تجاوز گروهی ۴ ورزشکار ایرانی به یک خانم در کشور کره جنوبی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Black_Rose

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرِ دور
سال فارغ التحصیلی
1403
مذکرای همه ی دنیا وزنه ی کل جهانو به این سمت کج کردن، ولی الان که نر های مملکت عزیزمون یه گل دیگه کاشتن
واقعا دیدن اینکه چهارتا نر که مثلا عنوان حرفه ای و ورزشکار دارن چهارتا عضو بدن رو نتونن تحت کنترل در بیارن که کثافت کاری ای مث تجاوز گروهی ( اره اینجا الگوریتم اینستا و تیک تاک نیست و منم دنبال ویو نیستم، اینجا ادم ها حداقل در ظاهر قراره ادم باشن، اینجا به ستاره و ایموجی برای لاپوشونی و تضعیف کلمات لازم نیست!!) رو برامون صادر کردن و لجن فرهنگ و رفتارشونو به اسم بین المللی کشور کشیدن، به فکر وا میداره ادمو
که اینا ک آلتشون و هوس شیطانی و کثیفشونو دو دیقه نمیتونن کنترل کنن که گند نزنن حداقل به مسابقه و زندگی خودشون، چه برسه چیزای بزرگتری مث انسان بودن و ... که مغزشون قطعا کششو نداره،
چجوریه که هزاران سال تونستن نصف جمعیت زمین رو به سلطه بکشن و کنترل کنن

چی؟ اها اره راست میگین...
با همون آلت و تجاوز هاشون به اشکال مختلف!
بسوزه پدر حرص و هوس که تنها محرک بعضی حیووناست...

@Black_Rose
همینجوری شانسی ح ب این دوستمون و خوندم
اولا میخوام ببینم چرا داری تعمیم به کل میدی و از یه کلمه ای استفاده میکنی که یه نفر همین مضمون و بیاد برای خودت استفاده کنه بهش هزارتا برچسب میزنی. من نمی‌فهمم چرا تا هرچی میشه چهار نفر یه کاری میکنن، مرتکب یه جرمی میشن شروع میکنی چسبوندش به این و اون و نر نر نر ایرانی راه میندازی به چه دلیل؟
مگه جرائم کیفری شاخ و دم داره مگه مرد توی کیفر شدنش برتری داره نسبت به زن؟
مگه یه خانوم یا آقا (دقت کن یاد بگیر احترام بزاری) جرمی مرتکب بشه ملت باید پاشن یه مشت القاب به هموطن و هم خون خودش بچسبونن؟
جدی این برچسب زدناتو و درک نمیکنم شروع میکنی به بردن شرف و آبروی یه ملت
اگر خصومت شخصی با پسری یا کس خاصی داری یا کلا از پسرا و مردا خوشت نمیاد لطفا به مردا و خصوصا ایرانیا توهین نکن

یه‌چیز کاملا واضحی که وجود داره اینه که وقتی من توی یه جمعی نشستم و همه دارن درمورد کامیونیتی‌ای که یک عضو کوچکش هستم بد میگن، اگر من ویژگی‌های افرادی که دارن نقد میشن رو داشته باشم واضحا بهم برمی‌خوره و شروع می‌کنم واکنش نشون دادن
ولی اگه نداشته باشم اصلا برام مهم نیست چون من اینجور آدمی نیستم پس چرا به خودم بگیرم؟
یه توییت امروز دیدم که یه پسری نوشته بود "به‌نظر شما محیط توییتر بیش از حد ضد مردان نشده؟" و جدای از صغیر و کبیر که کوت و منشن کرده بودن و نظر داده بودن، یه آقا پسر دیگه نوشته بود که "ببخشید ولی من هیچ وقت بهم برنخورده این حرفا.. چون رفتارم شبیه چیزی که بهش توهین میشه نبوده..
شاید بیشتر باید به خودتون نگاه کنین که چرا بهتون برمی‌خوره"
آره.

@Mohammad05
ما زن ها، مونث ها، هرجوری که توصیفش کنی ما خداروشکر بهمون بر نمیخوره بر عکس شما... چون ما دنبال فرافکنی همه چیز نیستیم، چون برعکس شما، به نفعمون تموم نمیشه!
( نمیدونم کلمه علمی توصیف sex و gender بعضیا اینقدر براشون توهین امیز تلقی میشه!)
به هر حال، ما، قرن هاست که داره به هممون ظلم میشه. همیشه all weman بوده. تاریخ بخون...
ای وای چی شد؟ تاریخم همش مردا به نفع خودشون نوشتن؟! و کاری کردن دست جنس دیگه ازش کوتاه بمونه تا یوقت از بابا میلشون خارج نشه؟! ای وای!!!
از روانشناسی و جامعه شناسی و قدرت تحلیل درصورت وجود استفاده کنید، اونوقت فهمش خیلی راحت میشه که چرا not all men but MEN!

بعدم عزیزان، اگه اینقدر بهتون برمیخوره که کسی اشتباهات جنستون رو منشن کنه، که هرچند، منشن کردنش قرن ها وقت لازم داره، و تصمیم دارید علیه برابر بودن همه انسان ها با هم بجنگید ( حتی نوشتن اینکه یعده همچین سیسی دارن هم احمقانه است...)
پس بزارید بهتون کمک کنم!
این دوره ی چند دهه ای اینکه تا ینفر صداش درومد گفت مرد و مذکر و نر فلان کرده از تنها جمله ای که بلدید، برای ادامه خفه کردن دنیا بنفع خودتون استفاده کنید و بگید هممون نه، گذشته عزیزم، گذشته.

بعدم استاد، اگه علیه انتقاد به مذکر جماعت حرف میزنی نباید خودت حداقل تاییدیش نباشی عزیزم؟؟
که خداروشکر وضعیتت برای من و خیلیای دیگه روشنه اقای نسبتا محترم!
فشاری نشو، برو کنار بزا باد بیاد، فعلا فعلنا منافعت در خطر جدی نیست، ازین خورده ریزا بگذر خونت کثیف نشه!

البته که همه ی نرها و نه فقط نر ایرانی 🚶‍♀️
جای جبهه گیری های بی معنا و مزخرف شروع کنید به اصلاح خودتون از ما که گذشت شاید یه ۵۰ سال بعدی چیزی جامعه تحول فرهنگی دید ازتون !

@Black_Rose
ما زن ها، مونث ها، هرجوری که توصیفش کنی ما خداروشکر بهمون بر نمیخوره بر عکس شما
همین الانش بهت برخورده که در جواب چند خط من یه تومار نوشتی
چون ما دنبال فرافکنی همه چیز نیستیم، چون برعکس شما، به نفعمون تموم نمیشه!
ببین نشد عنوان بیار که کجا و چجوری فرافکنی کردم علیهت دوما من روی حرفم با خودته نه با جامعه.ضمنا دوره مظلوم نمایی و تحت قرار دادن با این تیپ جملات به سر اومده
( نمیدونم کلمه علمی توصیف sex و gender بعضیا اینقدر براشون توهین امیز تلقی میشه!
از کی تاحالا نر و ماده صدا زدن شده توصیف علمی؟
به هر حال، ما، قرن هاست که داره به هممون ظلم میشه. همیشه all weman بوده. تاریخ بخون
حالا علاوه بر زبان ضعیفت تاریخم ناقص خوندی
گفتی تاریخ؟
1.سربازگیری اجباری و تلفات سنگین مردان سال ۱۹۱۸ جنگ جهانی اول و دوم
در طول دو تا جنگ جهانی میلیون‌ها مرد بدون اختیار خود به خدمت نظامی فراخوانده شدند. بسیاری از آن‌ها در میدان‌های نبرد کشته، زخمی یا دچار آسیب روانی شدند. در اغلب کشورها، تنها مردان مشمول سربازی اجباری بودند.
sawyer-spence.jpg

images

اینا همون نرایین که شیمیایی شدن(شاید درکی از شیمی و بلایی که عوامل شیمیایی سر سربازای بریتانیایی و ایرلندی آورد نداشته باشی)
2. مجازات اعدام برای مردانی که از جنگ فرار می‌کردن
شرح: هزاران مرد که به‌دلیل ترس، بیماری روانی یا مخالفت اخلاقی از شرکت در جنگ خودداری می‌کردند، به‌عنوان "بزدل" یا "خائن" اعدام شدند
3. پاک‌سازی قومی و سربازگیری کودکان پسر در آفریقا
تاریخ: دهه‌های 1980 و 1990
در جریان جنگ‌های داخلی و شورش‌ها توی سودان، هزاران کودک پسر ربوده و مجبور به شرکت در جنگ یا انجام اعمال وحشیانه شدند (مثل استفاده از کودکان در ارتش مقاومت لردها - LRA در اوگاندا)
۴.کشتار سیستماتیک مردان مسلمان بوسنی
تاریخ: جولای ۱۹۹۵
شرح: نیروهای صرب بوسنی بیش از ۸٬۰۰۰ مرد و پسر مسلمان بوسنیایی را در شهر سربرنیتسا قتل‌عام کردند، در حالی که زنان و کودکان را به اجبار از منطقه منتقل کردند. این نسل‌کشی یکی از بدترین فجایع قرن ۲۰ محسوب می‌شود
این دوره ی چند دهه ای اینکه تا ینفر صداش درومد گفت مرد و مذکر و نر فلان کرده از تنها جمله ای که بلدید، برای ادامه خفه کردن دنیا بنفع خودتون استفاده کنید و بگید هممون نه
حالا من دارم فرافکنی میگم یا تو؟ :))
بعدم استاد، اگه علیه انتقاد به مذکر جماعت حرف میزنی نباید خودت حداقل تاییدیش نباشی عزیزم؟؟
که خداروشکر وضعیتت برای من و خیلیای دیگه روشنه اقای نسبتا محترم
بازم داری فرافکنی میکنی و از حرفت فرار میکنی
اگه واقعا من کاری کردم وضعیتم خیلی تو سایت خرابه مدرک رو کن رو باد هوا حرف نزن(البته میدونم از کجا داری میسوزی😂)
بخوام نتیجه گیری کنم کلا داری جنسیت زده به موضوع نگاه میکنی نوع لحنتم عین شیما کاتوزیانه پس زیاد فک نکنم بتونی منطقی صحبت کنی
زیادی وقت گذاشتم رو ح ب ت

اون چیزی که قرار بود نشون داده بشه با همکاری عزیزان اینجا به تصویر کشیده شد، من ماموریت نداشتم به انجام رسید😂
Now unlike some babes here, i got a real life to live!
Bussi bussi

همونقدر ک ۲ هفته استرس داشتم با و روبرو شم الان به کتفمه و خوشحالم که میبینمش

از دست د ناراحتم، ولی اگه ببینمش خوبه. حیف میدونم فردا امتحان داره و قطعا امروز اون دور و بر نیست...

همه این ظلمایی که گفتی به مردا شده، هر انسانی تاریخو ببینه بابتش متاسف میشه
نکته اول اینکه ، اینکه مرد ها به زن ها ظلم کردن دلیل نمیشه مرد ها به مرد ها و زن ها به خودشون ظلم نکرده باشن!

دوم اینکه این اتفاقاتی که نوشتی تو سیستمی افتاد که کیا طراحیش کردن؟
همش دست کیا بود؟
افرین عزیزم، مردا/مذکرا!!!

والا اگه چیزی هست جای فرار و مغلطه خوشحال میشیم به بقیه هم توضیح بدی جای شر و ور انگلیسی نوشتن اگه اتفاقی افتاده مام بدونیم

سایت جای عقده گشایی نیست دوست عزیز
و خطابم با تینیجای سایته
یادبگیرید با احترام برخورد کنید و جای فرافکنی و مظلوم نمایی منطقی و با احترام با طرفتون صحبت کنید
بماند که این حرفای این دوستمون از یه سری ضعف ایشون میاد که شاید بعضیاتون اون موقع عضو سایت نبودین از صحبت من خیلی عصبی و ناراحت شدن اون موقع

همش دست کیا بود؟
افرین عزیزم، مردا/مذکرا!
@Black_Rose
بازم برات بگم؟ شاید جامعه شناسیتم باید روش کار کنی بزار برات چندتا مثال بزنم

۱. فشار اجتماعی برای تأمین مالی خانواده
۲.بی‌توجهی به سلامت روان مردان، امثال تو و خیلی های دیگه از این جمله مرد که گریه نمیکنه
زیاد استقاده میکنین
۳.تبعیض در حضانت فرزند، غالبا توی دادگاه های طلاق حضانت فرزند رو به مادر میدن و حتی پدر میتونه از دیدن بچه هاش محروم بشه

۴. خطر اتهامات دروغین و تأثیر آن بر زندگی مردان دیگه فک کنم همه متوجه تهمت آزار جنسی که به خود بنده زدی برای همه روشن باشه

۵.اجبار در خدمت سربازی،امثال تو میگن میرن سربازی مرد میشن، ما نامرد نبودیم که با ۲ سال توالت و ظرف شستن و تا ۵ صبح توی برجک پست دادن و لب مرز توی درگیری با اشرار کشته بشیم مرد بشیم.
۶.نگاه تحقیرآمیز نسبت به آسیب‌پذیری مردان
یه مرد افسرده و شکست خورده هرکسی ببینه نمیره سمتش ببینه مشکلش چیه و باهاش همدلی کنه بلکه شروع میکنین به برچسب ضعیف و بی عرضه بهش زدن
۷. تبعیض در دادگاه‌های خانواده (نفقه، مهریه، طلاق)
از رقم زندانیایی که بخاطر دوتا سکه که مهریه بگیرا که مهریه شده واسشون ابزار و آلت بازی خبر داری؟
از آمار قتل زندانیایی که توی زندان بخاطر نبود فضا توی اندرزگاهایی میندازنشون که مجرمای خطرناک سطح ۱ و ۲ توی قزلحصار و رجایی شهر و اوینن خبر داری؟ از ازدواجای سوری و هماهنگ شده دختر با پدر مادراشون برای گرفتن مهریه و راه انداختن بیزینس خبر داری؟ از تیغ زدن مردایی که دهه ها زحمت کشیدن تا ازدواج کنن و اینجوری به خاک سیاه میشینن خبر داری؟
همش دست کیا بود؟
افرین عزیزم، مردا/مذکرا
https://www.newyorker.com/magazine/2004/05/10/torture-at-abu-ghraib
تو که انگلیسیت خوبه این مقاله رو بخون ببین که متجاوز زن هم توی دنیا وجود داره بیخودی جبهه نگیر
موفق باشی

@Black_Rose
بازم برات بگم؟ شاید جامعه شناسیتم باید روش کار کنی بزار برات چندتا مثال بزنم

۱. فشار اجتماعی برای تأمین مالی خانواده
۲.بی‌توجهی به سلامت روان مردان، امثال تو و خیلی های دیگه از این جمله مرد که گریه نمیکنه
زیاد استقاده میکنین
۳.تبعیض در حضانت فرزند، غالبا توی دادگاه های طلاق حضانت فرزند رو به مادر میدن و حتی پدر میتونه از دیدن بچه هاش محروم بشه

۴. خطر اتهامات دروغین و تأثیر آن بر زندگی مردان دیگه فک کنم همه متوجه تهمت آزار جنسی که به خود بنده زدی برای همه روشن باشه

۵.اجبار در خدمت سربازی،امثال تو میگن میرن سربازی مرد میشن، ما نامرد نبودیم که با ۲ سال توالت و ظرف شستن و تا ۵ صبح توی برجک پست دادن و لب مرز توی درگیری با اشرار کشته بشیم مرد بشیم.
۶.نگاه تحقیرآمیز نسبت به آسیب‌پذیری مردان
یه مرد افسرده و شکست خورده هرکسی ببینه نمیره سمتش ببینه مشکلش چیه و باهاش همدلی کنه بلکه شروع میکنین به برچسب ضعیف و بی عرضه بهش زدن
۷. تبعیض در دادگاه‌های خانواده (نفقه، مهریه، طلاق)
از رقم زندانیایی که بخاطر دوتا سکه که مهریه بگیرا که مهریه شده واسشون ابزار و آلت بازی خبر داری؟
از آمار قتل زندانیایی که توی زندان بخاطر نبود فضا توی اندرزگاهایی میندازنشون که مجرمای خطرناک سطح ۱ و ۲ توی قزلحصار و رجایی شهر و اوینن خبر داری؟ از ازدواجای سوری و هماهنگ شده دختر با پدر مادراشون برای گرفتن مهریه و راه انداختن بیزینس خبر داری؟ از تیغ زدن مردایی که دهه ها زحمت کشیدن تا ازدواج کنن و اینجوری به خاک سیاه میشینن خبر داری؟

تو که انگلیسیت خوبه این مقاله رو بخون ببین که متجاوز زن هم توی دنیا وجود داره بیخودی جبهه نگیر
موفق باشی
استاد هرچقدر میخوای بنویس
من که میگم چیزایی ک شما میگید درسته

من دارم بهت میگم، تو اگه بخوای بفهمی، از جنبه همین ظلم هایی که مرد ها میشه هم اگه بخوای بفهمی حتی،

درخواهی یافت که اشتباه و ظلم خیلی گسترده است
و بخش بسیار بسیار عظیمیش به دست مرد ها بوجود اومده، نگه داشته میشه، و قربانی میگیره

حرف منطق و ح ب اول من مهر تایید همه ایناست

قبل مشت زدن به دشمن خیالی موقعیت خودتونو یه ارزیابی بکنید!

پ.ن: از ریپلای کردن ح ب و مکالمه توی جای نامناسبش که بگذریم،
برای قرار دادن تصاویر حساس بدون اخطار توجیهی وجود نداره، یه پروتکشن ساده براتون زحمتی نداره!
اینجا زیر ۱۸ سال زیاد داریم.

دوستان تصورات شما از دنیا با واقعیت همخونی نداره

اینکه به جنس مخالف بپری نشون میده نیازمند بودن خودت رو به هم دیگه درک نکردید

باور کنید دنیای تک جنسیتی نهایت ۳ ماه دووم بیاره

حالا هی بگو نر و ماده

ولی با اون استدلال دوست عزیزمون حال کردم

نوشت جنگا اگر مردا کشته میشن چون خود مردا به راهش انداختن

خب جنگ بعدی به دو طرف اطلاع میدیم فقط حمله کنید دفاع نداریم که متوجه بشید اون مردا جای چه عزیزانی کشته میشدن.

نکته آخر اینکه جوان ایرانی امتحان داری تو جنس برتری ولی دلیل نمیشه الان آزمونت رو پاس کرده باشی

برای قرار دادن تصاویر حساس بدون اخطار توجیهی وجود نداره، یه پروتکشن ساده براتون زحمتی نداره!
اینجا زیر ۱۸ سال زیاد داریم
@Black_Rose
اینجا مخاطب کودک مگه داریم؟
شاید از نظر تو تصاویر حساس باشه اما حقیقته
همون حقیقتی که ازش دم نزدی و شروع کردی نر نر کردن. اینا همون نران اگه کمه بازم نشونت بدم که سرباز لب مرز چجوری مغزش روی یه سنگر متلاشی شده سربازی که اصلا کادر نیست و مجبوره تو مرزبانی پست بده و نه تنها اون همون مردایی که میگی جنگ و راه میندازن همونام تیکه پاره از جبهه برمیگشتن
برای من این جالبه هر ریپلای که از جنابعالی دارم میگیرم همش داری از جواب دادن به فکتایی که در جواب
جامعه ستیزی و مرد ستیزی هایی که کردی آوردم فقط بحث رو به حاشیه کشوندین و بدون هیج دلیل و مدرک دائم شروع کردین به توهین کردن به کل جامعه و به استقرا بستن یه جامعه
دشمن خیالی وحود نداره جنابعالی صحبتی کردی که گروه خاصی رو بدون اینکه ثابت کنی همه ی مردا کثیفن و از لفظ نر استفاده کردی(بماند که عقاید و تفکرات فمینیستی هم داری) پاسخش رو هم گرفتی که فکر نکنی توی محیط عمومی و پابلیک هرچی توی ذهنت میرسه بخوای بنویسی من همون اولش هم گفتم خدمتت که داری جمع میبندی و افکار مثل خودت رو هم کشوندی که بقیه مردای ایرانی هم همینطورن و باز هم از این لفظ برای تحقیر استفاده کردین(که با تهمت و بدون شفاف سازی جواب حرفای من رو نمیدی) این اسمش تایید به حرفای تو از سمت دخترای سایت نیست
من دارم بهت میگم، تو اگه بخوای بفهمی، از جنبه همین ظلم هایی که مرد ها میشه هم اگه بخوای بفهمی حتی،

درخواهی یافت که اشتباه و ظلم خیلی گسترده است
جمله بندی که داری نشون میده چقد داری درست میگی:))
از ریپلای کردن ح ب و مکالمه توی جای نامناسبش که بگذریم،
لطف کن از این به بعد حرفت رو توی حاشیه نبر

یه‌چیز کاملا واضحی که وجود داره اینه که وقتی من توی یه جمعی نشستم و همه دارن درمورد کامیونیتی‌ای که یک عضو کوچکش هستم بد میگن، اگر من ویژگی‌های افرادی که دارن نقد میشن رو داشته باشم واضحا بهم برمی‌خوره و شروع می‌کنم واکنش نشون دادن
ولی اگه نداشته باشم اصلا برام مهم نیست چون من اینجور آدمی نیستم پس چرا به خودم بگیرم؟
یه توییت امروز دیدم که یه پسری نوشته بود "به‌نظر شما محیط توییتر بیش از حد ضد مردان نشده؟" و جدای از صغیر و کبیر که کوت و منشن کرده بودن و نظر داده بودن، یه آقا پسر دیگه نوشته بود که "ببخشید ولی من هیچ وقت بهم برنخورده این حرفا.. چون رفتارم شبیه چیزی که بهش توهین میشه نبوده..
شاید بیشتر باید به خودتون نگاه کنین که چرا بهتون برمی‌خوره"
آره.
از کسی که الگوی فکری و زبانیش توییتره زیاد نباید انتظار داشت
همون عشق ابدیتو ببین آفرین

مذکرای همه ی دنیا وزنه ی کل جهانو به این سمت کج کردن، ولی الان که نر های مملکت عزیزمون یه گل دیگه کاشتن
واقعا دیدن اینکه چهارتا نر که مثلا عنوان حرفه ای و ورزشکار دارن چهارتا عضو بدن رو نتونن تحت کنترل در بیارن که کثافت کاری ای مث تجاوز گروهی ( اره اینجا الگوریتم اینستا و تیک تاک نیست و منم دنبال ویو نیستم، اینجا ادم ها حداقل در ظاهر قراره ادم باشن، اینجا به ستاره و ایموجی برای لاپوشونی و تضعیف کلمات لازم نیست!!) رو برامون صادر کردن و لجن فرهنگ و رفتارشونو به اسم بین المللی کشور کشیدن، به فکر وا میداره ادمو
که اینا ک آلتشون و هوس شیطانی و کثیفشونو دو دیقه نمیتونن کنترل کنن که گند نزنن حداقل به مسابقه و زندگی خودشون، چه برسه چیزای بزرگتری مث انسان بودن و ... که مغزشون قطعا کششو نداره،
چجوریه که هزاران سال تونستن نصف جمعیت زمین رو به سلطه بکشن و کنترل کنن

چی؟ اها اره راست میگین...
با همون آلت و تجاوز هاشون به اشکال مختلف!
بسوزه پدر حرص و هوس که تنها محرک بعضی حیووناست...

الان هدفت از نوشتن اینا چی بود؟
قصد داشتی مشکلی رو بیان کنی؟ یا حل کنی؟ یا صرفا گلایه کنی؟

آدمای خوب و بد توی همه جا و توی هر حرفه و شغلی وجود دارن. کسی تمام یک کشور رو بر مبنای‌ رفتار‌ چند تا شهروندش قضاوت نمیکنه. اگر اینطور نبود، خیلی‌ قبل‌ تر‌ از این تمام کشور های اروپایی‌ و آسیایی و امریکا نماد تجاوز و کودک آزاری میشدن. ژاپن و کره کماکان تجاوز توشون معضله.

طبیعتا‌ فرهنگ ما هم نقاط‌ ضعف و قوتی داره، و اگه در این زمینه مطالعه و آگاهی داری میتونیم در موردش بحث کنیم، هم از نظر اجتماعی و هم بیولوژی قضیه.

اما خیلی وقتا‌ آدما، به صورت ناخودآگاه، ناراحتی و عصبانیت شخصیشون رو توی این گلایه ها نشون میدن، که خب جایی برای بحث منطقی‌ باقی‌ نمیذاره.

ببینید دوستان
به یک‌سری چیزهایی معتقدید که از بیخ و بن اشتباهه
حالا علاوه بر زبان ضعیفت تاریخم ناقص خوندی
گفتی تاریخ؟
عزیز من مگه کسی گفته در طول تاریخ به مردها ظلم نشده که این‌همه نمونه گوگل می‌کنی ارائه بدی؟ (((:
اصولا در تمام طول تاریخ به «انسان‌ها» توسط کسایی که قدرت توی مشتشونه ظلم میشه
و الان هم توی همین جغرافیایی که داریم زندگی می‌کنم عین طول تاریخ داره تکرار میشه
مردها سربازی اجباری دارن توی ایران، یک زمانی (نه الان) بابت مهریه به زندان می‌افتادن و و و و
زن‌ها هم همینطور؛ حقوق انسانی ضمن قرارداد عقد ازشون سلب میشه و و و
ولی این قوانین رو کی تنظیم کرده؟ یک یا چند مرد
همیشه زنان علیه زنان هستن، مردان علیه مردان هستن، زنان علیه مردان هستن و مردان هم علیه زنان هستن کسی این موضوع رو نقض نمی‌کنه
قانون سربازی اجباری رو کی تصویب کرده؟
قانون مهریه رو کی تصویب کرده؟ پاک‌سازی‌ قومی، سربازگیری اجباری.. همه این‌ها رو کی تصویب کرده؟
فکر کردی الان کسی جملات کلیشه‌ای که مرد گریه نمیکنه، اگر فلان‌جور لباس بپوشه یا از فلان لوازم ارایشی استفاده کنه ک..ونیه رو کسی جز خود (یک گروهی) از مردا قبول داره؟
فشار اجتماعی برای تأمین مالی خانواده
چقدر از زن‌هایی که میخوان کار کنن وای این اجازه رو از سمت همسرشون ندارن و حتی اگه خود مرد در مضیقه مالی باشه با این تفکر مردسالار خوداسیب‌زننده که باید «غیرت» داشته باشه زنش رو نمی‌فرسته سر کار
برای همه نمونه‌هایی که گفتی دلایل کاملا منطقی میشه اورد که خود مرد از جامعه مردسالاری که ساخته داره اسیب میبینه
وگرنه من هیچ زنی تا به الان ندیدم که معتقد نباشه اگر حق طلاق و تحصیل و اشتغال و حضانت و خروج از کشور بهش داده بشه از مهریه صرف‌نظر نکنه (شایدم ادمای خوبی به تورم خوردن)
اخرین کیس طلاقی هم که دیدم مرد همه اموالش رو زده به اسم مادرش که بگه من پول ندارم، ماهی ۲ میلیون مهریه میده و هرچی دختره میگه ول کن نمیخوام طلاقم بده، میگه مهرتومیدم طلاقتم نمیدم تا موهات همرنگ دندونات شه

در کل اینکه بخوایم یک جنسیت رو برای خودمون سفید کنیم و جنسیت مقابل رو بکوبیم و یا اینکه تا فردی میاد از مشکلات خودش به خاطر جنسیتش بگه سریع مشکلات خودمون رو بکشیم وسط این اصلا قشنگ نیست
توی جمهوری اسلامی همه قربانی‌ان
زن‌ها که سربازی نمیرن درجهت حذفش بجنگن، خودتون باید بجنگید، تلاش کنید، با مردهای دیگه که این قانون مسخره رو تصویب کردن مقابله کنید تا با این تبعیض مقابله کنید متوجهی‌ چی میگم؟

بماند که عقاید و تفکرات فمینیستی هم داری)
اگر فمینست رو فحش میدونی، تو مشکل داری این دیگه مشکل از کسایی که باهات وارد بحث میشن نیست
چون توی متنت اشاره کردی, من به شخصه طرفدار شیما کاتوزیان نیستم چون یک‌سری اخلاقی رو رواج میده که عزت نفس منو زیر سوال میبره ولی من فمنیست هستم
اگر کون مرد گوهی نباشه، با دیدن اینکه یک زن داره حق و حقوق انسانی‌ش رو مطالبه می‌کنه هیچ فشاری بهش وارد نمیشه بلکه خوشحال هم میشه که جامعه داره در مسیر درستی حرکت می‌کنه

خشونت جنسی و تجاوز جنایته، نه خصوصیت ذاتی یک جنس.این‌که بعضی مردها مرتکب چنین اعمالی می‌شن، نباید باعث بشه همه مردها رو زیر سوال ببریم . همون‌طور که ما نمی‌خوایم به‌خاطر اشتباه یا جرم یه زن، همه زن‌ها قضاوت بشن.
ریشه تجاوز نه فقط در میل جنسی، بلکه در سوءاستفاده از قدرت و نبود آموزش و مسئولیت‌پذیری ، مشکلات اخلاقی و شاید خانوادگیه.
مبارزه با خشونت جنسیتی باید از جنس آگاهی باشه، نه نفرت.
نه مرد بودن جرمه، نه زن بودن ضعف.
جرم، نبود انسانیته ، اگه حس میکنیم توی جامعه مون به جنس زن بیشتر ظلم میشه ، بدونید به مردا هم ظلم شده که بعضیاشون از ساختار انسانیت خارج شدن و به خودشون اجازه قتل و تجاوز میدن. مثل داستان مورچه های قرمز و سیاه ، فکر میکنیم دشمن هم هستیم ، درحالی که دشمن کسیه که شیشه رو تکون داده.

کلا آدما - صرف نظر از جنسیتشون - می‌تونن بد یا خوب باشن
فمنیسم نمیگه زن‌ها فرشته‌ان حتی نمیگه زن و مرد برابرن؛ میگه زن‌ها و مردها باید از حقوق برابر برخوردار بشن
طبق تحقیق کوتاهی که من الان کردم سازمان‌های جرم شناسی ایالات متحده یا اروپا ۹۰ تا ۹۸ درصد تجاوزها توسط مردها انجام میشه
که در اون ۲ تا ۱۰ درصد زنان، اغلب در قالب سواستفاده از کودکان یا تجاوز گروهی (با حضور یک یا چند مرد!) بوده
این واقعیت که اکثر متجاوزا مرد هستن رو که نمیشه نادیده گرفت دیکه مغلطه نکنید

در کل الکی با هم دعوا نکنید
توی یک محیط مسمومی بزرگ شدیم که از بچگی تفکرات غلط ادم‌های اطرافمون اونقدر بهمون القا شده که توی مغز استخونمون هم رسوخ کرده
فردی اگر بخواد بفهمه،‌ خودش میفهمه نمی‌تونید همدیگه رو قانع کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا