ببینید دوستان
به یکسری چیزهایی معتقدید که از بیخ و بن اشتباهه
عزیز من مگه کسی گفته در طول تاریخ به مردها ظلم نشده که اینهمه نمونه گوگل میکنی ارائه بدی؟ (((:
اصولا در تمام طول تاریخ به «انسانها» توسط کسایی که قدرت توی مشتشونه ظلم میشه
و الان هم توی همین جغرافیایی که داریم زندگی میکنم عین طول تاریخ داره تکرار میشه
مردها سربازی اجباری دارن توی ایران، یک زمانی (نه الان) بابت مهریه به زندان میافتادن و و و و
زنها هم همینطور؛ حقوق انسانی ضمن قرارداد عقد ازشون سلب میشه و و و
ولی این قوانین رو کی تنظیم کرده؟ یک یا چند مرد
همیشه زنان علیه زنان هستن، مردان علیه مردان هستن، زنان علیه مردان هستن و مردان هم علیه زنان هستن کسی این موضوع رو نقض نمیکنه
قانون سربازی اجباری رو کی تصویب کرده؟
قانون مهریه رو کی تصویب کرده؟ پاکسازی قومی، سربازگیری اجباری.. همه اینها رو کی تصویب کرده؟
فکر کردی الان کسی جملات کلیشهای که مرد گریه نمیکنه، اگر فلانجور لباس بپوشه یا از فلان لوازم ارایشی استفاده کنه ک..ونیه رو کسی جز خود (یک گروهی) از مردا قبول داره؟
چقدر از زنهایی که میخوان کار کنن وای این اجازه رو از سمت همسرشون ندارن و حتی اگه خود مرد در مضیقه مالی باشه با این تفکر مردسالار خوداسیبزننده که باید «غیرت» داشته باشه زنش رو نمیفرسته سر کار
برای همه نمونههایی که گفتی دلایل کاملا منطقی میشه اورد که خود مرد از جامعه مردسالاری که ساخته داره اسیب میبینه
وگرنه من هیچ زنی تا به الان ندیدم که معتقد نباشه اگر حق طلاق و تحصیل و اشتغال و حضانت و خروج از کشور بهش داده بشه از مهریه صرفنظر نکنه (شایدم ادمای خوبی به تورم خوردن)
اخرین کیس طلاقی هم که دیدم مرد همه اموالش رو زده به اسم مادرش که بگه من پول ندارم، ماهی ۲ میلیون مهریه میده و هرچی دختره میگه ول کن نمیخوام طلاقم بده، میگه مهرتومیدم طلاقتم نمیدم تا موهات همرنگ دندونات شه
در کل اینکه بخوایم یک جنسیت رو برای خودمون سفید کنیم و جنسیت مقابل رو بکوبیم و یا اینکه تا فردی میاد از مشکلات خودش به خاطر جنسیتش بگه سریع مشکلات خودمون رو بکشیم وسط این اصلا قشنگ نیست
توی جمهوری اسلامی همه قربانیان
زنها که سربازی نمیرن درجهت حذفش بجنگن، خودتون باید بجنگید، تلاش کنید، با مردهای دیگه که این قانون مسخره رو تصویب کردن مقابله کنید تا با این تبعیض مقابله کنید متوجهی چی میگم؟
اگر فمینست رو فحش میدونی، تو مشکل داری این دیگه مشکل از کسایی که باهات وارد بحث میشن نیست
چون توی متنت اشاره کردی, من به شخصه طرفدار شیما کاتوزیان نیستم چون یکسری اخلاقی رو رواج میده که عزت نفس منو زیر سوال میبره ولی من فمنیست هستم
اگر کون مرد گوهی نباشه، با دیدن اینکه یک زن داره حق و حقوق انسانیش رو مطالبه میکنه هیچ فشاری بهش وارد نمیشه بلکه خوشحال هم میشه که جامعه داره در مسیر درستی حرکت میکنه