تجاوز گروهی ۴ ورزشکار ایرانی به یک خانم در کشور کره جنوبی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Black_Rose
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
الان هدفت از نوشتن اینا چی بود؟
اگه در کنار تاپیک ح ب تاپیک اهداف از ح ب زده میشه و همه میان اهداف ح ب هاشونو بگن منم در خدمتتونم.

ولی جالبه.
میگمم
هدفم این بود که به خانمایی که بخاطر همه ی فرهنگی که تحت تاثیر قرن ها کنترل و سلطه فرهنگی مرد ها تا یجایی چیز منفی ای مربوط به کارهای جنس مذکر باشه صداشونو خفه میکنن مورد حمله ی متوهم هایی که بهشون با توهمات فرضی خودشون حمله میکنن ( یا حتی موضوعات مربوط به خود خانما، توی همونم یه فکته که حتما همه درجزیانن که اصغر و ابوحمید از خاورمیانه و یاکوب و جک از امریکا و اروپا کله هاشون تو گویه تا یه مونث یه چیزی بزاره حمله ور شن و sexualize اش کنن و body shame و... رو برای لذت بردنشون علهش استفاده کنن، که جهت اطلاعتون، اینا همه تعرض هایی هستن که بیش از ۹۰ درصد مواقع کار مذکر هاست!!) قرار نگیرن

ابراز انزجار از رفتن برق و هوای بد و استاد بد و مریضی خانواده و روز سخت و زندگی مضخرف و... که هدف وجود ح ب هستن، دقیقا مشابه ابراز انزجار از مورد تجاوز قرار گرفتن یه نفر توسط ۴ تا به اصطلاح ورزکار هم ملیتی مان...
تو خیابون که ینفر گرفتتون اسم کشورتون که با رنگ تجاوز ( این مرتبه جدن به حق!) رو به روتون اورد و دیدید تصویر کشورتون توسط یمشت حیوون چجوری کثیف میشه شما هم ناراحت میشید

وای نه ببخشید، انگار اگه مذکر باشه خیلیا ناراحت نمیشن، بجاش به کلمه مذکر گیر میدن.

@SinaSabetifard
اقای مدیر ( فکر میکنم شما تاپیکو انتقال دادید)
اسمی که انتخاب کردید خیلی فرافکنانه و نامرتبط و جهت گیرانه بود.

لطفا ازین به بعد توجه کنید!

@SinaSabetifard
اقای مدیر ( فکر میکنم شما تاپیکو انتقال دادید)
اسمی که انتخاب کردید خیلی فرافکنانه و نامرتبط و جهت گیرانه بود.

لطفا ازین به بعد توجه کنید!
بابا چه جهتی

من که مدافع نبودم بخوام دفاع کنم

دیدم بحثتون داره پریدن بهم میشه

الان درباره اون ۴ نفر اصلا بحث نمیکنید رفتید تو دعوای کی از بهتر تره من من من من

فکر کردی الان کسی جملات کلیشه‌ای که مرد گریه نمیکنه، اگر فلان‌جور لباس بپوشه یا از فلان لوازم ارایشی استفاده کنه ک..ونیه رو کسی جز خود (یک گروهی) از مردا قبول داره؟
عموما از کسایی که از انزجار ینفر از یه همچین مسئله ای اینقدر بهش برمیخوره ادم دور از ذهن نمیدونه جز باقی مونده های این باور ها باشن...

• دابل‌لایک
امتیازات: Raha~
بابا چه جهتی

من که مدافع نبودم بخوام دفاع کنم

دیدم بحثتون داره پریدن بهم میشه
حله
میگم اسم مرد یا نر زن یا ماده خدایی هیچ ارتباطی با چیزی که من گفتم که شروع کننده تاپیکه نداره.

کاری با شخص شما ندارم.

ببینید دوستان
به یک‌سری چیزهایی معتقدید که از بیخ و بن اشتباهه

عزیز من مگه کسی گفته در طول تاریخ به مردها ظلم نشده که این‌همه نمونه گوگل می‌کنی ارائه بدی؟ (((:
اصولا در تمام طول تاریخ به «انسان‌ها» توسط کسایی که قدرت توی مشتشونه ظلم میشه
و الان هم توی همین جغرافیایی که داریم زندگی می‌کنم عین طول تاریخ داره تکرار میشه
مردها سربازی اجباری دارن توی ایران، یک زمانی (نه الان) بابت مهریه به زندان می‌افتادن و و و و
زن‌ها هم همینطور؛ حقوق انسانی ضمن قرارداد عقد ازشون سلب میشه و و و
ولی این قوانین رو کی تنظیم کرده؟ یک یا چند مرد
همیشه زنان علیه زنان هستن، مردان علیه مردان هستن، زنان علیه مردان هستن و مردان هم علیه زنان هستن کسی این موضوع رو نقض نمی‌کنه
قانون سربازی اجباری رو کی تصویب کرده؟
قانون مهریه رو کی تصویب کرده؟ پاک‌سازی‌ قومی، سربازگیری اجباری.. همه این‌ها رو کی تصویب کرده؟
فکر کردی الان کسی جملات کلیشه‌ای که مرد گریه نمیکنه، اگر فلان‌جور لباس بپوشه یا از فلان لوازم ارایشی استفاده کنه ک..ونیه رو کسی جز خود (یک گروهی) از مردا قبول داره؟

چقدر از زن‌هایی که میخوان کار کنن وای این اجازه رو از سمت همسرشون ندارن و حتی اگه خود مرد در مضیقه مالی باشه با این تفکر مردسالار خوداسیب‌زننده که باید «غیرت» داشته باشه زنش رو نمی‌فرسته سر کار
برای همه نمونه‌هایی که گفتی دلایل کاملا منطقی میشه اورد که خود مرد از جامعه مردسالاری که ساخته داره اسیب میبینه
وگرنه من هیچ زنی تا به الان ندیدم که معتقد نباشه اگر حق طلاق و تحصیل و اشتغال و حضانت و خروج از کشور بهش داده بشه از مهریه صرف‌نظر نکنه (شایدم ادمای خوبی به تورم خوردن)
اخرین کیس طلاقی هم که دیدم مرد همه اموالش رو زده به اسم مادرش که بگه من پول ندارم، ماهی ۲ میلیون مهریه میده و هرچی دختره میگه ول کن نمیخوام طلاقم بده، میگه مهرتومیدم طلاقتم نمیدم تا موهات همرنگ دندونات شه

در کل اینکه بخوایم یک جنسیت رو برای خودمون سفید کنیم و جنسیت مقابل رو بکوبیم و یا اینکه تا فردی میاد از مشکلات خودش به خاطر جنسیتش بگه سریع مشکلات خودمون رو بکشیم وسط این اصلا قشنگ نیست
توی جمهوری اسلامی همه قربانی‌ان
زن‌ها که سربازی نمیرن درجهت حذفش بجنگن، خودتون باید بجنگید، تلاش کنید، با مردهای دیگه که این قانون مسخره رو تصویب کردن مقابله کنید تا با این تبعیض مقابله کنید متوجهی‌ چی میگم؟

اگر فمینست رو فحش میدونی، تو مشکل داری این دیگه مشکل از کسایی که باهات وارد بحث میشن نیست
چون توی متنت اشاره کردی, من به شخصه طرفدار شیما کاتوزیان نیستم چون یک‌سری اخلاقی رو رواج میده که عزت نفس منو زیر سوال میبره ولی من فمنیست هستم
اگر کون مرد گوهی نباشه، با دیدن اینکه یک زن داره حق و حقوق انسانی‌ش رو مطالبه می‌کنه هیچ فشاری بهش وارد نمیشه بلکه خوشحال هم میشه که جامعه داره در مسیر درستی حرکت می‌کنه
واقعا چیزایی ک با خوندن پیاماشون تو ذهنم گذشت و تصمیم نداشتم انرژی بدم توضیح بدم رو گفتین شما...

حرفی نمیمونه .

• دابل‌لایک
امتیازات: Raha~
راستی اینهمه رو کلمه نر حساسین چرا اسم ح.ب تون نرکده س ؟! =))
اولا که به شما ربطی نداره.
دوما که اطلاع داشتن از تاپیک های جنسیتی برای جنس مخالف ممنوع هستش و این بن داره تا جایی که یادمه.
سوما که یک شوخی بین خودمون میتونه باشه. کسانی که هستند میدونن که این صرفا شوخیه. ولی آیا اون ح.ب که به صراحت داشت توهین میکرد هم شوخی بود؟

که اکثرا با تهدید به مهریه ت رو ببخش وگرنه بچه رو بهت نمیدیم همراهه !!!
در قانون ایران، حضانت فرزند تا سن ۷ سالگی با مادر است و بعد از آن تا سن بلوغ با پدر
در بحث حضانت کودک، این امر تا حد خوبی به دادگاه بستگی داره.
شرایط والدین، ترجیح کودک و ...
و صرفا حضانت کودک کوچک تر از 7 سال برای مادر اولویت دارد.
و این امر هیچ ربطی به بخشیدن مهریه ندارد. تهدیدی که شما میگوید، اتفاق میوفتد، ولی درست نیستش. تن دادن به اون جزوی از قانون نیست.

من به اسم ها و قرارداد ها توجهی بیش از ارزششون نمیکنم، چون قدرت دادن بهشون فقط ابزار افزایش قدرت اونیه که میزنه زیر میز و بهم ریختن به سودشه! همیشه تو همه زمینه ها

ولی اره، اگه هر اسمی، چه فمنیست چه هر کلمه ی دیگه ای، مساوی باشه با اینکه بعنوان یه انسان باور داشته باشم دنیا باید به سمت حقوق برابر داشتن همه ی انسان ها و کاهش ظلم روی همه ی گروه های مظلوم پیش بره
تا تهش هستم

نه تنها من، هر انسانی که از سواستفاده از دیگران سود نبره هم هست : )))

به نظرم رای گیری ای کنیم که این موضوع بسته یا حذف بشه.
حرف ها از قالب استدلال و دوستی خارج شده و حالت دعوا به خودش گرفته.
همچنین فضا رو متشنج میکنه.
رای موافق: 👍
رای مخالف: 👎

خشونت جنسی و تجاوز جنایته، نه خصوصیت ذاتی یک جنس.این‌که بعضی مردها مرتکب چنین اعمالی می‌شن، نباید باعث بشه همه مردها رو زیر سوال ببریم . همون‌طور که ما نمی‌خوایم به‌خاطر اشتباه یا جرم یه زن، همه زن‌ها قضاوت بشن.
ریشه تجاوز نه فقط در میل جنسی، بلکه در سوءاستفاده از قدرت و نبود آموزش و مسئولیت‌پذیری ، مشکلات اخلاقی و شاید خانوادگیه.
مبارزه با خشونت جنسیتی باید از جنس آگاهی باشه، نه نفرت.
نه مرد بودن جرمه، نه زن بودن ضعف.
جرم، نبود انسانیته ، اگه حس میکنیم توی جامعه مون به جنس زن بیشتر ظلم میشه ، بدونید به مردا هم ظلم شده که بعضیاشون از ساختار انسانیت خارج شدن و به خودشون اجازه قتل و تجاوز میدن. مثل داستان مورچه های قرمز و سیاه ، فکر میکنیم دشمن هم هستیم ، درحالی که دشمن کسیه که شیشه رو تکون داده.
کاملا درسته
ولی در ادامش:

حدود ۹۰٪ قربانیان تجاوز زن و ۱۰٪ مرد هستند؛ در حالی‌ که حدود ۹۸٪ متجاوزین مرد و تنها ۲٪ زن‌اند.

ساده و راحت.

حالا ما هم میگیم همه بدا بدن،
منتها بیشتر بدیارو کیا میکنن؟ جمله بالا.

تو همونی نبودی که همه فالورای اینستاگرامت پسر بودن؟
دنیای عجیبی شده :))‌&
استاد
ما یه ح ب زدیم،
شما کردیش ( به اصطلاح) مباحثه
حالا لاقل وسط مباحثه جوک نگو

به شما چه ربطی داره این مسائل
دعوای وسط مهدکودک نیست که فکت رندوم بیارید وسط :))

اولا که به شما ربطی نداره.
دوما که اطلاع داشتن از تاپیک های جنسیتی برای جنس مخالف ممنوع هستش و این بن داره تا جایی که یادمه.
سوما که یک شوخی بین خودمون میتونه باشه. کسانی که هستند میدونن که این صرفا شوخیه. ولی آیا اون ح.ب که به صراحت داشت توهین میکرد هم شوخی بود؟
هیچکس به هیچکس توهین نمیکرد اینو چند بار باید بیاییم بگیم لا الا اله الله ها
دوما همه جا اسم نرکده رو نوشتین به نظرتون عادی نیست اسمشو بدونم ؟!
حتی تاپیک انزجار از ماده ها رو تو دوستانه هم یکی از افراد اینجا تشکیل داده بود که بسته شد
در بحث حضانت کودک، این امر تا حد خوبی به دادگاه بستگی داره.
شرایط والدین، ترجیح کودک و ...
و صرفا حضانت کودک کوچک تر از 7 سال برای مادر اولویت دارد.
و این امر هیچ ربطی به بخشیدن مهریه ندارد. تهدیدی که شما میگوید، اتفاق میوفتد، ولی درست نیستش. تن دادن به اون جزوی از قانون نیست.
:)

از کی تا حالا نر و ماده خطاب کردن شده طلب حق؟
شما مشکلتون اینه که با تحقیر جنس مخالفتون میخواین به مطالباتتون برسین
از کی تاحالا آگاه شدن پسرا و مسخره کردنشون و استفاده کردن از لفظ پرنسس شده فمنیسم؟
میشه برا من توضیح بدین چرا اینقد این که مرد یا نر یا مذکر خطاب شن مردا ( چون خاطرم نیست شمارو اصلن مورد خطاب قرار داده باشم!!) بهتون بر میخوره؟!

برای راهنمایی یه دفنیشن یهتون میدم چون بنظر میرسه اینارو شکل فحش میبینین:

"نر" صفت زیستی است، "مذکر" اصطلاح دستوری یا رسمی، و "مرد" هویت اجتماعی-فرهنگی

میدونین بحث چیه

واقعا به نظرم تو قرن 21
بحث درباره
برتری زن به مرد یا مرد به زن
یا بحث های کلیشه ای جنسیتی
و ...
واقعا مزخرفه
در جهان پیشرفته کنونی ما هنوز تو بحث های قرون وسطایی گیر کردیم
در حالیکه در همون زمان هم ما از این لحاظ پیشرفته بودیم
و بیایین به یه چیزی فکر کنیم
چرا از همون کودکی تو دبستان
بهمون تفرقه بین جنس زن و مرد رو آموزش دادن
با شوخی با جوک های مزخرف مثلا پسرا شیرن یا دخترا شیرن ؟
چرا در حالیکه از این موضوعات گذر کرده بودیم و همه همدیگر رو درک میکردیم
با برنامه های مشابه وینی دوباره این تفرقه ها بالا گرفت ؟
به نظرتون این چیزا عجیب نیست ؟

هیچ قشری به قشر دیگه توهین نکرده حداقل شخص من
و منظور دوستان از کلمه نر ( که متمایز کننده مردان واقعی با اون قشری هست که جلوتر گفتم )
خطاب به کسانیست که میان تو کامتهای اینستا یا نظرات خبرگزاری ها یا استوری اون شخص مثلا مشهور و شناخته شده
این اتفاق فاجعه و وحشتناک رو
یه اتفاق طبیعی قلمداد میکنن
یا درباره ش از جوک های رکیک استفاده میکنن
و یا میان قضاوت میکنن که مقصر دختره س
وگرنه منظورمون خدای نکرده افراد حاضر در این سایت یا بقیه نیست
در حال توصیف آن شخوص هستن

و خب اینکه از جنایات جنگی که تعریف کردین بگم
ما به هیچ عنوان نگفتیم که مردان در طول تاریخ هیچ آسیبی ندیدن
بله
هممون میدونیم مثلا در 50 سال گذشته
مردان واقعی که برای حفظ این خاک تو جنگ ایران و عراق کشته شدن مفقود شدن جانباز شدن
مردانی که تو حملات شیمیایی ماسک خودشون رو به کودکان دادند و خودشان را در معرض این گاز ها و مشکلاتش قرار دادن
دقیقا منظور ما هم همینه
چرا از این مردان واقعی بودن به این وضعیت رسیدم ؟ چه اتفاقی افتاد ؟

البته زنان در طول قرن هاست برای رسیدن به حقوق اولیه شون تحت بدترین آزار و اذیت بودن
و از این لحاظ که شما فمینیت رو بعنوان توهین و فحش استفاده میکنید متاسفم
چون همان زنان فمینیست باعث شدن که ما حداقل به یه سری حقوق برسیم
حال شاید از بلاگر های فمینیست نما نام ببرید که من نمیشناسمشون
همونظور که شما میگین استفاده از کلمه نر نباید باعث بشه کل جمعیت مردان روی زمین زیر سوال برن
وجود برخی فمینیست نما ها هم نباید همه زنان روی زمین که برای حقوق خودشون میجنگن رو زیر سوال ببره
و منظور من از زنان فمینیست زنان قرن 20 و 19 هستن که ما رو به اینجا رسوندن

در کل بازم میگم
ما باید بجای این بحث های بیخود
همدیگر رو درک کنیم
مشکلات هم رو درک کنیم
و بجای توپیدن به هم در راستای حل مشکلات یکدیگر مثل سال های اخیر تلاش کنیم
و در دام این انواع تقرقه افکنی ها و کشاندن ذهن ها و افکار از موضوعات اصلی به فرعی نیفتیم
من بعنوان کسی که ح ب اش الان اول این بحث گذاشته میشه😂
میگم که اصن هیچ جای حرف من هیچ ربطی به برتری کسی نداشت

برابر بودن ادما و ازار ندیدن گروهی، هیچ ربطی به بهتری بدتری نداره

من بهتر و بدتر برام هرگز مفهوم نداشته و نداره توی یه دنیای نسبی.
حالا چه مذهبیش دنبال بهتر بدتر کردن ادما باشه چه به اصطلاح روشن فکرش.

این بخشا واقعا منحرف شدن خنده دار بحثن.

هرچند بحثی که من نخواستمش، با تجاوز به حق ازادی ح ب من شروع شد😂😂

خدایی از کجا به کجا رسیدیم
یه ح .ب ساده برای انزجار بود
به کجا کشوندینش
واقعا این درست نیست
از خودتون تاپیک زدین براش به اسم یه نفر دیگه اسم تاپیک انتخاب کردین
همه به جون هم افتادن
چرا ؟
یه نفر اومد همه چیز رو منحرف کرد
خسته شدیم اه بسه دیگه

دوستان من الان متوجه شدم ۲ طرف این قضیه یک طرف هنوز دانشگاه نیومده

بحث اصلا باطله.
ارزشاتون خیلی معتبره ها اقا سینا!

بر عکس درصد خیلی زیادی از مردم کشورم، بخصوص درصد خیلی خیلی زیادی از جامعه ی اغلب مواقع تک بعدی سمپاد، ما زندگی کردیم و رشد کردیم و یاد گرفتیم، رشد و کسب شخصیتمون گیر دانشگاه رفتن نموند!! چون هرچند از پس اونم برومدیم ولی تنها کاری که تواناییشو داشتیم درس خوندن نبود.

منکه خندیدم ولی واقعا به شخصیت خودتون ازین توهینا نکنید دوست عزیز!

نمیشه اتفاقی که افتاده رو به عام تعمیم داد
الان یه خانومی بود رزماری وست که به کلی خانوم که هم جنس خودش بودن آزار جنسی رسوند. باید بگیم تمام زنای بریتانیا مریض جنسی هستن؟
درسته در طول تاریخ مردان متجاوز و زورگو بودند کتمانش غلطه
اما تفکر اینکه با تخریب عده ای بشه از وقوع یک حادثه جلوگیری کرد هم بده
قبلا مردم فکر میکردن یک راهکار مفیده. الان مشخص شده که راهکار درستی نیست و بعضاً نتیجه عکس داره
به جای نر و ماده و فلان و فلان
آگاهی رو باید بالا برد
درسته مردان به خاطر میزان تستوسترون و هورمون مردانه ای که دارند تمایل برقراری رابطه براشون خیلی خیلی بالاست فکر کنم هشت برابر زنان (نمیدونم بازم) اما در جهان کنونی که به سرعت رو به رشد و جهش هستش باید مردان یاد بگیرند تمایلات رو تحت اختیار خودشون قرار بدن و اجازه ندم غرایز اونا رو به بیراهه بکشه
نمی‌دونم این راه رو چجوری باید پیدا کرد این احتمالا کار مشاوران باشه
ولی می‌دونم با دعوا همه چیز بدتر میشه
یکی واقعاً اینجا خوب نوشته بود که زن و مرد مکمل هستن با تخریب آمار تجاوز کم نمیشه که حتی باعث میشه شکاف بین دو جنس بالاتر بره
این جر و بحث ها جز کودرت واقعاً نتیجه ای نداره
این کاملا درسته

ولی اخه اصن کسی همچین چیزی نگفت

پیامای بالامو بخونید من برم ناهارمو بخورم😅

ارزشاتون خیلی معتبره ها اقا سینا!

بر عکس درصد خیلی زیادی از مردم کشورم، بخصوص درصد خیلی خیلی زیادی از جامعه ی اغلب مواقع تک بعدی سمپاد، ما زندگی کردیم و رشد کردیم و یاد گرفتیم، رشد و کسب شخصیتمون گیر دانشگاه رفتن نموند!! چون هرچند از پس اونم برومدیم ولی تنها کاری که تواناییشو داشتیم درس خوندن نبود.

منکه خندیدم ولی واقعا به شخصیت خودتون ازین توهینا نکنید دوست عزیز!
زیرش نوشتم مقصود از دانشگاه چیه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا