانشکدمون میبینم طرف مثلا ریاضی مهندسی ۱۹.۹۰ گرفته ترم بعدش ارتعاشات با ۹ افتاده
یه تبدیل فوریه بلد نیست چون میشینن حفظ میکنن.
با خرخونی نمره بالا میشه گرفت ولی طرف بیسواد میاد بالا
بدی دانشگاه های دولتی مخصوصا توی مهندسی همینه. ۱۴ یه دانشگاه دولتی خوب با هزار تا ۲۰ یه دانشگاه آزاد و پیام نور برابری میکنه.
با این اوصاف و وقت کمی که مونده چاره ای جز ارشد خوندن و بالا بردن معدل تو ارشد نیست حداقل برای من
همچین اتفاقی که میگی تو دانشگاه ما مثلا فقط برا دروس پایه میفته اونم چون خارج دانشکده ایه نمیگم نمیشه ولی سخته بخوای بخوای بدون یاد گرفتن معدل بگیری مخصوصا تو ترمای بالا

دکتر اینا تو بهستان نوشته شده

چون برای یه برقی انتخاب واحد کردم و کامپی معدل این ۲ تا رشته رو میدونم بقیرو خبر ندارم

@Aynazi

برای شما چنده
معدل دانشکده ۱۴.۱۱ 😂

همچین اتفاقی که میگی تو دانشگاه ما مثلا فقط برا دروس پایه میفته اونم چون خارج دانشکده ایه نمیگم نمیشه ولی سخته بخوای بخوای بدون یاد گرفتن معدل بگیری مخصوصا تو ترمای بالا
اینجا خیلی رایجه
اعتقاد من توی لیسانس اینه که اول آدم باید درسارو بفهمه خصوصا تو مهندسی. کارآموز که بودم به چشم میدیدم همین درسایی که پاس میکردم دقیقا به دردم خورد با اینکه به جای ۱۸ ۱۹، ۱۵ گرفتم اون درس و

اینجا خیلی رایجه
اعتقاد من توی لیسانس اینه که اول آدم باید درسارو بفهمه خصوصا تو مهندسی. کارآموز که بودم به چشم میدیدم همین درسایی که پاس میکردم دقیقا به دردم خورد با اینکه به جای ۱۸ ۱۹، ۱۵ گرفتم اون درس و
متوجه طرز فکرت هستما

ولی کاش همین که ادم درسو می‌فهمه خوب هم نمره بدن
یکی از درسامو با استاد اذیت‌کن برداشتم ۴ واحدی داده ۱۶؛ بعد بهترین نمره همینه
یارو هیچ جوره راضی نمیشه بیاره رو اسکیل.

میتونی یکم جزئی تر‌مثال بزنی؟
مثلا همین ارتعاشات
پیش نیاز درس کنترله
اکیپ اکیپ طرف میرن سوالارو حل میکنن و یه نمره ی خوبی می‌گیرن اون اکیپ
این ترم سر درس کنترل که پیشنیازش ارتعاشاته موندن و دارن درس و حذف میکنن.
طرف فقط درسو پاس میکنه به هر قیمتی حالا اینام دو گروه میشن. اونایی که با نمره بالا پاس میکنن و اونایی که با ناپلئونی پاس میکنن

پس‌فردا طرف میخواد بره تو صنعت این کشور کار کنه و میبینه نمیتونه مسائل صنعت و حل کنه چون ذهنش قفل شده روی حل مسائل رفرنس.
طرف که دانشجوی یه رشته مهندسی میشه باید تو ذهنش وقتی درس میخونه فکر کنه این کجای زندگی به دردش میخوره. بره نرم افزار یادبگیره اون مبحث و توی نرم افزار به چشم ببینه. کار اتفاقا برای مهندس هست. مهندس متخصص نیست

دیگه هیچی پس.
مکانیک فنّی دانشگاه تهران معدل ۱۸.۹ هم داشتیم. یه تلاش خیلی زیادی می‌طلبه ولی شما پست‌داک هم اپلای کنی معدل لیسانس مهمه براشون.
برای اپلای شنیدم معدل آخرین مقطع واسشون مهمه

Back
بالا