- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ....
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- دانشگاه
- یه جایی تو تهران
- رشته دانشگاه
- پرستاری
هر وقت خواستین داروسازا رو دیس کنین به این فکر کنین علاوه بر دارو چیزای دیگه هم میفروشن
نقل میکنم : بدترین دیس زمانی بود که یکی از آشناها دارو قبول شد.... عموش بهش گفت اووو هفت سال درس میخونی عطاری بزنی ؟!
....اونو تکنسین میفروشههر وقت خواستین داروسازا رو دیس کنین به این فکر کنین علاوه بر دارو چیزای دیگه هم میفروشن

قویتر لطفابچه های روانشناسی ❌️
سریال ترکی ✅️

ابجی اخه هیجان انگیز برای دیس🤣فکر کردم دیگه زندگی نمیتونه متعجبم کنه تا اینکه دو واژهی "هیجانانگیز" و " روانشناسی" رو کنار هم دیدم.
هرچی مقطع بالاتری بخونن درجه سایکوز بالاتری دارن ....
روزی که رفتیم کاروزی روان رو یادم نمیده ...رزیدنته و پرستارای بخش خودشون بیشتر نیاز داشتن ادمیت و بستری شن ....
من یک هفته بیشتر اونجا کاروزی میرفتم قطعا دیوونه میشدم ....یادمه توی ح ب خیلی غر میزدم ...واقعا برام ترسناک و استرس اور بود عملا پی تی اس دی شدم بعد از اون بیمارستانهمه ی اینارو به بچه های مهندسی عمران نسبت میدن متاسفانه💔یکی گچکاره یکی بناس منم حمالم دوستان
ولی راجب غذا پختن بقیه نظر نداریم حداقل 😔چه قدر نظر دارید راجع به رشته ها.
من راجع به رشته ی خودمم ازم میپرسن میگم نمیدونم والا بدکی نیست، تجربه ی هر کس میتونه متفاوت باشه بالاخره...
همه رو منتقل کن اونجادیس های جالبی بودنفردا دژاوو از خواب بیدار شه پوست منو میکنه، ۱۰ صفحه ریپ باید پاک کنه
فردا دژاوو از خواب بیدار شه پوست منو میکنه، ۱۰ صفحه ریپ باید پاک کنه