- نام مرکز سمپاد
- HN1
- شهر
- ☆
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
خانم محترم ما تو یک تیمیم چرا داری کارو خراب میکنی 😂اتفاقا دعوا سر سخت بودن درساست![]()
خانم محترم ما تو یک تیمیم چرا داری کارو خراب میکنی 😂اتفاقا دعوا سر سخت بودن درساست![]()
نوح کشتی داشت، شما داری؟توهین به دریا توهین پیامبر قبل اسلام حضرت نوح بزرگ هست
پسر نوحم همین دیسارو به باباش میداد
الان کجاست؟
آخه داری اشتباه حمله میکنیخانم محترم ما تو یک تیمیم چرا داری کارو خراب میکنی 😂

من مایو هم ندارمنوح کشتی داشت، شما داری؟
اتفاقا یک دوستی هم دارم که گرافیک آزاد اصفهان میخوند بعد وسطش تغییر رشته داد به کامپیوتر 😂گرافیکم روست کنین.
اینا در طول ترم در حالی که ما داشتیم زیر امتحان و پروژه له میشدیم ددر دودور بودن ته ترم وسیله های نقاشیشون وسط سوییت بود.
تو کشوری که دیگه کشتیای هم نداره تقریبا مهندسی دریا خوندن wow wow wowمن مایو هم ندارم
اقا دیس به شخص ندید من شنا هم بلد نیستم خو
انقدر از بابت موضوع خوشحالم که نگوتو کشوری که دیگه کشتیای هم نداره تقریبا مهندسی دریا خوندن wow wow wow
واسه همین کامپیوتر و معماری مهندسی نیست 🥸یادمه توی مهندسی نرمافزار که میخوندیم یه درسی به اسم ریاضی مهندسی بود که من جر خوردم تا تونستم پاسش کنم. اینقدر واسم سخت بود که از اون به بعد هر مشکلی توی زندگی پیش میاومد میگفتم تو ریاضی مهندسی پاس کردی این که چیزی نیست 😂
این که میگین بقیه مهندسیا درسای سختتر دارن به اعتمادبنفسم ضربه میزنه 🤣
ریضمو تازه شروع برق و مکانیکه خبیادمه توی مهندسی نرمافزار که میخوندیم یه درسی به اسم ریاضی مهندسی بود که من جر خوردم تا تونستم پاسش کنم. اینقدر واسم سخت بود که از اون به بعد هر مشکلی توی زندگی پیش میاومد میگفتم تو ریاضی مهندسی پاس کردی این که چیزی نیست 😂
این که میگین بقیه مهندسیا درسای سختتر دارن به اعتمادبنفسم ضربه میزنه 🤣
این تو شهری که دریا نداره داره مهندسی دریا میخونه پس احتمالا تو کشوری که کشتی نداره هم بتونه کار کنه😂تو کشوری که دیگه کشتیای هم نداره تقریبا مهندسی دریا خوندن wow wow wow
یادم باشه تو رو بلاکت کنم با مامانم صحبتی نکنیاین تو شهری که دریا نداره داره مهندسی دریا میخونه پس احتمالا تو کشوری که کشتی نداره هم بتونه کار کنه😂
سینا رشتت جز آخرین تلاش های یک نفر برای اینه که بهش بگن مهندس😔انقدر از بابت موضوع خوشحالم که نگو
بهونه از این بهتر برای رفتن؟
ای بابا عجب گیری کردیمااتفاقا یک دوستی هم دارم که گرافیک آزاد اصفهان میخوند بعد وسطش تغییر رشته داد به کامپیوتر 😂
آقا قرارمون فقط تخریب معماری بودواسه همین کامپیوتر و معماری مهندسی نیست 🥸
ای بابا میخواستم برات از شهر خودمون زن بگیرم مهاجرت کنی اینجایادم باشه تو رو بلاکت کنم با مامانم صحبتی نکنی