• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رشته‌ها رو روست کنید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع reza__sh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
هر وقت خواستین داروسازا رو دیس کنین به این فکر کنین علاوه بر دارو چیزای دیگه هم می‌فروشن

:)) نقل میکنم : بدترین دیس زمانی بود که یکی از آشناها دارو قبول شد.... عموش بهش گفت اووو هفت سال درس میخونی عطاری بزنی ؟!:))....

بچه های روانشناسی ❌️
سریال ترکی ✅️

• لایک
امتیازات: panah
فکر کردم دیگه زندگی نمی‌تونه متعجبم کنه تا اینکه دو واژه‌ی "هیجان‌انگیز" و " روان‌شناسی" رو کنار هم دیدم.

من حداقل یه ترم کارنامه کامل دارم بعد حرف میزنم دکترر😔

سریال ترکی برا معماری بود قاطی نکن ناراحت میشما:))

فکر کردم دیگه زندگی نمی‌تونه متعجبم کنه تا اینکه دو واژه‌ی "هیجان‌انگیز" و " روان‌شناسی" رو کنار هم دیدم.
ابجی اخه هیجان انگیز برای دیس🤣

چه قدر نظر دارید راجع به رشته ها.
من راجع به رشته ی خودمم ازم میپرسن میگم نمیدونم والا بدکی نیست، تجربه ی هر کس میتونه متفاوت باشه بالاخره...

اوه اوع از رواشناسا و روان پزشکا و پرستارای روان کار دور شین :)) هرچی مقطع بالاتری بخونن درجه سایکوز بالاتری دارن ....:)) روزی که رفتیم کاروزی روان رو یادم نمیده ...رزیدنته و پرستارای بخش خودشون بیشتر نیاز داشتن ادمیت و بستری شن ....:)) من یک هفته بیشتر اونجا کاروزی میرفتم قطعا دیوونه میشدم ....یادمه توی ح ب خیلی غر میزدم ...واقعا برام ترسناک و استرس اور بود عملا پی تی اس دی شدم بعد از اون بیمارستان

فردا دژاوو از خواب بیدار شه پوست منو میکنه، ۱۰ صفحه ریپ باید پاک کنه

چه قدر نظر دارید راجع به رشته ها.
من راجع به رشته ی خودمم ازم میپرسن میگم نمیدونم والا بدکی نیست، تجربه ی هر کس میتونه متفاوت باشه بالاخره...
ولی راجب غذا پختن بقیه نظر نداریم حداقل 😔

یادگاری بمونه خب🥲

ثابتی فرد یک تاپیک بزن ..روست رشته ها :)) همه رو منتقل کن اونجا

بچه ها از منم دوری کنین من عاشق بیمارستان روانم😂

Back
بالا