- نام مرکز سمپاد
- Farz
- شهر
- Loading...
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- مدال المپیاد
- Overthinking
- دانشگاه
- Iran univ
- رشته دانشگاه
- Nursing
اتفاقا سینا کارش قراره خوب بگیره ....
میبرنش توی کار براشون کشتی دو لایه درست کنه
اتفاقا سینا کارش قراره خوب بگیره ....
میبرنش توی کار براشون کشتی دو لایه درست کنهمعدل دانشکده کامپیوتر زیادی بالاستمگه به معدله؟ من که معدل پایین زیاد میدیدم.
هر وقت من رو ترور کردن میتونید پایان دریا رو خطاب کنید، مغز برادر آماده ساخت کشتی هایی هست که بعد ها میگن کار فرازمینی هاست(کشتی پرنده تو ذهنمه)ترامپ که میگه همه کشتیهامونو زده ترکونده
دره چه یایی دیگه
توی نرم افزار هم ما انجین داریمبچه ها engineering از engine میاد، الکی به هرکسی دیدید نگید مهندس، ببینید چقدر کارش به انجین ها ربط داره.
تقصیر ما نیست اینترنتمون قطعهرشتهتون چیه اینقدر بیکارین که هر روز دارین دعوا میکنین؟
میخواستم بگم ما درس خونیم که منصرف شدم. روست کن آقا روست کنمعدل دانشکده کامپیوتر زیادی بالاست

معدل بالا یعنی درساشون آسونه؟معدل دانشکده کامپیوتر زیادی بالاست
اگر مازندران غربش باشی میتونیم فعلا صلح کنیم چون من این پناهنده جنگی شدم
اسمشو گذاشتید انجین خودتونو مهندس جا بزنید، وگرنه به بچه ۶ ساله هم بگی اون انجینه بهت میخنده.توی نرم افزار هم ما انجین داریم
انجین بازیسازی
انجین رندر مرورگر
در حسرت یه نمره ی بالای ۱۵ اممیخواستم بگم ما درس خونیم که منصرف شدم. روست کن آقا روست کن![]()
حالا ربطی به این تاپیک ندارهمعدل بالا یعنی درساشون آسونه؟
چون ریاضی مهندسی، کنترل و... رو ندارن.معدل دانشکده کامپیوتر زیادی بالاست
بلهمعدل بالا یعنی درساشون آسونه؟
مرکزم والا😂اگر مازندران غربش باشی میتونیم فعلا صلح کنیم چون من این پناهنده جنگی شدم
cfd گرفتم ۱۸، فشار بخور حقیردر حسرت یه نمره ی بالای ۱۵ ام

دقیقا میخنده چون مغزش هنوز نمیکشه که فقط موتور ماشین انجین نیستاسمشو گذاشتید انجین خودتونو مهندس جا بزنید، وگرنه به بچه ۶ ساله هم بگی اون انجینه بهت میخنده.
خب پس من درباره نمراتم حرف نمیزنم که حسرت نخوریدر حسرت یه نمره ی بالای ۱۵ ام

صلحی در کار نیست، من نوشهرممرکزم والا😂
انتقال حرارت و بگوچون ریاضی مهندسی، کنترل و... رو ندارن.