- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی ۱
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی دریا
قایق موتوری لب دریاتهش هممون اسنپیم مهندسی فقط کامپیوتریا برنامه نویسی میکنن بقیه راننده میشن 😔😂
قایق موتوری لب دریاتهش هممون اسنپیم مهندسی فقط کامپیوتریا برنامه نویسی میکنن بقیه راننده میشن 😔😂
فکر کنم از هندسه میاد. یعنی شکل دادن به صورت عملی. برخلاف بقیه رشتهها که تئوری یه چیزایی میخونن امتحان میدن.حتما یه فلسفه ای داشته که روش اسم مهندسی گذاشتن
اگه کسی اون رو میدونه بیاد بگه
جالب میشه
کامپیوتر دانشگاه آزاده دیگه تو تجربی پزشکی قبول نمیشن یا میرن پرستاری یا کامپیوتر دانشگاه آزاد (ایموجی سوت زدن)راستی خبر رسیده بچهی دختر خالهام هم از تجربی رفته داره کامپیوتر میخونه😔🤝🏻
نمیدونم ولی مهندس اصولا از هندسه میاد، یعنی کسی که هندسه بلده. تا سالهای قبلم که این رشته های الکی وارد بازار بشن به مهندسای ساختمون میگفتن فقط، معمارها و عمرانیا.حتما یه فلسفه ای داشته که روش اسم مهندسی گذاشتن
جالب میشه
متنبه شدم ممنونتوهین به دریا توهین پیامبر قبل اسلام حضرت نوح بزرگ هست
پسر نوحم همین دیسارو به باباش میداد
الان کجاست؟
خب علوم پایه ای ها هم یه چیزایی میسازن، ساختن اینا با اون ساختن کلاسیک فرق داره خب، اونقدر مهندسی نیست متاسفممن هوشم و تا حدی قبول دارم که جزو علوم کامپیوتر باشم.
ولی به هر حال فقط ساختن فیزیکی نیست. اینترنت، وبسایت و اپلیکیشن ها همشون ساخته شدن. لمس نمیشن ولی همتون خیلی زیاد ازشون استفاده میکنین.
حالا معماری رو به عمران نبند شما تهش یک نقاشی بکنید یا با چوب بستنی یک خونه درست کنید این حرفارو نداریم :')))))نمیدونم ولی مهندس اصولا از هندسه میاد، یعنی کسی که هندسه بلده. تا سالهای قبلم که این رشته های الکی وارد بازار بشن به مهندسای ساختمون میگفتن فقط، معمارها و عمرانیا.
با این تعریف ما معماریا از همتون بیشتر هندسه بلدیم گریه کنید.
متنبه شدم ممنون
حداقل یه رشتهای میخونم که دانشگاه آزادش رو هم نمیشه بدون کنکور خوند🤭🤭🤭کامپیوتر دانشگاه آزاده دیگه تو تجربی پزشکی قبول نمیشن یا میرن پرستاری یا کامپیوتر دانشگاه آزاد (ایموجی سوت زدن)
همون جایی که باباش هست فقط یه کم زودتر رسیدهتوهین به دریا توهین پیامبر قبل اسلام حضرت نوح بزرگ هست
پسر نوحم همین دیسارو به باباش میداد
الان کجاست؟
اگر فارغ شد با موفقیت بعد میشه باهاش تخریب کرد. من چند نفر میشناسم که وسطش تغییر رشته دادن.راستی خبر رسیده بچهی دختر خالهام هم از تجربی رفته داره کامپیوتر میخونه😔🤝🏻
چهار سال دیگه بهت جواب میدم انشاللههمون جایی که باباش هست فقط یه کم زودتر رسیده
اگر فارغ شد با موفقیت بعد میشه باهاش تخریب کرد. من چند نفر میشناسم که وسطش تغییر رشته دادن.
مهم نیست برای مهندس بودن نیاز به تایید کسی نیستخب علوم پایه ای ها هم یه چیزایی میسازن، ساختن اینا با اون ساختن کلاسیک فرق داره خب، اونقدر مهندسی نیست متاسفم

محمد نادان اینو لایک میکنی خب انگار واسه مکانیک نمیشه رفت بدون کنکور خوند، علوم کامپیوتر دولتیم میشه بدون کنکور خوند چه برسه به مکانیک 😂راستی خبر رسیده بچهی دختر خالهام هم از تجربی رفته داره کامپیوتر میخونه😔🤝🏻
مهم کنکورش نیستمحمد نادان اینو لایک میکنی خب انگار واسه مکانیک نمیشه رفت بدون کنکور خوند، علوم کامپیوتر دولتیم میشه بدون کنکور خوند چه برسه به مکانیک 😂
خب حالا تهش که چی مگه معیار ارزش به سختیه مسیرشه، پس بریم کارگار معدن بشیم 😔😂مهم کنکورش نیست
مهم خوندنشه
تو مکانیک بیا استاتیک و مقاومت مصالح پاس کن و ۹ ترمه نشو بعد باهم صحبت میکنیم
مهندس از اندازه گرفتن میاد یه بار استادمون گفت فکر کنمحتما یه فلسفه ای داشته که روش اسم مهندسی گذاشتن
جالب میشه
خیلیما معماریا از همتون بیشتر هندسه بلدیم
اتفاقا دعوا سر سخت بودن درساستخب حالا تهش که چی مگه معیار ارزش به سختیه مسیرشه، پس بریم کارگار معدن بشیم 😔😂