• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رشته‌ها رو روست کنید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع reza__sh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ولی خداوکیلی شما هرجا از بچگی میشنیدین کلمه مهندس رو یاد یه سری ادم کت شلواری با کلاه مهندسی سفید نمیوفتادین(حالا کت شلوار نه ولی اون کلاهه دیگه معروفه)!؟

آفرین اونا مهندسین عمران هستند دیگه حرفی نمیمونه(تازه civil engineering از قدیمی ترین علوم و رشته های بشره و خلاصه اصالت و این قبیل حرفا دیگه…)😁😂💔

ولی خداوکیلی شما هرجا از بچگی میشنیدین کلمه مهندس رو یاد یه سری ادم کت شلواری با کلاه مهندسی سفید نمیوفتادین(حالا کت شلوار نه ولی اون کلاهه دیگه معروفه)!؟

آفرین اونا مهندس عمرانان هستند دیگه حرفی نمیمونه(تازه civil engineering از قدیمی ترین علوم و رشته های بشره و خلاصه اصالت و این قبیل حرفا دیگه…)😁😂💔
والا مهندسا تو ذهنم همیشه پشت میز بودن

کارمای مهندسی گوشی تلفن همراه به کمر دنیز زد.
(اگه مهمدسی کامپ داریم چرا مهندسی گوشی نداشته باشیم)

این ادبیاتیا واقعا جوانان ساده رو با ری‌اکت ناراحت گول می‌زنن.

یه بار که امتحان ترم ساختمان داده داشتیم معماریا امتحان ترم نقاشی داشتن. بازم بهشون میگین مهندسی؟ :(
+ درسته آخر بحث رسیدم ولی باید میگفتم

آفرین اونا مهندس عمرانان هستند دیگه حرفی نمیمونه(تازه civil engineering از قدیمی ترین علوم و رشته های بشره و خلاصه اصالت و این قبیل حرفا دیگه…)😁😂💔
اولین باری که کلمه مهندس رو شنیدم در عنفوان کودکی بود که کارگر افغانی به اوستا گفت موهندس این آجرا رو بندازم بالا؟
آفرین اونا مهندسان عمران هستند

چرا عزیزم مهندسی گوشی هم داریم ...اینا همون مهندسی کامپ هایی هستن که یک درجه تنزل مقام یافتن :))

نه داداش مهندسی دریا بازار کارش خیلی خوبه همه جا خواهان داره.
واکنش مغولستان:
7ab81a0d-7c71-3e28-a47b-6df71fbff8ed_qi7.jpeg

من برعکس وجود داشتن یک جواب واحد رو خیلی نمی‌تونم برتابم.

این ادبیاتیا واقعا جوانان ساده رو با ری‌اکت ناراحت گول می‌زنن.
من خودم نفوذی‌ام اشتباهی بر خوردم تو تجربی ها وگرنه قلبا باید انسانی می‌خوندم تهش می‌رفتم ادبیات😂

اون نقاشی نیس اسمش اسکچ عه:))

بقیه رو دیس می‌کنیم ممکنه ناراحت بشن، فلذا خودزنی می‌کنم که " ترمک حقوقی عزیز، با کت شلوار و کیف سامسونت نیا دانشگاه!"

اولین باری که کلمه مهندس رو شنیدم در عنفوان کودکی بود که کارگر افغانی به اوستا گفت موهندس این آجرا رو بندازم بالا؟
آفرین اونا مهندسان عمران هستند
متاسفانه بله اوناهم حتی مهندس عمران هستن🥲 بعضی هم شروع اشناییشون اینطور بوده که متاسفانه تر حقیقت داره و جوابی براش نیست💔

اما بیاین از قسمت خوب ماجرا بهش نگاه کنیم😂

متاسفانه بعضی هم شروع اشناییشون اینطور بوده که متاسفانه تر حقیقت داره و جوابی براش نیست💔

اما بیاین از قسمت خوب ماجرا بهش نگاه کنیم😂
اینترنشنال بودن کار و این حرفا

Back
بالا