تجاوز گروهی ۴ ورزشکار ایرانی به یک خانم در کشور کره جنوبی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
عمیقا متاسفم و نمیدونم چی بگم امیدوارم تاوان این کاراش رو اون شخص به بدترین شکل پس بده :(
والا تو سوابق الان نوشته در حال حاضر باید سرپرست تیم فوتبال نونهالان یه تیم لیگ برتر نونهالان باشه

این ممنوعیت تردد رو مدیر مدرسه برید

مدرسه چون نظامی بود و وابسته به صنایع دفاع ابرو ریزی بزرگی میشد رسانه ای میشد

والا تو سوابق الان نوشته در حال حاضر باید سرپرست تیم فوتبال نونهالان یه تیم لیگ برتر نونهالان باشه

این ممنوعیت تردد رو مدیر مدرسه برید

مدرسه چون نظامی بود و وابسته به صنایع دفاع ابرو ریزی بزرگی میشد رسانه ای میشد
وایییی 💔💔💔💔

حرف خودته نه؟🥸

اینم حرف رفیقته

اینم حرف مقدلته
و ده ها پیام دیگه به اعتراض من
منم هنوز جوابی نگرفتم که بخوام جوابی بهت پس بدم
خوبه گفتم همه نر ها و نه فقط نر ایرانی
در ادامه در پیام بعدی گفتم منظور از نر ایرانی یه آدم بی فرهنگه نر به عنوان یه لفظ توهینی به کار رفته
هرموقع میگفتم مرد ایرانی حق با تو بود
نچ منطقی نیستی!
زور نزن بچه خوشگل ❤️
این بحث ادامه دار شه برا خودت بده

خوبه گفتم همه نر ها و نه فقط نر ایرانی
در ادامه در پیام بعدی گفتم منظور از نر ایرانی یه آدم بی فرهنگه نر به عنوان یه لفظ توهینی به کار رفته
هرموقع میگفتم مرد ایرانی حق با تو بود
نچ منطقی نیستی!
زور نزن بچه خوشگل ❤️
این بحث ادامه دار شه برا خودت بده
به عنوان تعریف حرفت و قبول میکنم

به نظرم کره باید قوانین فورسام و تریسام روسپی هاشو برای مسافر ها مشخص کنه که ازین به بعد تو پاچشون نره

همه مردای ایرانی متجاوزن. کم و زیاد داره ولی اینطور نیست که نباشن اصلا!!!
من بنظرم ظریف تره،
همه مرد های دنیا حداقل از تجاوز هم جنس هاشون درصدی توی زندگی عادیشون شود میبرن، شاید حتی خیلی ازش اگاهی نداشته باشن.
و مهمتر ازون اینه که تقریبا تمام مرد های دنیا خواسته در اغلب مواقع و ناخواسته در درصد کمی به پایداری این سیستم کمک میکنن.

قربانیانشون هم در صدر جدول زن ها و بعد ازون گروه های دیگه ی انسان ها فارغ از جنسیتشون هستن متاسفانه...

من بنظرم ظریف تره،
همه مرد های دنیا حداقل از تجاوز هم جنس هاشون درصدی توی زندگی عادیشون شود میبرن، شاید حتی خیلی ازش اگاهی نداشته باشن.
و مهمتر ازون اینه که تقریبا تمام مرد های دنیا خواسته در اغلب مواقع و ناخواسته در درصد کمی به پایداری این سیستم کمک میکنن.

قربانیانشون هم در صدر جدول زن ها و بعد ازون گروه های دیگه ی انسان ها فارغ از جنسیتشون هستن متاسفانه...
بله بله. به نظرتون چیکار باید کرد؟

من بنظرم ظریف تره،

نمو

نمونه بارز احترام همون دوست خودت رهاورده که شیر فلکه رو گرفت روی من و گفت هرکی داره اعتراض میکنه این کارست
با هرکسی مثل خودش باید رفتار کرد
بنظرم تو درگیر نشی بهتره
من نمیدونم احترام رو چی معنی می‌کنید واقعا و کی رو کی شیر فلکه گرفته
دوستان من هیچی نمیگم خانوما هم حرف نزنن لطفا
اقایون دیگه میشه لطفا این سه پست که حرفای من در واکنش به ایشون بوده رو بخونید ببینید من توهین کردم؟
حالا لطفا این پست رو بخونید (من نمیدونم چرا ح‌ب من منتقل شده اینجا)
از کسی که الگوی فکری و زبانیش توییتره زیاد نباید انتظار داشت
همون عشق ابدیتو ببین آفرین
و این جواب منه که هنوزم روش هستم توهین کردن، توهین شنیدن هم داره
ببین کسی بهت توهین نمی‌کنه پس غلط می‌کنی به بقیه توهین کنی
من حداقل صبح تا شب نقش قربانی رو بازی نمی‌کنم
چیزی که ازنظرم درست بوده و دیدم رو بیان کردم روی حرفم هم هستم
تو هم نمیبینی یه ساعت از روزت خالیه بشین بدبختیای مردا در طول تاریخ رو سرچ بزن بفرست اینجا گریه کن
به جای اینکه یه ذره تلاش کنی موقعیت رو برای خودت عوض کنی
اینم جواب ایشون که کاملا منطقی بود
تو همونی نبودی که همه فالورای اینستاگرامت پسر بودن؟
دنیای عجیبی شده :))‌&

دوستان من الان متوجه شدم ۲ طرف این قضیه یک طرف هنوز دانشگاه نیومده

بحث اصلا باطله.
ای بابا نه آقا من همه فالورام پسرن دارم لا دست و پای پسرا قد می‌کشم میام بالا بیشتر از شما می‌دونم که یکی دو ترم دانشگاه خوندی منو قاطی‌اینا نکن😂

ای بابا نه آقا من همه فالورام پسرن دارم لا دست و پای پسرا قد می‌کشم میام بالا بیشتر از شما می‌دونم که یکی دو ترم دانشگاه خوندی منو قاطی‌اینا نکن😂
باباااا

حالا خوبه خودمم دانشگاه نرفتم رفتم مهدکودک امیرکبیر

برنجید مگه قد میکشید؟

• خنده
امتیازات: Raha~
دانشگاه از مهدکودک بدتره
مهد و بدنام نکن
بابا بخدا

فکر کن هر جلسه به صورت داوطلبانه از تخته ها عکس میگرفتم میذاشتم گروه

بدون منت بدون طلب هیچ چیزی

یکی رفته بود گفته بود نه این برای جلب توجه جزوه میفرسته تو گروه

..............

این هیچی

یه موضوعی رو کلاااااا ۴ نفر میدونستن

بعد اون روز داشتم به صورت کوچه علی چپ طور برای یک شخص دیگری میگفتم

گفت میدونم کیو میگی

بین خودمون ۳ تا موند

اون ۳ تاش با ۴ تای من اشتراک تهی داشت

مسیله شخصی من بودا!

بابا بخدا

فکر کن هر جلسه به صورت داوطلبانه از تخته ها عکس میگرفتم میذاشتم گروه

بدون منت بدون طلب هیچ چیزی

یکی رفته بود گفته بود نه این برای جلب توجه جزوه میفرسته تو گروه

..............

این هیچی

یه موضوعی رو کلاااااا ۴ نفر میدونستن

بعد اون روز داشتم به صورت کوچه علی چپ طور برای یک شخص دیگری میگفتم

گفت میدونم کیو میگی

بین خودمون ۳ تا موند

اون ۳ تاش با ۴ تای من اشتراک تهی داشت

مسیله شخصی من بودا!
دلقک سرا

باباااا

حالا خوبه خودمم دانشگاه نرفتم رفتم مهدکودک امیرکبیر

برنجید مگه قد میکشید؟
دارم ترول می‌کنم ((((:
اقایون دیگه میشه لطفا این سه پست که حرفای من در واکنش به ایشون بوده رو بخونید ببینید من توهین کردم
میشه اینو جواب بدین نظرتون برام مهمه

چیزی که من دارم مینویسم شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه ولی به بعضی جملات تو پست های بقیه چرا
و صرفا بیشترش گلایه اس
تو ح.ب هم نزاشتم گفتم پاک میشه
و ازتون میخوام علی رغم طولانی بودنش و اینکه میدونم کار دارید و تایم تون ارزشمنده، لطفا بخونینش، چون فضای سایت واقعا بعضی جاها متشنج میشه. ما مثلا یه جامعه فرهیخته و تحصیل کرده از این کشوریم، حالا کاری با درسخون بودن مون ندارم، میتونیم که در کنارش فرهنگ مونم ارتقا بدیم؟!
من تو سایت بین دخترا خیلیا رو میشناسم از من خوششون نمیاد و ایگنورم کردن چون فکر میکنن ارزش دخترا برای من مهم نیست یا میخوام توجه پسرا رو جلب کنم یا حتی خیلی به کتفمه که دورم چه اتفاقی داره میفته و مقصرش فلانیه، حالا تو هر پلتفرمی، که اون فرد جنسیتش مذکره. نمیگم ناراحت نشدم، چرا خیلی هم شدم خیلی هم دلم شکست ولی به روی خودم نیوردم.
اینو گفتم که بگم من همونطور که به پسرا میگم داداش، به دخترا میگم عزیزدلم. مشکلی با کسی در بُعدِ جنسیت ندارم. پس حرفامو تعمیم ندید به برداشت های قبلیه خودتون (خودشون میدونن مقصودم کیاس). من برای جهت گیری جنسیتی نیومدم این حرفا رو بزنم
یه چیزی که به نظرم خوب درک نکردیم و کامل یاد نگرفتیم، تقابل با جنس مخالف بوده. مقصر ما هم نبودیم، جامعه هم نبوده، محیط آموزشی بوده. کاریه که شده ولی حالا که خیلی هامون پا به یه جامعه یا جوامع بزرگتر گذاشتیم باید بپذیریم، یاد بگیریم و باهاش کنار بیایم.
زندگی سخته، برای هر دو جنس
مقصر داریم تو زمینه های مختلف، اونم تو هر دو جنس
چیزایی که دارم میگم کلی نیست، عموما اینطوره
دخترا بیاید بپذیریم درسته که جامعه عوض شده و خیلی هامون یا کمک خرج هستیم یا میدونیم که باید کمک خرج باشیم. خب زندگی با کار کردن یک نفر نمی‌چرخه! اما این، این واقعیت رو عوض نمیکنه که فشار اجتماعی و اقتصادی رو پسرا بیشتره، هر دو جنس درک میکنیم فشار اقتصادی چیه، کسی نگفته درک نمیکنیم، ولی، پسر کار نداشته باشه بهش دختر نمیدن، برعکسش که نیست! پس نشون میده وظیفه مرد رو تامین مالی میدونستن و میدونن، خیلی از جوامع هم میگن مردها غریزتا یا از روی علاقه ترجیح میدن خانومشون دغدغه مالی نداشته باشه. خیلی هامون هم پدر هم مادر مون شاغلن، ولی کدوم شون بیشتر نگران و تحت فشاره؟!
من یکی شو بازم کردم، ولی خب سربازی، کار، درآمد و همه اینا داره به پسرا فشار میاره
ولی پسرا، شما هم بیاید بپذیرید که آمار خیانت و تجاوز بیشتر از سمت مردا هست، من نمیگم، منابع میگه، و بیشتر قربانیاش خانوما هستن، کسی نمیگه به پسرا تجاوز نمیشه، یا همسرشون بهشون خیانت نمیکنه، چرا، اتفاق میفته، ولی درصد بیشترش از سمت آقایونه.
بله درسته، یکی از خصوصیات قابل تحسین مرد تامین اسایشه، برای همینه که خانومش، خواهرش، مادرش، بهش تکیه میکنن، ولی این دلیل نمیشه بگیم همه مردا آرامش میارن، همونجور که نمیشه بگیم همه تجاوزا از سمت مردهاست! این واقعیت رو عوض نمیکنه که تو جامعه ذهن مریض داریم.

هیچ کدوم از اینا توجیه خوبی نیست برای اتفاقی که از سمت اون سه تا مرد برای اون دختر افتاده. و اصلا این اتفاق قابل توجیه نیست، چرا باشه؟! کسی که رو شهوتش کنترل نداره چه زن چه مرد، چرا باید اصلا بره تو جامعه؟! حالا که رفته و اشتباهی ازش سر زده، طرفش با قانونه.
نمیشه تموم مردا رو مقصر بدونیم.
نمیشه جبهه بگیریم.

قرار نیست با هر اتفاقی دخترا ضجه و مویه کنن که عای عامل بدبختی مون مردان. (عامل بدبختیامون قطعا آموزش نادرسته)
و قرار نیست تقی به توقی میخوره پسرا بگن عدالت برابری من سربازی میرم مهریه میدم دخترا نمیدن

پس تا اتفاقی افتاد بریم پست و کامنت بذاریم ذات نر ذات ماده. و استفاده از این کلمات به نظرم اول از همه توهین به شعور خودمون و جنسیت مخالفمونه
هر کس خبطی میکنه با توجه به گناهش، اسم داره
تجاوز کرد؟ متجاوزه. بد نگاه کرد؟ هیزه. دختربازی/پسر بازی کرد؟! لاشیه، هوله. قتل کرد؟ قاتله

یه سریش، وظایف از پیش تعیین شده هر جنسیتیه، اونم نه با زور، که با توجه به خصوصیات هر جنسیت

زن و مرد، دختر و پسر، مثل سیاه و سفید میمونن، لزوما متضاد نیستن، مکملن
اگه فقط سفید و مشکی وجود داشته باشه، تو تا با مداد مشکی رو کاغذ سفید ننویسی، نوشته ات معلوم نمیشه، و برعکس، باید رو مقوای مشکی با خط سفید بنویسی تا خوانا بشه
ما آدما هم همینیم
کارِ غلط، غلطه، چون و چرا و اما و اگر هم نداره. تو نه با بد کردنِ یه جنسیت تو چشم بقیه میتونی درستش کنی، نه با دعوا میتونی ریشه کنش کنی
جرم، فقط دو چیز داره، مجرم، و تقاص و تبعات.

پس نه دعوا، نه منت گذاشتن

قضیه‌ی "همه متجاوزن" به خودی‌خود جالبه. مثلاً وقتی پورن(اینجا اصطلاح درستش نیست ولی کار میکنه) یه نفر لیک میشه و ملت آلت به دست میرن میبینن، در حالی که فرد به میل و رضایت خودش اون ویدیو رو منتشر نکرده، تجاوزی صورت نگرفته ولی اون اصل "نبودن رضایت" که هنوز هست. درسته بگیم کسایی که دیدن به متجاوز بودن نزدیک‌ترن؟

این تمام چیزیه که به نظرم توی این زمینه میشه مطرح و درخواست کرد.
اگه قرار باشه کسی بفهمه می‌فهمه اگه هم نه دیگه با هیچ استدلال و منطق و بحثی نمی‌شه هیچ‌کاری کرد ...

چه زن چه مرد، یه فرد متجاوز هست یا نیست. اگه هست که به معنای واقعی کلمه شایسته هر نوع مجازاتی هست. اگه هم متجاوز و دارای افکار متجاوز نیست مسئولیت انسانی و اجتماعی حکم می‌کنه درصورت برخورد یا شناخت یه فرد متجاوز در اولین قدم از اعمال و افکار و نیت‌هاش دفاع نکنه و در قدم‌های بعدی به اطرافیان هشدار بده که بادقت درمورد اون آدم رفتار کنن و درصورت وجود شرایط مناسب! اون فرد رو به روانپزشک/پلیس معرفی کنه

مثلا رو خوب اومدی چون بعضیا اینجا اصلا
دارم ترول می‌کنم (((
بیا مستقیم حرفت و رو من ریپلای کن اگه مشکلت با منه
جنابعالی در جواب ترولت(که البته یادمه تو خود اینستاگرام نوتیف ریکوئستتم اومد نیا هاشا کن چون آماری که به من دادن خیلی بیشتر از پسر خاله و فامیله قبلنم طرفای ۲۰۲۰ یه مدت باهم گویا در حد صحبت یاهم توی سایت حرف میزدیم اگر یادت نرفته باشه:)) ) از یه استدلال کاملا بچگانه استفاده کردی و گفتی من توی توئیتر (از کی تاحالا منبع شده توییتر؟:)) ) گفتی یه پست بوده به پسرا بد گفتن هیشکی ری اکشن نشون نداده و بعدم یه توئیتری گفته چون من کاری نکردم پس واکنشی هم نشون نمیدم پس اونی که اعتراض میکنه اون مشکل داره. اگه به حرف و استدلال توعه پس شماهام که خواستار برابری و مهریه و نفقه و رابطه برابرین و توی کامنتا تا یه نفر بهتون اعتراضی میکنه خشتکش و میکشین سرش شماهام اینکاره این. پس خودت بودی که توهین و شروع کردی چون اصن بحث من اینه که شماها حق ندارین به کل مردا تعمیم بدین یه سری چیزارو اما کشوندیش تو حاشیه. ضمنا یکم رو ترولات بیشتر تمرین کن

دوستان من هیچی نمیگم خانوما هم حرف نزنن لطفا
اقایون دیگه میشه لطفا این سه پست که حرفای من در
نه دیگه کل پستات و بزار اگرم دنبال اثباتی کامل حرفایی که زدی و بزار حالا تو نکردی من میکنم
البته که همه ی نرها و نه فقط نر ایرانی 🚶‍♀️
جای جبهه گیری های بی معنا و مزخرف شروع کنید به اصلاح خودتون از ما که گذشت شاید یه ۵۰ سال بعدی چیزی جامعه تحول فرهنگی دید ازتون !
اینم باز پست رفیقته که جواب سوال منو نداد و توام لایکش کردی پس دم از حرفای قلمبه نزن چون شخصیتت اینو توصیف نمیکنه توام مرد ستیزی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا