• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رشته‌ها رو روست کنید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع reza__sh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
گرافیکم روست کنین.
اینا در طول ترم در حالی که ما داشتیم زیر امتحان و پروژه له میشدیم ددر دودور بودن ته ترم وسیله های نقاشیشون وسط سوییت بود.

دوستان مهندس فکر کنم این بحث کی واقعا مهندسه تهش همه‌اتون رو بفرسته ور دل خودم تو بیمارستان روان

گرافیکم روست کنین.
اینا در طول ترم در حالی که ما داشتیم زیر امتحان و پروژه له میشدیم ددر دودور بودن ته ترم وسیله های نقاشیشون وسط سوییت بود.
اتفاقا یک دوستی هم دارم که گرافیک آزاد اصفهان می‌خوند بعد وسطش تغییر رشته داد به کامپیوتر 😂

واسه جلد مجله در به در دنبال گرافیست بودم
خیلی کلاه سرم گذاشتن دلم ازشون خونه

• لایک
امتیازات: ili
یادمه توی مهندسی نرم‌افزار که میخوندیم یه درسی به اسم ریاضی مهندسی بود که من جر خوردم تا تونستم پاسش کنم. اینقدر واسم سخت بود که از اون به بعد هر مشکلی توی زندگی پیش می‌اومد میگفتم تو ریاضی مهندسی پاس کردی این که چیزی نیست 😂
این که میگین بقیه مهندسیا درسای سخت‌تر دارن به اعتمادبنفسم ضربه میزنه 🤣

• خنده
امتیازات: banaz
یادمه توی مهندسی نرم‌افزار که میخوندیم یه درسی به اسم ریاضی مهندسی بود که من جر خوردم تا تونستم پاسش کنم. اینقدر واسم سخت بود که از اون به بعد هر مشکلی توی زندگی پیش می‌اومد میگفتم تو ریاضی مهندسی پاس کردی این که چیزی نیست 😂
واسه همین کامپیوتر و معماری مهندسی نیست 🥸

ریضمو تازه شروع برق و مکانیکه خب

تو کشوری که دیگه کشتی‌ای هم نداره تقریبا مهندسی دریا خوندن wow wow wow
این تو شهری که دریا نداره داره مهندسی دریا می‌خونه پس احتمالا تو کشوری که کشتی نداره هم بتونه کار کنه😂

تازه شریف از امسال تصمیم گرفته معادلات دیفرانسیل هم از چارتش حذف کنه

یعنی دیگه رسما صنایع

این تو شهری که دریا نداره داره مهندسی دریا می‌خونه پس احتمالا تو کشوری که کشتی نداره هم بتونه کار کنه😂
یادم باشه تو رو بلاکت کنم با مامانم صحبتی نکنی

انقدر از بابت موضوع خوشحالم که نگو

بهونه از این بهتر برای رفتن؟
سینا رشتت جز آخرین تلاش های یک نفر برای اینه که بهش بگن مهندس😔
تلاش بعدی میشه مدرک خریدن

اتفاقا یک دوستی هم دارم که گرافیک آزاد اصفهان می‌خوند بعد وسطش تغییر رشته داد به کامپیوتر 😂
ای بابا عجب گیری کردیما :))
اینکه اینا اینقدر راحت قبولشون میکنن چیزی از ارزش ما کم نمیکنه. همکلاسی دارم که هنوز پایتون بلد نیست من اینا رو هم رشته ایم حساب نمیکنم :))
واسه همین کامپیوتر و معماری مهندسی نیست 🥸
آقا قرارمون فقط تخریب معماری بود :))
ما سیگنال پاس کردیم. هوش محاسباتی پاس کردیم. الکترونیک دیجیتال و یه سری چیزای دیگه که یادم نیست.

Back
بالا